Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Úvod   |   Informace   |   Prodejna   |   Kontakt   |  
KATALOG

Samsung EB-PN930CZ Battery Pack PowerBank záložní zdroj 10200mAh s USB Type-C a technologií Fast Charge pro mobilní telefon, mobil, smartphone, tablet růžově zlatá (rose gold)

Samsung EB-PN930CZ Battery Pack PowerBank záložní zdroj 10200mAh s USB Type-C a technologií Fast Charge pro mobilní telefon, mobil, smartphone, tablet růžově zlatá (rose gold)   Samsung EB-PN930CZ Battery Pack PowerBank záložní zdroj 10200mAh s USB Type-C a technologií Fast Charge pro mobilní telefon, mobil, smartphone, tablet růžově zlatá (rose gold) zezadu   Samsung EB-PN930CZ Battery Pack PowerBank záložní zdroj 10200mAh s USB Type-C a technologií Fast Charge pro mobilní telefon, mobil, smartphone, tablet růžově zlatá (rose gold) konektory   Samsung EB-PN930CZ Battery Pack PowerBank záložní zdroj 10200mAh s USB Type-C a technologií Fast Charge pro mobilní telefon, mobil, smartphone, tablet růžově zlatá (rose gold) balení   Samsung EB-PN930CZ Battery Pack PowerBank záložní zdroj 10200mAh s USB Type-C a technologií Fast Charge pro mobilní telefon, mobil, smartphone, tablet růžově zlatá (rose gold) krabička  
Kat. číslo: 5071161
Výrobce: Samsung
Barva: růžově zlatá (rose gold)
Dostupnost: -----
  • Originální záložní zdroj Samsung Battery Pack s integrovanou baterií o kapacitě 10200 mAh.
  • Vstup přes USB Type-C konektor, výstup přes standardní USB port, LED indikace stavu nabití vnitřní baterie.
  • Podpora technologie Fast Charge pro rychlé nabíjení, v balení i USB kabel s microUSB konektorem a adaptér na USB Type-C.
  • Powerbanka Samsung EB-PN930CZEGWW s precizně zpracovaným hliníkovým tělem pro záložní nabíjení připojeného zařízení.
  • Produkt již není v prodeji, není možné ho objednat.
    Vyberte si prosím z naší aktuální nabídky:

    TECHNICKÉ PARAMETRY


    Načítám parametry ...

    Podrobný popis

    Originální záložní powerbanka Samsung Battery Pack s vysokokapacitní vestavěnou baterií slouží jako záložní zdroj energie pro váš mobilní telefon, smartphone, tablet či jiné zařízení.

    Záložní zdroj Samsung EB-PN930CZEGWW má jednoduchou, avšak precizně zpracovanou konstrukci. Vnitřní baterie s kapacitou 10200 mAh, slouží k dobíjení připojeného zařízení. Baterie je zabudována v pouzdře z eloxovaného hliníku, které dodává nejen dodává potřebnou pevnost a odolnost, ale i skvěle vypadá.

    Powerbanka Samsung Battery Pack se ovládá jediným zapínacím tlačítkem, vedle kterého jsou umístěny LED diody zobrazující stav nabití integrované baterie 10200 mAh. Pro nabití powerbanky slouží vstupní konektor USB Type-C a vedle něj je pak umístěn standardní výstupní USB port pro připojení USB kabelu a záložní nabíjení propojeného přístroje.

    Standardní výstupní proud powerbanky má hodnotu 2A a postačuje tak k bezproblémovému nabití i náročných zařízení jako jsou tablety. Záložní zdroj Samsung Battery Pack však navíc disponuje i technologií rychlonabíjení Fast Charge, která je schopna výrazně snížit dobu nabíjení u podporovaných zařízení.

    V balení powerbanky naleznete i krátký USB kabel s microUSB konektorem. Aby jej bylo možné použít i k nabíjení samotné powerbanky či nových zařízení s konektorem USB-C, je k dispozici a praktický adaptér z microUSB konektoru na USB Type-C.

    Se záložním zdrojem Samsung EB-PN930CZEGWW se tak nemusíte obávat, že vám nečekaně dojde energie a stane se tak praktickým doplňkem na cestách nebo výletech do přírody.

    ORIGINÁL
    Samsung EB-PN930CZEGWW Battery Pack PowerBank záložní zdroj 10200 mAh s USB Type-C a technologií Fast Charge pro mobilní telefon, mobil, smartphone, tablet

    Originální powerbanka Samsung Battery Pack s precizně zpracovaným hliníkovým tělem.

    RYCHLONABÍJENÍ
    Samsung EB-PN930CZEGWW Battery Pack PowerBank záložní zdroj 10200 mAh s USB Type-C a technologií Fast Charge pro mobilní telefon, mobil, smartphone, tablet

    Funkce Fast Charge umožňuje velmi rychlé nabíjení kompatibilních přístrojů.

