Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Úvod   |   Informace   |   Prodejna   |   Kontakt   |  
KATALOG

Celly UTC01 Multi Charger celosvětová nabíječka s 2x USB výstupem a redukcemi elektrických zásuvek bílá (white)

Celly UTC01 Multi Charger celosvětová nabíječka s 2x USB výstupem a redukcemi elektrických zásuvek bílá (white)   Celly UTC01 Multi Charger celosvětová nabíječka s 2x USB výstupem a redukcemi elektrických zásuvek bílá (white)   Celly UTC01 Multi Charger celosvětová nabíječka s 2x USB výstupem a redukcemi elektrických zásuvek bílá (white)   Celly UTC01 Multi Charger celosvětová nabíječka s 2x USB výstupem a redukcemi elektrických zásuvek bílá (white)   Celly UTC01 Multi Charger celosvětová nabíječka s 2x USB výstupem a redukcemi elektrických zásuvek bílá (white)   Celly UTC01 Multi Charger celosvětová nabíječka s 2x USB výstupem a redukcemi elektrických zásuvek bílá (white)   Celly UTC01 Multi Charger celosvětová nabíječka s 2x USB výstupem a redukcemi elektrických zásuvek bílá (white)   Celly UTC01 Multi Charger celosvětová nabíječka s 2x USB výstupem a redukcemi elektrických zásuvek bílá (white)  
Kat. číslo: 9014230
Výrobce: Celly
Barva: bílá (white)
Dostupnost: -----
  • Celly UTC01 představuje precizní řešení redukce i nabíjení po celém světě.
  • Sofistikovaný mechanismus vstupu i výstupu pro více než 150 zemí světa.
  • Nabíječka Celly UTC01 Multi Charger je precizně vyrobena s důrazem na kvalitu i vzhled.
  • LED indikace stavu, kompaktní rozměry, obsahuje i dva USB výstupy.
  • Produkt již není v prodeji, není možné ho objednat.
    Vyberte si prosím z naší aktuální nabídky:

    TECHNICKÉ PARAMETRY


    Načítám parametry ...

    Podrobný popis

    Precizní nabíječka Celly UTC01 s celosvětovou redukcí elektrických zásuvek pro váš mobilní telefon, nebo smartphone.

    Přenosná nabíječka Celly UTC01 Multi Charger se vyznačuje jednoduchou, ale o to sofistikovanější konstrukcí s jemně pogumovaným povrchem pro lepší ergonomii úchopu. Z jedné strany si posuvným mechanismem zvolíte, v jakém typu zásuvky chcete nabíječku použít, buď v Evropské, ve Velké Británii, USA, nebo Austrálii. Z boční strany si můžete vybrat výstup na tytéž normy elektrických zásuvek. Pomocí tohoto řešení lze nabíječku Celly UTC01 využít prakticky po celém světě, ve více než 150 zemích.

    Další výhoda adaptéru Celly UTC01 je viditelný na první pohled, a tou je dvojice USB výstupů. Opět si posuvem vyberete normu použité zásuvky, Evropskou, Velkou Británii, USA, nebo Austrálii, ale poté stačí již jen připojit jeden nebo dva USB kabely s konektorem pro váš mobilní telefon, nebo smartphone a můžete ihned začít nabíjet. USB porty dosahují proudového výstupu až 2,1A, nabíječku Celly UTC01 lze využít i k nabíjení náročnějších telefonů. Integrovaná LED indikace vám jednoduše oznámí stav vašeho dobíjení.

    Pokud často cestujete a chcete dokonalé řešení věčného problému s různými normami elektrických zásuvek, nebo se samotným nabíjením, pak Celly Multi Charger 4in1 je přesně to, co potřebujete.

    Vlastnosti nabíječky Celly UTC01 Multi Charger:
  • Posuvným mechanismem si vyberete vstupní normu elektrické zásuvky, EU, UK, USA, AUS.
  • Na boční straně si naopak vyberete výstupní normu zásuvky, kterou aktuálně potřebujete.
  • K samotnému nabíjení můžete využít i dva USB výstupy pro váš kompatibilní USB kabel.
  • Zabudovaná LED indikace vám na první pohled ukáže stav vaší nabíječky a dobíjení telefonu.
  • Precizní provedení s důrazem na kvalitu zpracování s jemně pogumovaným povrchem.

  • Technická specifikace celosvětové Celly Multi nabíječky 4v1:
  • 1. adaptér pro Evropu (typ E + L) - Česká republika, Francie, Itálie, Německo, Portugalsko, Řecko, Španělsko atd.
  • 2. adaptér pro Ameriku a východní Asii (typ A) - USA, Kanada, střední a jižní Amerika, Singapur, Thajsko, Japonsko atd.
  • 3. adaptér pro země, které jsou členy britského Commonwealthu (typ G) - Velká Británie, Skotsko, Hong Kong atd.
  • 4. adaptér pro Austrálii a další země (typ M) - Austrálie, Nový Zéland, Srí Lanka, Čína, Argentina atd.
  • 2x USB výstup pro USB kabel nebo kabely s proudem 1x 2,1A, nebo 2x 1A / 5V DC.
  • Redukce AC 6A Max. 100 - 240V AC 50/60 Hz. Nemění napětí, nemá zemnění.

  • Rozměry: 60 x 55 x 45 mm
    Hmotnost: 96 g

    Kompatibilita: Celosvětová nabíječka Celly UTC01 s redukcí zásuvek a dvěma USB výstupy je vhodná mobilní telefony, smartphone, GPS navigace, elektronické čtečky apod. Jedná se například o modely značek Accent, Acer, Ainol Novo, Alcatel, Aligator, Allview, Amazon Fire Phone, Amazon Kindle, Apple iPhone, Apple iPad, Asus, Archos, Avus, BlackBerry, BlackPhone, Becker, Caterpillar CAT, Colorovo, Coolpad, CPA Halo, Cube1, Dell, Doogee, Doro, Dynavix, E-Ten, Easypix, Emgeton, Emporia, Energy Sistem, EVGA, Evolve, Evolveo, Falk, Fujitsu, Garmin, Garmin-Asus, Gigabyte GSmart, GoClever, GoGen, Google, Holux, Honor, HP iPAQ, HTC, Huawei, Hyundai, i-mate, iGet, iNew, Joyplus, Kazam, Kruger & Matz, Lenovo, LG, LTLM, MDA, Media-Tech, Medion, MIO, Mivvy, Modecom, Motorola, MyPhone, Navigon, Navman, Navon, NextBook, Nodis, Nokia, OnePlus One, Oppo, OverMax, Palm, Pocketbook, Point of View, Prestigio, Samsung, Sencor, Sonim, Sony, Sony Ericsson, Sweex, SwissVoice, Qtek, T-Mobile, Technaxx, THL, TomTom, Toshiba, Tracer, Umax, Vodafone, Vonino, Wooky, XDA, Xiaomi, Xtreamer, Yarvik, YotaPhone, ZiO, Zopo, ZTE a další.

    Obsah balení: celosvětová nabíječka Celly Multi Charger 4in1 s dvěma USB výstupy a redukcí elektrických zásuvek, rychlý průvodce funkcemi. (part no. UTC01)

    DISKUZE, DOTAZY, KOMENTÁŘE (0)

    ZADAT NOVÝ DOTAZ
    © 1M.cz,   2001-2024   |   e-shop: triangl web