Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Úvod   |   Informace   |   Prodejna   |   Kontakt   |  
KATALOG

Modecom Volcano Blaze Virtual Reality Set brýle, Bluetooth ovladač a sluchátka pro virtuální realitu černá (black)

Modecom Volcano Blaze Virtual Reality Set brýle, Bluetooth ovladač a sluchátka pro virtuální realitu černá (black)   Modecom Volcano Blaze Virtual Reality Set brýle, Bluetooth ovladač a sluchátka pro virtuální realitu černá (black)   Modecom Volcano Blaze Virtual Reality Set brýle, Bluetooth ovladač a sluchátka pro virtuální realitu černá (black)   Modecom Volcano Blaze Virtual Reality Set brýle, Bluetooth ovladač a sluchátka pro virtuální realitu černá (black)   Modecom Volcano Blaze Virtual Reality Set brýle, Bluetooth ovladač a sluchátka pro virtuální realitu černá (black)   Modecom Volcano Blaze Virtual Reality Set brýle, Bluetooth ovladač a sluchátka pro virtuální realitu černá (black)   Modecom Volcano Blaze Virtual Reality Set brýle, Bluetooth ovladač a sluchátka pro virtuální realitu černá (black)   Modecom Volcano Blaze Virtual Reality Set brýle, Bluetooth ovladač a sluchátka pro virtuální realitu černá (black)   Modecom Volcano Blaze Virtual Reality Set brýle, Bluetooth ovladač a sluchátka pro virtuální realitu černá (black)   Modecom Volcano Blaze Virtual Reality Set brýle, Bluetooth ovladač a sluchátka pro virtuální realitu černá (black)   Modecom Volcano Blaze Virtual Reality Set brýle, Bluetooth ovladač a sluchátka pro virtuální realitu černá (black)   Modecom Volcano Blaze Virtual Reality Set brýle, Bluetooth ovladač a sluchátka pro virtuální realitu černá (black)   Modecom Volcano Blaze Virtual Reality Set brýle, Bluetooth ovladač a sluchátka pro virtuální realitu černá (black)  
Kat. číslo: 2011002
Výrobce: Modecom
Barva: černá (black)
Dostupnost: -----
  • Zpřístupnění virtuální reality pomocí setu s brýlemi Modecom Volcano Blaze.
  • Brýle mají nastavitelné čočky, pěnovou vycpávku, trojitý gumový popruh a odvětrávání.
  • Modecom Volcano Blaze jsou navrženy pro telefony s 4,5 až 5,7 palcovým displejem.
  • Sada obsahuje brýle pro virtuální realitu, dálkový Bluetooh ovladač a stereo sluchátka s 3,5mm konektorem.
  • Produkt již není v prodeji, není možné ho objednat.
    Vyberte si prosím z naší aktuální nabídky:

    TECHNICKÉ PARAMETRY


    Načítám parametry ...

    Podrobný popis

    Fenomén doby, virtuální realitu zpřístupňují brýle Modecom Volcano Blaze pro váš mobilní telefon, nebo smartphone.

    Modecom Volcano Blaze Virtual Reality Set brýle, Bluetooth ovladač a sluchátka pro virtuální realitu Brýle Modecom Volcano Blaze jsou přizpůsobeny pro mobilní telefon s dostatečně velkou obrazovkou. Stačí otevřít kryt, vložit mobilní telefon, uchytit jej na přísavky, opětovně zavřít a můžete se ponořit do virtuální reality. Vnitřek krytu je sofistikovaně odvětráván, aby nedocházelo k přehřívání samotného telefonu. Při vložení je dobré provést správnou kalibraci pozice telefonu pomocí středové linky v krytu a vhodně nainstalované aplikace. Následně je nutné nastavit čočky pro co nejostřejší obraz. Můžete je regulovat jak vertikálně, tak i horizontálně.