    Vlastnosti záložního zdroje Samsung Battery Pack:
  • Elegantní provedení, vysokokapacitní zabudovaná baterie a tělo z eloxovaného hliníku.
  • Vstupní konektor USB Type-C slouží pro nabíjení integrované baterie powerbanky.
  • Výstupní USB port pak slouží pro připojení USB kabelu a záložnímu nabíjení zařízení..
  • Ovládání jedním tlačítkem a praktická LED indikace stavu nabití vnitřní baterie.
  • Technologie rychlonabíjení Fast Charge umožňuje velmi rychlé nabití kompatibilních zařízení.
  • Součástí balení powerbanky je i krátký USB kabel s microUSB konektorem a adaptér z microUSB konektoru na USB Type-C.
  • Powerbanka Samsung Battery Pack poslouží k rychlému nabíjení nejen smartphonů a tabletů Samsung.

  • Technická specifikace záložního zdroje Samsung Battery Pack:
  • Rozměry: 104.2 x 77.1 x 22.8 mm.
  • Hmotnost: 288 g.
  • Kapacite integrované baterie: 10200 mAh.
  • Použitelná kapacita: Normal - 6700 mAh (5V/2A) 33,50 Wh; Fast Charge 3550 mAh (9V/1,67A) 31,95 Wh; Fast Charge 2650 mAh (12V/2,1A) 31,80 Wh.
  • Vstup: DC 5V / 2A max, USB Type-C.
  • Výstup: USB port DC 5V / 2A, 9V / 1,67A, 12V / 2,1A.

  • Kompatibilita záložního zdroje Samsung Battery Pack:
    Záložní zdroj Samsung Battery Pack je vhodný pro mobilní telefony, smartphony, nebo tablety Samsung s novou technologií zrychleného dobíjení Adaptive Fast Charging. Jedná se například o mobilní telefony Samsung SM-G920F Galaxy S6, SM-G925F Galaxy S6 Edge, SM-G928F Galaxy S6 Edge+, SM-G930F Galaxy S7, SM-G935F Galaxy S7 Edge, SM-N910F Galaxy Note4, SM-N915FY Galaxy Note Edge.

    Záložní zdroj Samsung Battery Pack je dále vhodný pro mobilní telefony, smartphony, nebo tablety různých značek s novou technologií zrychleného dobíjení Qualcomm Quick Charge 2.0. Jedná se například o mobilní telefony Asus Zenfone 2, Transformer T1000, BlackBerry Priv, HTC One (M9), One (M8), Desire Eye (E1) M910n, One Remix, Butterfly 2, One A9, LG H815 G4, H955 G Flex2, H960A V10, Motorola Moto X Pure Edition, Moto X Style, New Moto X, Droid Turbo, Google Nexus 6, Sony Xperia Z3 D6603, Z3 Dual D6633, Z3 Compact D5803, Z3 Tablet, Z3+ E6553, Z5 E6653, Z5 Dual E6633, Z5 Compact E5823, Z5 Premium E6853, Xiaomi Mi 3, Mi 4, Mi Note, Mi Note Pro, Mi4C, ZTE Nubia My Prague, Z9 a další.

    Záložní zdroj Samsung Battery Pack je samozřejmě vhodný pro mobilní telefony, smartphony, nebo tablety různých značek bez výše zmíněné technologie, dobíjení probíhá standardní rychlostí. Jedná se například o značky Accent, Acer, Ainol Novo, Alcatel, Aligator, Allview, Amazon Fire Phone, Amazon Kindle, Amoi, Apple iPhone, Apple iPad, Archos, Asus, Avus, BlackBerry, BlackPhone, Becker, BenQ, Caterpillar CAT, Colorovo, Coolpad, CPA Halo, Cube1, Dell, Doogee, Doro, Dynavix, E-Ten, Easypix, Elephone, Emgeton, Emporia, Energy Sistem, EVGA, Evolve, Evolveo, Falk, Fujitsu, Garmin, Garmin-Asus, Gigabyte GSmart, Gionee, GoClever, GoGen, Google, Holux, Honor, HP iPAQ, HTC, Huawei, Hyundai, i-mate, iGet, iNew, iOcean, Joyplus, Kazam, Kruger & Matz, Leagoo, Lenovo, LG, LTLM, MDA, Media-Tech, Medion, Meizu, Micromax, Microsoft, MIO, Mivvy, Mobiado, Modecom, Motorola, MyPhone, Navigon, Navman, Navon, NextBook, Nodis, Nokia, Nubia, OnePlus, Oppo, OverMax, Palm, Pocketbook, Point of View, Prestigio, Samsung, Sencor, Sonim, Sony, Sony Ericsson, Sweex, SwissVoice, Qtek, Toshiba, T-Mobile, Tag Heuer, Technaxx, THL, TomTom, Toshiba, Tracer, Umax, Vertu, Verzo, Viewsonic, Vivo, Vodafone, Vonino, Wooky, XDA, Xiaomi, Xolo, Xtreamer, Yarvik, YotaPhone, ZiO, Zopo, ZTE a další.

    Obsah balení: záložní zdroj powerbanka Samsung EB-PN930 Battery Pack s kapacitou 10200mAh a rychlonabíjením Fast Charge, krátký a plochý USB kabel s microUSB konektorem, adaptér microUSB / USB Type-C. (part no. EB-PN930CZEGWW)

    DISKUZE, DOTAZY, KOMENTÁŘE (0)

    ZADAT NOVÝ DOTAZ
    © 1M.cz,   2001-2024   |   e-shop: triangl web