Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Úvod   |   Informace   |   Prodejna   |   Kontakt   |  
KATALOG

RedPoint Sarif 5XL PLUS pouzdro pro mobilní telefon, mobil, smartphone (RPSFM-011-5XL+) červená (red)

RedPoint Sarif 5XL PLUS pouzdro pro mobilní telefon, mobil, smartphone (RPSFM-011-5XL+) červená (red)   RedPoint Sarif 5XL PLUS pouzdro pro mobilní telefon, mobil, smartphone (RPSFM-011-5XL+) červená (red) zezadu  
Kat. číslo: 9018636
Výrobce: Redpoint
Barva: červená (red)
Dostupnost: -----
Exkluzivní pouzdro RedPoint Sarif je vhodná ochrana pro váš milovaný mobilní telefon nebo smartphone. Pouzdro RedPoint Sarif je vyvedeno v dnes již klasickém, konzervativním stylu, jednoduché kapsičky s inovovaným výsuvným systémem pomocí vnitřního pásku. Vnějším materiálem pouzdra RedPoint Sarif je umělá kůže, v tomto případě konkrétně odolná syntetická useň s lakovanou povrchovou úpravou. Díky kvalitnímu provedení pouzdra RedPoint Sarif na první pohled ani na omak nepoznáte, že se nejedná o kůži pravou. Vnitřek pouzdra RedPoint Sarif je potažen jemnou látkou z mikrovlákna, to aby nedošlo k poškrábání mobilního telefonu nebo smartphonu. Samotná konstrukce pouzdra RedPoint Sarif má horní zavírání párem silných magnetů, s vyztuženým přechodem pro snadný a jistý chod otevírání i zavírání pouzdra. Mobilní telefon nebo smartphone se vkládá do jedné kapsy a díky již zmíněnému výsuvnému a současně brzdícímu systému jej můžete velice snadno vyjmout, bez toho aniž by hrozilo vypadnutí. Precizní obvodové prošití, zadní otvory pro lepší slyšitelnost zvonění, přední logo RedPoint a fakt, že se jedná o originální český výrobek jen umocňují kvality tohoto pouzdra. Nízká cena a nejvyšší možná kvalita pouzdra RedPoint Sarif, jej předurčují právě pro váš mobilní telefon.
Produkt již není v prodeji, není možné ho objednat.
Vyberte si prosím z naší aktuální nabídky:

TECHNICKÉ PARAMETRY


Načítám parametry ...

Video produktu

Podrobný popis

Exkluzivní pouzdro RedPoint Sarif je vhodná ochrana pro váš milovaný mobilní telefon nebo smartphone.

Pouzdro RedPoint Sarif je vyvedeno v dnes již klasickém, konzervativním stylu, jednoduché kapsičky s inovovaným výsuvným systémem pomocí vnitřního pásku. Vnějším materiálem pouzdra RedPoint Sarif je umělá kůže, v tomto případě konkrétně odolná syntetická useň s lakovanou povrchovou úpravou. Díky kvalitnímu provedení pouzdra RedPoint Sarif na první pohled ani na omak nepoznáte, že se nejedná o kůži pravou.

Vnitřek pouzdra RedPoint Sarif je potažen jemnou látkou z mikrovlákna, to aby nedošlo k poškrábání mobilního telefonu nebo smartphonu. Samotná konstrukce pouzdra RedPoint Sarif má horní zavírání párem silných magnetů, s vyztuženým přechodem pro snadný a jistý chod otevírání i zavírání pouzdra.

Mobilní telefon nebo smartphone se vkládá do jedné kapsy a díky již zmíněnému výsuvnému a současně brzdícímu systému jej můžete velice snadno vyjmout, bez toho aniž by hrozilo vypadnutí. Precizní obvodové prošití, zadní otvory pro lepší slyšitelnost zvonění, přední logo RedPoint a fakt, že se jedná o originální český výrobek jen umocňují kvality tohoto pouzdra.

Nízká cena a nejvyšší možná kvalita pouzdra RedPoint Sarif, jej předurčují právě pro váš mobilní telefon.

Vlastnosti koženého pouzdra RedPoint Sarif:
  • Vnější část tvoří lakovaná syntetická useň, zatímco vnitřní část je potažena jemným mikrovláknem proti poškrábání.
  • Pouzdro je vyrobeno v jednoduchém tvaru běžné kapsičky se zavíráním pomocí jednoho páru silných magnetů.
  • Pouzdro je po obvodu kvalitně prošito, aby do něj dokonale a přesně pasoval váš milovaný mobilní telefon.
  • Precizní zpracování s předním logem značky Redpoint a důrazem na domácí produkci, Český výrobek.

  • Vnitřní rozměry pouzdra: 160 x 85 x 15 mm

    Kompatibilita pouzdra: České pouzdro RedPoint Sarif je vhodné pro mobily, mobilní telefony, smartphony do velikosti vnitřních rozměrů pouzdra 160 x 85 x 15 mm. Jsou to například mobilní telefony Accent Speed X1, Acer Jade Primo, Liquid X2, Liquid Z630S, Liquid Z630 Alcatel One Touch 5025D Pop3 (5.5), One Touch 6045Y Idol3 (5.5), One Touch Fierce XL, One Touch Idol 3C, One Touch Idol 4S, One Touch Pop 4+, One Touch Pop 4S, Aligator S5500 Duo, Apple iPhone 6 Plus, iPhone 6S Plus, Asus Zenfone 2 Deluxe Special Edition, Zenfone 2 Laser (5.5), Zenfone Selfie (ZD551KL), Coolpad Modena, Doogee F5, X6, X6 Pro, Y200, Evolveo Xtraphone 5.3 Q4, Goclever Quantum 550, Honor 5X, 4X, Honor 6 Plus, HTC Desire 728G, Desire 825, One X9, Huawei G8, Google Nexus 6P, Mate8, P9 Plus, iGet Blackview BV5000, Blackview Alife P1, Blackview Alife P1 Pro, Lenovo A7000, A7010, Vibe P1, Vibe X3, LG H635 G4 Stylus, H960A V10, Meizu M2 Note, M3 Note, Microsoft Lumia 640 XL Dual Sim, Lumia 640 XL LTE, Lumia 950 XL, Moto X Style, OnePlus 2, Oppo R7s, Samsung SM-A800F Galaxy A8, SM-G928F Galaxy S6 Edge+, SM-J700F Galaxy J7, SM-J710F Galaxy J7 (2016), SM-N920F Galaxy Note5, Sencor Element P5500, Element P5501, Element P5502, Element P501, Sony Xperia Z5 Premium E6853, Vodafone Smart Ultra 6, Xiaomi Mi Note, Mi Note Pro, Zopo 3X, ZP952 Speed 7 Plus, ZP999, ZTE Nubia Z9 Max, Grand S3 a další.

    Obsah balení: pouzdro RedPoint Sarif o velikosti 5XL+ pro mobilní telefon, mobil nebo smartphone. (part no. RPSFM-011-5XL+)

    DISKUZE, DOTAZY, KOMENTÁŘE (0)

    ZADAT NOVÝ DOTAZ
    © 1M.cz,   2001-2024   |   e-shop: triangl web