Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Úvod   |   Informace   |   Prodejna   |   Kontakt   |  
KATALOG

USAMS U-Color plochý USB kabel 2v1 s Apple Lightning konektorem a microUSB konektorem pro mobilní telefon, mobil, smartphone, tablet černá (black)

USAMS U-Color plochý USB kabel 2v1 s Apple Lightning konektorem a microUSB konektorem pro mobilní telefon, mobil, smartphone, tablet černá (black) - konektory   USAMS U-Color plochý USB kabel 2v1 s Apple Lightning konektorem a microUSB konektorem pro mobilní telefon, mobil, smartphone, tablet černá (black) - s telefonem   USAMS U-Color plochý USB kabel 2v1 s Apple Lightning konektorem a microUSB konektorem pro mobilní telefon, mobil, smartphone, tablet černá (black) - s powerbankou  
Kat. číslo: 6173166
Výrobce: USAMS
Barva: černá (black)
Dostupnost: -----
  • Plochý USB kabel USAMS U-Color 2v1 pro synchronizaci dat a nabíjení.
  • Na jednom konci klasický USB konektor, na druhém pak dvojice Lightning konektor a microUSB konektor .
  • Konektory na obou koncích jsou chráněny gumovou krytkou proti poškození i vniku nečistot.
  • Plochý profil šňůry kabelu USAMS U-Color zabraňuje nepříjemnému zamotávání.
  • Produkt již není v prodeji, není možné ho objednat.
    Vyberte si prosím z naší aktuální nabídky:

    TECHNICKÉ PARAMETRY


    Načítám parametry ...

    Podrobný popis

    Speciální USB kabel s plochým profilem šňůry a unikátně řešeným konektorem 2v1 pro mobilní telefon, smartphone nebo tablet.

    USB kabel USAMS U-Color 2v1plochý profil, čímž je zajištěna nejen zvýšená pevnost a odolnost, ale navíc je díky tomu kabel odolný vůči nepříjemnému zamotávání. Celý povrch je navíc jemně pogumovaný, takže se s kabelem velmi snadno manipuluje.

    Jeden konec USB kabelu USAMS U-Color obsahuje standardní USB konektor, který lze použít nejen pro připojení k počítačí, ale samozřejmě i do nabíječky s USB výstupem. Na opačném konci kabelu je pak umístěn unikátní systém dvojice konektorů řešený jednoduchou formou skládačky. Po odklopení gumové krytky je k dispozici Lightning konektor, který slouží pro použití s chytrými telefony Apple iPhone, tablety Apple iPad a přehrávači Apple iPod.

    To však není vše. Část s Lightning konektorem je nasunuta na části se standardizovaným konektorem microUSB. Po jednoduchém odpojení horní části je tak rázem k dispozici USB kabel pro většinu dnes používaných smartphonů a tabletů. Kombinace 2v1 dvou nejpoužívanějších konektorů tak zajistí nejširší možnou použitelnost USB kabelu USAMS U-Color 2v1 a odpadá tak nutnost používání více druhů kabelů.

    Oba konce kabelu USAMS U-Color jsou chráněny gumovou krytkou, čímž jsou konektory chráněny proti poškození i vniku nečistot a prodlužuje se tak životnost kabelu. Není navíc se třeba obávat ztráty krytek, jelikož jsou ke kabelu uchyceny gumovou šňůrkou. Stahovací pásek pak slouží pevné zavinutí kabelu aniž by docházelo k jeho rozmotávání.

    Praktický USB kabel USAMS U-Color tak slouží pro snadnou synchronizaci dat s PC a nabíjení Vašeho mobilního telefonu, smartphonu či tabletu a to vše v prvotřídním provedení.

    Vlastnosti plochého USB kabelu USAMS U-Color 2v1:
  • Z jedné strany umístěn klasický USB konektor pro připojení do běžného USB portu.
  • Na druhé straně umístěn unikátní konektor 2v1 obsahující dvojici nejrozšířenějších konektorů.
  • Lightning konektor je určen pro populární produkty Apple iPhone, iPad nebo iPod.
  • Druhý konektor microUSB je pak určen pro všechny ostatní smartphony a tablety s tímto konektorem.
  • Konektor 2v1 je řešen jednoduchou formou skládačky - část s Lightning konektorem je nasunuta na části s microUSB konektorem.
  • Plochý profil kabelu s pogumovaným povrchem a páskem, který brání jeho zamotání.
  • Konektory na obou koncích kabelu jsou chráněny gumovou krytkou proti poškození a vniku nečistot.
  • Všechny odnímatelné části jsou propojeny spojovací šňůrkou, aby nedošlo k jejich ztrátě.
  • Délka kabelu cca. 1.2m.

  • Kompatibilita plochého USB kabelu USAMS U-Color 2v1:

    Lightning konektor - Plochý USB kabel USAMS U-Color je kompatibilní s mobilními telefony, smartphony a tablety Apple s Lightning konektorem včetně iOS 7, iOS 8 a výše. Jsou to například mobilní telefony Apple iPhone 5, iPhone 5C, iPhone 5S, iPhone 6 4,7 palce, iPhone 6 Plus 5,5 palce, dále pak tablety Apple iPad Retina, iPad Mini, iPad Mini 2, iPad Mini 3, iPad Air, iPad Air 2, případně přehrávače Apple iPod nano 7. generace, iPod touch 5. generace a další.

    MicroUSB konektor - Plochý USB kabel USAMS U-Color je kompatibilní s mobilními telefony, smartphony a tablety s microUSB konektorem. Jsou to například značky Acer, Ainol Novo, Alcatel, Aligator, Aligator tablet, Amazon Kindle, Asus, Archos, Avus, Becker, BlackBerry, Caterpillar CAT, Colorovo, CPA Halo, Cube1, Dell, Doogee, Doro, Dynavix, E-Ten, Easypix, Emgeton, Emporia, Energy Sistem, EVGA, Evolve, Evolveo, Falk, Fujitsu, Garmin, Garmin-Asus, Gigabyte GSmart, GoClever, GoGen, Google, Holux, Honor, HP iPAQ, HTC, Huawei, i-mate, iGet, iNew, Joyplus, Kazam, Kruger& Matz, Lenovo, LexiBook, LG, LTLM, MDA, Media-Tech, Medion, MIO, Mivvy, Modecom, Motorola, MyPhone, MyTab, Navigon, Navman, Navon, NextBook, Nodis, Nokia, OnePlus One, OverMax, Palm, Pocketbook, Point of View, Prestigio, Samsung, Sencor, Sonim, Sony, Sony Ericsson, Sweex, SwissVoice, Qtek, T-Mobile, Technaxx, THL, TomTom, Toshiba, Tracer, Umax, Wooky, Vodafone, Vonino, XDA, Xiaomi, Xtreamer, Yarvik, YotaPhone, ZiO, Zopo, ZTE a další.

    Obsah balení: plochý USB kabel USAMS U-Color 2in1 s Lightning konektorem a microUSB konektorem. (part no. 2IN1QC01)

    DISKUZE, DOTAZY, KOMENTÁŘE (0)

    ZADAT NOVÝ DOTAZ
    © 1M.cz,   2001-2024   |   e-shop: triangl web