Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Úvod   |   Informace   |   Prodejna   |   Kontakt   |  
KATALOG

CellularLine USB Car Charger Kit 5W nabíječka do auta s USB výstupem 1A + USB kabel s Lightning konektorem pro Apple iPhone, iPod (licence MFi) bílá (white)

CellularLine USB Car Charger Kit 5W nabíječka do auta s USB výstupem 1A + USB kabel s Lightning konektorem pro Apple iPhone, iPod (licence MFi) bílá (white)   CellularLine USB Car Charger Kit 5W nabíječka do auta s USB výstupem 1A + USB kabel s Lightning konektorem pro Apple iPhone, iPod (licence MFi) bílá (white) nabíječka zepředu   CellularLine USB Car Charger Kit 5W nabíječka do auta s USB výstupem 1A + USB kabel s Lightning konektorem pro Apple iPhone, iPod (licence MFi) bílá (white) nabíječka zezadu   CellularLine USB Car Charger Kit 5W nabíječka do auta s USB výstupem 1A + USB kabel s Lightning konektorem pro Apple iPhone, iPod (licence MFi) bílá (white) nabíječka s držáčkem   CellularLine USB Car Charger Kit 5W nabíječka do auta s USB výstupem 1A + USB kabel s Lightning konektorem pro Apple iPhone, iPod (licence MFi) bílá (white) Lightning konektor   CellularLine USB Car Charger Kit 5W nabíječka do auta s USB výstupem 1A + USB kabel s Lightning konektorem pro Apple iPhone, iPod (licence MFi) bílá (white) USB konektor   CellularLine USB Car Charger Kit 5W nabíječka do auta s USB výstupem 1A + USB kabel s Lightning konektorem pro Apple iPhone, iPod (licence MFi) bílá (white) komplet   CellularLine USB Car Charger Kit 5W nabíječka do auta s USB výstupem 1A + USB kabel s Lightning konektorem pro Apple iPhone, iPod (licence MFi) bílá (white) balení  
Kat. číslo: 6173204
Výrobce: Cellularline
Barva: bílá (white)
Dostupnost: -----
  • Prvotřídní nabíječka sada do auta CellularLine USB Car Charger Kit pro rychlé nabíjení zařízení Apple.
  • Nabíječka do zdířky autozapalovače je osazena univerzálním USB výstupem 1A pro připojení jakéhokoliv USB kabelu.
  • Díky miniaturnímu provedení vyčnívá ze zdířky pouze část s USB výstupem a výklopným úchytem pro snadné vytažení.
  • Součástí balení sady CellularLine USB Car Charger Kit je i MFi USB kabel s Lightning konektorem pro nabíjení telefonů Apple iPhone či přehrávačů Apple iPod.
  • Produkt již není v prodeji, není možné ho objednat.
    Vyberte si prosím z naší aktuální nabídky:

    TECHNICKÉ PARAMETRY


    Načítám parametry ...

    Podrobný popis

    Stylová nabíječka do auta CellularLine USB Car Charger Kit je tvořena USB nabíječkou a USB kabelem s Lightning konektorem pro nabíjení chytrého mobilního telefonu Apple iPhone nebo přehrávače Apple iPod.

    CL nabíječka CellularLine USB Car Charger Kit je určena do klasické zásuvky autozapalovače jak v osobním autě, tak v kamionu. Již na první pohled zaujme svým miniaturním provedením, kdy prakticky celá zapadne do CL konektoru. Aby šla nabíječka CellularLine USB Car Charger ze zdířky zapalovače snadno vyndat, je z tohoto důvodu vybavena i praktickým výklopným úchytem.

    Součástí nabíjecí sady CellularLine USB Car Charger Kit (CBRUSBMFIIPH5W) je i 1 metr dlouhý USB kabel s konektorem Apple Lightning. Ten slouží pro nabíjení všech zařízení Apple osazených tímto typem konektoru, ať už jsou to telefony Apple iPhone nebo přehrávače Apple iPod. Kabel lze samozřejmě použít v případě potřeby i jako datový kabel pro připojení k PC. Kabel disponuje licencí MFi, která je zárukou plné a bezproblémové kompatibility.

    Nabíječka CellularLine USB Car Charger Kit disponuje výstupním proudem 1A a výkonem 5W a lze do ní připojit jakýkoliv USB kabel a nabíjet s ní připojené zařízení. Součástí balení je pak MFi USB kabel s Lightning konektorem, který ji předurčuje k použití se smartphony Apple.

    MALÉ ROZMĚRY
    CellularLine USB Car Charger Kit 5W nabíječka do auta s USB výstupem 1A a USB kabel s Lightning konektorem pro Apple iPhone, iPod (MFi)

    Ze zdířky zapalovače vyčnívá pouze část s USB výstupem a poutkem pro vytažení.

    USB KABEL MFi
    CellularLine USB Car Charger Kit 5W nabíječka do auta s USB výstupem 1A a USB kabel s Lightning konektorem pro Apple iPhone, iPod (MFi)

    Součástí balení je USB kabel s Lightning konektorem splňující certifikaci MFi pro plnou kompatibilitu s výrobky Apple.

    Vlastnosti nabíječky do auta CellularLine USB Car Charger Kit:
  • CL nabíječka obsahuje klasický vstup do zdířky zapalovače v autě, dodávce či kamionu.
  • Na druhé straně USB výstup pro připojení USB kabelu k nabíjení Vašeho zařízení.
  • Minimalistické provedení s výklopným poutkem pro snadné vytažení nabíječky.
  • Součásti balení je i USB kabel s Lightning konektorem pro nabíjení telefonů Apple iPhone a přehrávačů Apple iPod.
  • Kabel splňuje licenci MFi (Made For iPod, Made For iPhone) pro plnou a bezproblémovou kompatibilitu s přístroji Apple.
  • Precizně zpracovaná nabíječka do auta CellularLine USB Car Charger Kit s USB kabelem pro nabíjení zařízení Apple na cestách autem.

  • Technická specifikace CL nabíječky do auta CellularLine USB Car Charger Kit:
  • Vstup DC 12 - 24V / zásuvka autozapalovače.
  • Výstup USB port 5V / 1A.
  • Kabel - USB konektor / Apple Lightning konektor, délka 1m.

  • Kompatibilita nabíječky do auta CellularLine USB Car Charger Kit:

    CL nabíječka CellularLine USB Car Charger je opatřena univerzálním USB výstupem umožňujícím připojení jakéhokoliv USB kabelu a nabíjení připojeného zařízení.

    USB kabel s Apple Lightning konektorem je určen pro použití se zařízeními Apple. Jedná se například o mobilní telefon Apple iPhone 5, iPhone 5C, iPhone 5S, iPhone SE, iPhone 6 4,7 palce, iPhone 6S 4,7 palce, iPhone 6 Plus 5,5 palce, iPhone 6S Plus 5,5 palce, iPhone 7, iPhone 7 Plus případně přehrávač Apple iPod nano 7. generace, iPod touch 5. generace a další.

    Obsah balení: CL nabíječka do auta CellularLine USB Car Charger 5W s univerzálním USB výstupem a proudem 1A, USB kabel s Lightning konektorem (MFi licence) pro Apple iPhone, iPad, nebo iPod. (part no. CBRUSBMFIIPH5W)

    DISKUZE, DOTAZY, KOMENTÁŘE (0)

    ZADAT NOVÝ DOTAZ
    © 1M.cz,   2001-2024   |   e-shop: triangl web