Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Úvod   |   Informace   |   Prodejna   |   Kontakt   |  
KATALOG

Nillkin Cable plochý USB kabel s microUSB konektorem pro mobilní telefon, mobil, smartphone, tablet modrá (blue)

Nillkin Cable plochý USB kabel s microUSB konektorem pro mobilní telefon, mobil, smartphone, tablet modrá (blue)   Nillkin Cable plochý USB kabel s microUSB konektorem pro mobilní telefon, mobil, smartphone, tablet modrá (blue)   Nillkin Cable plochý USB kabel s microUSB konektorem pro mobilní telefon, mobil, smartphone, tablet modrá (blue)   Nillkin Cable plochý USB kabel s microUSB konektorem pro mobilní telefon, mobil, smartphone, tablet modrá (blue)   Nillkin Cable plochý USB kabel s microUSB konektorem pro mobilní telefon, mobil, smartphone, tablet modrá (blue)   Nillkin Cable plochý USB kabel s microUSB konektorem pro mobilní telefon, mobil, smartphone, tablet modrá (blue)   Nillkin Cable plochý USB kabel s microUSB konektorem pro mobilní telefon, mobil, smartphone, tablet modrá (blue)  
Kat. číslo: 9012082
Výrobce: Nillkin
Barva: modrá (blue)
Dostupnost: -----
  • Plochý USB kabel Nillkin Cable, který se nikdy nezamotá sám do sebe.
  • Umožňuje synchronizaci dat a dobíjení včetně vyššího proudu.
  • USB kabel Nillkin Cable disponuje fixačním páskem pro stažení k sobě.
  • Obsahuje klasický USB konektor a standardizovaný microUSB.
  • Produkt již není v prodeji, není možné ho objednat.
    Vyberte si prosím z naší aktuální nabídky:

    TECHNICKÉ PARAMETRY


    Načítám parametry ...

    Podrobný popis

    Plochý USB kabel Nillkin Cable s dnes již klasickým microUSB konektorem pro váš mobilní telefon, smartphone, nebo tablet.

    Nillkin Cable plochý USB kabel s microUSB konektorem pro mobilní telefon, mobil, smartphone, tablet USB kabel Nillkin Cable je precizně vyroben v plochém profilu, který zaručuje nejen zvýšenou odolnost, ale i fakt že se samotný kabel nikdy nezamotá. Povrch kabelu Nillkin Cable je navíc jemně pogumovaný, takže je příjemnější na dotek a lépe se s ním manipuluje.

    Jeden konec kabelu Nillkin Cable obsahuje klasický USB konektor, jenž se zapojuje nejen do počítače, ale například i do nabíječky s USB výstupem, zkrátka tam kde se nachází USB port. Druhý konec pak obsahuje dnes již standardizovaný microUSB konektor, který slouží pro nejnovější mobilní telefony, smartphone, nebo tablety.

    Oba konektory kabelu Nillkin Cable jsou vyrobeny s důrazem na kvalitu, jsou pevně zatavené a samotný kabel umožňuje i zvýšenou proudovou zátěž, což je vhodné především pro dobíjení tabletů. Precizní USB kabel Nillkin Cable vám zaručuje snadnou synchronizaci nebo nabíjení vašeho mobilního telefonu, nebo tabletu.

    Vlastnosti plochého USB kabelu Nillkin Cable:
  • Na jedné straně kabelu najdete klasický USB konektor, typ A / samec, do USB portu.
  • Na druhé straně kabelu se nachází standardizovaný microUSB konektor, samec.
  • Plochý profil kabelu s pogumovaným povrchem, který zabrání svému zamotání.
  • Pevně zatavené konektory s dokonalým stíněním a zvýšenou proudovou zátěží.
  • Precizně vyrobený USB kabel Nillkin Cable s dostatečnou délkou 1,2 metrů.

  • Kompatibilita: Plochý USB kabel Nillkin Cable je kompatibilní s mobilními telefony, smartphone, nebo tablety s klasickým microUSB konektorem. Jedná se například o mobilní telefon nebo tablet od značek Accent, Acer, Ainol Novo, Alcatel, Aligator, Allview, Amazon Fire Phone, Amazon Kindle, Asus, Archos, Avus, BlackBerry, BlackPhone, Becker, Caterpillar CAT, Colorovo, Coolpad, CPA Halo, Cube1, Dell, Doogee, Doro, Dynavix, E-Ten, Easypix, Emgeton, Emporia, Energy Sistem, EVGA, Evolve, Evolveo, Falk, Fujitsu, Garmin, Garmin-Asus, Gigabyte GSmart, GoClever, GoGen, Google, Holux, Honor, HP iPAQ, HTC, Huawei, Hyundai, i-mate, iGet, iNew, Joyplus, Kazam, Kruger & Matz, Lenovo, LG, LTLM, MDA, Media-Tech, Medion, MIO, Mivvy, Modecom, Motorola, MyPhone, Navigon, Navman, Navon, NextBook, Nodis, Nokia, OnePlus One, Oppo, OverMax, Palm, Pocketbook, Point of View, Prestigio, Samsung, Sencor, Sonim, Sony, Sony Ericsson, Sweex, SwissVoice, Qtek, T-Mobile, Technaxx, THL, TomTom, Toshiba, Tracer, Umax, Vodafone, Vonino, Wooky, XDA, Xiaomi, Xtreamer, Yarvik, YotaPhone, ZiO, Zopo, ZTE a další.

    Obsah balení: plochý USB kabel Nillkin Cable s microUSB konektorem pro mobilní telefon, mobil, smartphone, nebo tablet.

    DISKUZE, DOTAZY, KOMENTÁŘE (0)

    ZADAT NOVÝ DOTAZ
    © 1M.cz,   2001-2024   |   e-shop: triangl web