Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Úvod   |   Informace   |   Prodejna   |   Kontakt   |  
KATALOG

Bugatti SlimCase York 3XL kožené pouzdro pro mobilní telefon, mobil, smartphone černá (black)

Bugatti SlimCase York 3XL kožené pouzdro pro mobilní telefon, mobil, smartphone černá (black)   Bugatti SlimCase York 3XL kožené pouzdro pro mobilní telefon, mobil, smartphone černá (black)   Bugatti SlimCase York 3XL kožené pouzdro pro mobilní telefon, mobil, smartphone černá (black)   Bugatti SlimCase York 3XL kožené pouzdro pro mobilní telefon, mobil, smartphone černá (black)  
Kat. číslo: 9018603
Barva: černá (black)
Dostupnost: -----
Prestižní kožené pouzdro Bugatti SlimCase York představuje ochranu pro Váš mobil, chytrý mobilní telefon, nebo smartphone a to na té nejvyšší úrovni. Dnes již klasické pouzdro Bugatti SlimCase York je charakteristické svým nekompromisně kvalitním zpracováním, které Vám až vyrazí dech. Ano, vnějším materiálem pouzdra Bugatti SlimCase York je vysoce kvalitní kůže, zatímco vnitřek tvoří designová kostkovaná podšívka, to aby nedošlo náhodou k poškrábání Vašeho mobilního telefonu. Pouzdro Bugatti SlimCase York je, dnes již netradičně, vyráběno přímo v Evropě a je doplněno logy a znaky charakterizující značku Bugatti. K samotnému provedení pouzdra Bugatti SlimCase York, tak to je vytvořené v jednoduchém stylu kapsičky, do které se snadno vsune mobilní telefon nebo smartphone. Aby se mobilní telefon snadno vytahoval ven, tak k tomu slouží zadní EasyRelease pásek, který je trochu netradičně dostatečně pružný. Stačí zatáhnout za pásek, tím vysunete Váš mobilní telefon ven a díky elastické konstrukci se pásek sám vrátí zpět na své místo. Přidanou hodnotou je i fakt, že kožené zakončení pásku přechází přes horní část pouzdra Bugatti SlimCase York, tím fixuje mobilní telefon nebo smartphone v pouzdře proti vypadnutí a drží dokonale na svém místě pomocí magnetu umístěném na přední stěně pouzdra. Zezadu pak najdete i praktický průvlek na pásek u kalhot. Sáhněte, přičichněte, pohlaďte a zjistíte, že kožené pouzdro Bugatti SlimCase York je jedinečný doplněk ochrany a elegance pro Váš milovaný mobilní telefon.
Produkt již není v prodeji, není možné ho objednat.
Vyberte si prosím z naší aktuální nabídky:

TECHNICKÉ PARAMETRY


Načítám parametry ...

Podrobný popis

Prestižní kožené pouzdro Bugatti SlimCase York představuje ochranu pro Váš mobil, chytrý mobilní telefon, nebo smartphone a to na té nejvyšší úrovni.

Dnes již klasické pouzdro Bugatti SlimCase York je charakteristické svým nekompromisně kvalitním zpracováním, které Vám až vyrazí dech. Ano, vnějším materiálem pouzdra Bugatti SlimCase York je vysoce kvalitní kůže, zatímco vnitřek tvoří designová kostkovaná podšívka, to aby nedošlo náhodou k poškrábání Vašeho mobilního telefonu. Pouzdro Bugatti SlimCase York je, dnes již netradičně, vyráběno přímo v Evropě a je doplněno logy a znaky charakterizující značku Bugatti.

K samotnému provedení pouzdra Bugatti SlimCase York, tak to je vytvořené v jednoduchém stylu kapsičky, do které se snadno vsune mobilní telefon nebo smartphone. Aby se mobilní telefon snadno vytahoval ven, tak k tomu slouží zadní EasyRelease pásek, který je trochu netradičně dostatečně pružný. Stačí zatáhnout za pásek, tím vysunete Váš mobilní telefon ven a díky elastické konstrukci se pásek sám vrátí zpět na své místo.