    Pokud máte brýle Modecom Volcano Blaze nastaveny, můžete pustit virtuální obsah, buď přímo z telefonu po odklopení krytu, anebo je lepší použít přiložené dálkové ovládání v podobě Bluetooth ovladače. Ten disponuje dvěma přepínatelnými módy, jedním k ovládání rozhraní operačního systému Android a druhý slouží k hraní her. S dálkovým ovladačem tak získáte v podstatě i hmatovou interakci, což dodá virtuální realitě další rozměr.

    Nasazení brýlí Modecom Volcano Blaze je náramně jednoduché a to hlavně díky trojitému gumovému popruhu. Pro maximální komfort při používání se postará pěnová vycpávka po vnitřním obvodu brýlí. Díky bočním otvorům v krytu brýlí, můžete mobilní telefon nabíjet, nebo připojit přiložená stereo sluchátka. Mějte na mysli, že kvalita virtuální reality závisí nejen na brýlích, ale také na použití správné aplikace a samozřejmě na výkonu a rozlišení použitého mobilního telefonu.

    Sada Modecom Volcano Blaze Virtual Reality Set vám přináší komplexní řešení pro váš mobilním telefon, nebo smartphonem a virtuální realitu.

    Vlastnosti chytrých brýlí Modecom Volcano Blaze:
  • Brýle ve spojení s chytrým mobilním telefonem zpřístupňují fenomén doby, virtuální realitu.
  • Maximální komfort při používání, nízká hmotnost s nastavitelnými čočkami pro dokonale ostrý obraz.
  • Gyroskop v mobilním telefonu zaznamená pohyb hlavy a přiložené dálkové ovládání interakci.
  • Vnitřní kryt s přísavkami pro mobilní telefon, bočními otvory a děrovaným odvětráváním.
  • Pěnové vycpávky po vnitřním obvodu, trojitý gumový popruh, možnost kalibraci 3D pohledu.
  • Kvalita virtuální reality závisí i na použitém mobilním telefonu a vhodně zvolené aplikaci.

  • Technická specifikace chytrých brýlí Modecom Volcano Blaze:
  • Vnitřní kryt s přísavkami pro mobilní telefon.
  • Středová kalibrační hrana, nastavitelná optika.
  • Lehký ABC materiál, větrání, boční otvory.
  • Ovladač - Bluetooth 3.0, dva módy herní/ovládání, 15h dobra provozu.

  • Rozměry: 180 x 120 x 132 mm
    Hmotnost: g

    Kompatibilita: Brýle pro virtuální realitu Modecom Volcano Blaze jsou plně funkční s mobilními telefony, nebo smartphone s displejem o úhlopříčce cca 4,5 až 5,7 palce, do maximálních rozměrů vnitřního krytu býlí 158 x 82 mm a s vhodnou přítomností gyroskopu ve výbavě telefonu. Jedná se o mobilní telefon například značek Accent, Acer, Ainol Novo, Alcatel, Aligator, Allview, Apei, Asus, Archos, Avus, Colorovo, Coolpad, Cube1, Dell, Doogee, Easypix, Elephone, Energy Sistem, Gigabyte GSmart, Gionee, GoClever, Google, Honor, HTC, Huawei, Hyundai, iGet, iNew, Joyplus, Kazam, Kruger & Matz, Leagoo, Lenovo, LG, LTLM, Media-Tech, Meizu, Modecom, Motorola, MyPhone, Navon, Nodis, Nokia, Nubia, OnePlus, Oppo, OverMax, Point of View, Prestigio, Samsung, Sencor, Sony, Sweex, Technaxx, THL, Toshiba, Tracer, Umax, Vonino, Xiaomi, Yarvik, Zopo, ZTE a další.

    Obsah balení: brýle Modecom Volcano Blaze pro virtuální realitu, gumový popruh k uchycení brýlí na hlavu, dálkový Bluetooth ovladač, stereo sluchátka s konektorem Jack 3,5mm do pravého úhlu, rychlý průvodce pro brýle Modecom Volcano Blaze. (part no. VR-MC-BLAZE-SET-VOLCANO)

    DISKUZE, DOTAZY, KOMENTÁŘE (0)

    ZADAT NOVÝ DOTAZ
    © 1M.cz,   2001-2024   |   e-shop: triangl web