Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Úvod   |   Informace   |   Prodejna   |   Kontakt   |  
KATALOG

Remax RM-C10 magnetický držák do mřížky ventilace v automobilu pro mobilní telefon, mobil, smartphone, tablet bílo zelená (white mint)

Remax RM-C10 magnetický držák do mřížky ventilace v automobilu pro mobilní telefon, mobil, smartphone, tablet bílo zelená (white mint)   Remax RM-C10 magnetický držák do mřížky ventilace v automobilu pro mobilní telefon, mobil, smartphone, tablet bílo zelená (white mint) zezadu   Remax RM-C10 magnetický držák do mřížky ventilace v automobilu pro mobilní telefon, mobil, smartphone, tablet bílo zelená (white mint) balení   Remax RM-C10 magnetický držák do mřížky ventilace v automobilu pro mobilní telefon, mobil, smartphone, tablet bílo zelená (white mint) krabička  
Kat. číslo: 9013229
Výrobce: Remax
Barva: bílo zelená (white mint)
Dostupnost: -----
  • Držák do auta s otočným pryžovým úchytem do mřížky ventilace.
  • Nalepovací kovový plátek pro nalepení na zařízení, které se poté pomocí magnetu pevně připevní k držáku.
  • Použité řešení umožňuje minimální rozměry držáku a zároveň jeho širokou použitelnost, která není omezena rozměry.
  • Držák Remax RM-C10 umožňuje jednoduché uchycení mobilního telefonu či smartphonu v autě, dodávce nebo kamionu.
  • Produkt již není v prodeji, není možné ho objednat.
    Vyberte si prosím z naší aktuální nabídky:

    TECHNICKÉ PARAMETRY


    Načítám parametry ...

    Podrobný popis

    Uchycení do mřížky
    Praktický držák do mřížky ventilace v automobilu, dodávce či kamionu Remax RM-C10 je ideálním řešením pro jednoduché a maximálně univerzální uchycení vašeho mobilního telefonu nebo smartphonu. Pryžový úchyt do mřížky lze libovolně otáčet v rozsahu 360° a je tak použitelný pro jakýkoliv typ mřížky, ať už jsou lamely vodorovné či svislé. Svým provedením si navíc poradí i s jejich různou tloušťkou a držák Remax RM-C10 tak lze bez problémů použít vě většině automobilů.

    Magnetický držák a kovový plátek
    Součástí balení držáku do auta Remax RM-C10 je nalepovací kovový plátek, který se z opačné strany nalepí na Váš smartphone či tablet. Držák do mřížky je pak opatřen magnetem, díky čemuž dojde po přiložení zařízení s kovovým plátkem k jeho pevnému uchycení. Lze samozřejmě použít i jakékoliv pouzdro či kryt s již vestavěným kovovým plátem.

    Jednoduchost
    Použití držáku Remax RM-C10 je tak velmi jednoduché a není nijak omezeno rozměry zařízení, stačí jej pouze přichytit k magnetu. Držák je díky svým malým rozměrům velmi decentní a nijak v autě nepřekáží.

    UNIVERZÁLNOST
    Remax RM-C10 univerzální magnetický držák do auta s uchycením do mřížky ventilace pro mobilní telefon, mobil, smartphone, tablet

    Univerzální otočný úchyt je použitelný pro svislou i vodorovnou mřížku větráku.

    MAGNET
    Remax RM-C10 univerzální magnetický držák do auta s uchycením do mřížky ventilace pro mobilní telefon, mobil, smartphone, tablet

    Držák neobsahuje žádné pohyblivé části, přístroj drží jen pomocí magnetu.

    Vlastnosti držáku do auta Remax RM-C10:
  • Držák do mřížky ventilace v automobilu, dodávce či kamionu.
  • Pevné připevnění do mřížky pomocí univerzálního pryžového úchytu s možností otáčení o 360°.
  • Přichycení telefonu k držáku pomocí silného magnetu zakrytého pryžovou krytkou, aby nedošlo k nechtěnému poškrábání.
  • Součástí balení i nalepovací tenký kovový plátek, který se nalepí zezadu na telefon.
  • Díky použitému řešení tak lze držák Remax RM-C10 jednoduše použít v podstatě s jakýkmoliv telefonem, smartphonem nebo dokonce tabeletem.

  • Technická specifikace držáku do auta Remax RM-C10:
  • Průměr držáku 45 mm.
  • Průměr nalepovacího kovového plátku 40 mm.

  • Kompatibilita držáku do auta Remax RM-C10:

    Použitelnost držáku do auta Remax RM-C10 není nijak omezena žádnými rozměry a je tak vhodný pro většinu typů mobilních telefonů, smartphonů či dokonce tabletů.
    Jsou to například značky Acer, Ainol Novo, Alcatel, Aligator, Allview, Amazon Fire Phone, Amazon Kindle, Apple, Asus, Archos, Asus, BlackBerry, Blackview, BlackPhone, Caterpillar CAT, Colorovo, Coolpad, CPA Halo, Cube1, Cubot, Dell, Doogee, Doro, E-Ten, Easypix, Elephone, Emporia, Evolve, Evolveo, Falk, Fujitsu, Garmin-Asus, Gigabyte GSmart, Gionee, GoClever, GoGen, Google, Holux, Honor, HP iPAQ, HTC, Huawei, i-mate, iGet, iNew, Joyplus, Kazam, Kruger& Matz, Kyocera, Leagoo, LeEco, Lenovo, LeTV, LG, LTLM, MDA, Media-Tech, Medion, Meizu, Microsoft Lumia, Modecom, Motorola, MyPhone, NextBook, Nodis, Nokia, Nubia, OnePlus, Oppo, OverMax, Panasonic, Philips, Prestigio, Samsung, Sharp, Sencor, Sonim, Sony, Sony Ericsson, Sweex, SwissVoice, T-Mobile, THL, Toshiba, Ulefone, Umax, Vodafone, Vonino, Wooky, XDA, Xiaomi, Xtreamer, Yarvik, YotaPhone, Zopo, ZTE a další.

    Obsah balení: magnetický držák Remax RM-C10 s uchycením do mřížky větracích otvorů automobilu pro mobilní telefon, mobil, smartphone, tablet; nalepovací kovový plátek.

    DISKUZE, DOTAZY, KOMENTÁŘE (0)

    ZADAT NOVÝ DOTAZ
    © 1M.cz,   2001-2024   |   e-shop: triangl web