Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Úvod   |   Informace   |   Prodejna   |   Kontakt   |  
KATALOG

Remax RM-C14 držák do mřížky ventilace v automobilu pro mobilní telefon, mobil, smartphone černo šedá (black grey)

Remax RM-C14 držák do mřížky ventilace v automobilu pro mobilní telefon, mobil, smartphone černo šedá (black grey)   Remax RM-C14 držák do mřížky ventilace v automobilu pro mobilní telefon, mobil, smartphone černo šedá (black grey) zezadu   Remax RM-C14 držák do mřížky ventilace v automobilu pro mobilní telefon, mobil, smartphone černo šedá (black grey) vanička zepředu   Remax RM-C14 držák do mřížky ventilace v automobilu pro mobilní telefon, mobil, smartphone černo šedá (black grey) vanička zezadu   Remax RM-C14 držák do mřížky ventilace v automobilu pro mobilní telefon, mobil, smartphone černo šedá (black grey) držák zepředu   Remax RM-C14 držák do mřížky ventilace v automobilu pro mobilní telefon, mobil, smartphone černo šedá (black grey) držák zezadu   Remax RM-C14 držák do mřížky ventilace v automobilu pro mobilní telefon, mobil, smartphone černo šedá (black grey) vanička rozevřená zepředu   Remax RM-C14 držák do mřížky ventilace v automobilu pro mobilní telefon, mobil, smartphone černo šedá (black grey) vanička rozevřená zezadu   Remax RM-C14 držák do mřížky ventilace v automobilu pro mobilní telefon, mobil, smartphone černo šedá (black grey) balení  
Kat. číslo: 9013214
Výrobce: Remax
Barva: černo šedá (black grey)
Dostupnost: -----
  • Variabilní držák do auta Remax RM-C14 v moderním stylu a dokonalém provedení.
  • Otočná vanička s posuvnými bočními a spodními rameny s aretací polohy tlačítkem.
  • Kontrastní zadní, boční a spodní pryžová vystýlka proti poškrábání vašeho telefonu.
  • Patentované uchycení do mřížky ventilátoru se silnou pružinou a pevnou oporou.
  • Produkt již není v prodeji, není možné ho objednat.
    Vyberte si prosím z naší aktuální nabídky:

    TECHNICKÉ PARAMETRY


    Načítám parametry ...

    Podrobný popis

    Variabilní držák do automobilu Remax RM-C14 je ideálním doplňkem pro pro váš mobilního telefon, mobil, nebo smartphone i v autě.

    Držák Remax RM-C14 zaujme tak trochu futuristickým tvarem, který má pevnou konstrukci s krátkým netřesoucím se úchytem do mřížky větrání v automobilu. Samotné rameno je tvořeno patentovaným uchycením se silnou pružinou a mohutnou pevnou opěrkou, jenž je vybavena pěnovou vystýlkou proti poškrábání palubní desky. Vanička držáku Remax RM-C14 je umístěna na kulovém čepu díky čemuž umožňuje rotaci kolem své osy a orientaci telefonu na výšku, nebo na šířku.

    Držák Remax RM-C14 má vaničku s posuvnými bočními i spodními rameny. Boční ramena se po stisku tlačítka umístěného zezadu jednoduše roztáhnou, vložíte váš mobilní telefon a bočními rameny jej pevně zafixujete. Pokud navíc chcete udržet ramena ve své poloze, můžete je aretovat zadním zámkem. Spodní ramena slouží jako opěrky telefony, vyklopíte je a posuvem můžete nastavit ideální výšku vašeho telefonu. Zatáhnutím zadního šroubu zafixujete spodní ramena ve své poloze. Zadní, boční i spodní plochy obsahují kontrastní pryžovou vystýlku, aby vložený telefon neklouzal a současně nedošlo k jeho poškrábání.

    Moderní držák Remax RM-C14 je univerzální, praktický, ale hlavně po čertech krásný, díky čemuž případně i oživý interiér vašeho automobilu.

    PRAKTICKÝ
    Remax RM-C14 držák do mřížky ventilace v automobilu pro mobilní telefon, mobil, smartphone

    Držák Remax RM-C14 je koncipován pro co nejjednodušší použití ve vašem automobilu.

    BAREVNÝ
    Remax RM-C14 držák do mřížky ventilace v automobilu pro mobilní telefon, mobil, smartphone

    Konstrukčně dokonalý, ale nezaostává ani v estetice díky modernímu barevnému designu.

    Vlastnosti držáku do automobilu Remax RM-C14:
  • Držák v moderním provedení s patentovaným uchycením do mřížky ventilace v automobilu.
  • Vanička má posuvná boční i spodní ramena s nastavením zadním tlačítkem s možností fixace polohy.
  • Zadní, boční i spodní kontrastní pryžová vystýlka, aby nedošlo k poškození či poškrábání vašeho telefonu.
  • Vanička je k ramenu držáku uchycena pomocí kulového čepu, tudíž jí můžete otáčet kolem své osy a měnit náklon.
  • Pevná a netřesoucí se konstrukce s logem značky Remax přesně pro váš mobilní telefon, nebo smartphone.

  • Výška vaničky: nastavitelná od 105 mm (bez problémů udrží zařízení o jakékoli výšce)
    Rozpětí boků: od 52 mm x do 88 mm

    Kompatibilita: Mobilní telefon, mobil, chytrý mobilní telefon, nebo smartphone do rozměrů rozpětí držáku Remax RM-C14 tj. o šířce od 52 do 88mm. Jsou to například modely mobilních telefonů značek Accent, Acer, Ainol Novo, Alcatel, Aligator, Allview, Amazon Fire Phone, Amoi, Apple iPhone, Archos, Asus, Avus, BlackBerry, BlackPhone, Becker, BenQ, Caterpillar CAT, Colorovo, Coolpad, CPA Halo, Cube1, Dell, Doogee, Doro, Dynavix, E-Ten, Easypix, Elephone, Emgeton, Emporia, Energy Sistem, EVGA, Evolve, Evolveo, Falk, Fujitsu, Garmin, Garmin-Asus, Gigabyte GSmart, Gionee, GoClever, GoGen, Google, Holux, Honor, HP iPAQ, HTC, Huawei, Hyundai, i-mate, iGet, iNew, iOcean, Joyplus, Kazam, Kruger & Matz, Leagoo, Lenovo, LG, LTLM, MDA, Media-Tech, Medion, Meizu, Micromax, Microsoft, MIO, Mivvy, Mobiado, Modecom, Motorola, MyPhone, Navigon, Navman, Navon, NextBook, Nodis, Nokia, Nubia, OnePlus, Oppo, OverMax, Palm, Pocketbook, Point of View, Prestigio, Samsung, Sencor, Sonim, Sony, Sony Ericsson, Sweex, SwissVoice, Qtek, Toshiba, T-Mobile, Tag Heuer, Technaxx, THL, TomTom, Toshiba, Tracer, Umax, Vertu, Verzo, Viewsonic, Vivo, Vodafone, Vonino, Wooky, XDA, Xiaomi, Xolo, Xtreamer, Yarvik, YotaPhone, ZiO, Zopo, ZTE a další.

    Obsah balení: držák do automobilu Remax RM-C14 s uchycením do mřížky ventilace pro mobilní telefon, mobil, smartphone.

    DISKUZE, DOTAZY, KOMENTÁŘE (0)

    ZADAT NOVÝ DOTAZ
    © 1M.cz,   2001-2024   |   e-shop: triangl web