Přidanou hodnotou je i fakt, že kožené zakončení pásku přechází přes horní část pouzdra Bugatti SlimCase York, tím fixuje mobilní telefon nebo smartphone v pouzdře proti vypadnutí a drží dokonale na svém místě pomocí magnetu umístěném na přední stěně pouzdra. Zezadu pak najdete i praktický průvlek na pásek u kalhot.

Sáhněte, přičichněte, pohlaďte a zjistíte, že kožené pouzdro Bugatti SlimCase York je jedinečný doplněk ochrany a elegance pro Váš milovaný mobilní telefon.

Vlastnosti koženého pouzdra Bugatti SlimCase York:
  • Celou vnější část tvoří kvalitní hladká kůže, zatímco vnitřní část je potažena kostkovanou podšívkou proti poškrábání.
  • Pouzdro je vyrobeno v jednoduchém tvaru kapsičky, se zadním páskem pro snadné vysunutí mobilního telefonu.
  • Výsuvný pásek přechází přes horní část pouzdra, čímž fixuje smartphone uvnitř pouzdra a drží pomocí předního magnetu.
  • Nekompromisně kvalitně a precizně zpracované pouzdro s charakteristickými prvky Bugatti pro Váš mobilní telefon.

  • Vnitřní rozměry pouzdra: 160 x 80 x 15 mm

    Kompatibilita pouzdra: Precizní pouzdro Bugatti SlimCase York je vhodné pro mobily, mobilní telefony, smartphony do velikosti vnitřních rozměrů pouzdra 160 x 80 x 15 mm. Jsou to například mobilní telefony Alcatel One Touch 6045Y Idol 3 (5.5), One Touch 7047D Pop C9, Aligator S5500 Duo, Apple iPhone 6 Plus, iPhone 6S Plus, Asus Zenfone 2 (ZE551ML), Zenfone Selfie, Zenfone Zoom, Evolveo FX520, Xtraphone 5.3 Q4, Goclever Quantum 550, Honor 3X, Honor 4X, Honor 6 Plus, HTC Desire 620 (A31) D620n, Desire 620G Dual Sim D620h, Desire 816 (A5) D816n, Desire 816G Dual Sim D816g, Desire 820 (A51) D820n, Desire 820G Dual Sim (A50) D820q, Desire 826, Desire Eye (E1) M910n, One ME, Huawei Ascend G750, Ascend G7, Mate7, iGet Blackview DM550, Blackview JK890, Lenovo A850, P90, S860, S920, Vibe Z2, Vibe Z2 Pro, LG D686 G Pro Lite Dual, H815 G4, H955 G Flex 2, Meizu M1 Note, M2 Note, MX4 Pro, OnePlus One, Prestigio Multiphone 3501 Duo, Multiphone 5000 Duo, Multiphone 5501, Multiphone 5550 Duo, Samsung N7000 Galaxy Note, N7100 Galaxy Note2, N7505 Galaxy Note3 Neo, N9005 Galaxy Note3, SM-A700FU Galaxy A7, SM-J700F Galaxy J7, SM-N910F Galaxy Note4, Sencor Element P5500, Sony Xperia T3 D5103, Xiaomi Mi Note, Mi Note Pro, Zopo 3X, ZP520, ZP720, ZP998, ZP999, ZTE Grand S II, Grand S3, Nubia Z7, Nubia Z7 Max, Nubia Z9 Max a další.

    Obsah balení: kožené pouzdro Bugatti SlimCase York velikosti 3XL pro mobilní telefon, mobil nebo smartphone. (model no. bugatti slimcase york universal case)

    DISKUZE, DOTAZY, KOMENTÁŘE (0)

    ZADAT NOVÝ DOTAZ
    © 1M.cz,   2001-2024   |   e-shop: triangl web