Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Úvod   |   Informace   |   Prodejna   |   Kontakt   |  
KATALOG

Aligator Glass ochranné tvrzené sklo na displej pro Aligator RX500 eXtremo, RX510 eXtremo

Aligator Glass ochranné tvrzené sklo na displej pro Aligator RX500   Aligator Glass ochranné tvrzené sklo na displej pro Aligator RX500 krabička  
Kat. číslo: 10447
Výrobce: Aligator
Dostupnost: -----
  • Praktické tvrzené sklo chránící displej mobilního telefonu před poškrábáním a prasknutím.
  • Tvrzené sklo Aligator Glass s tvrdostí 9H, lepší viditelností a dokonale bez otisků prstů.
  • Vícevrstvá konstrukce skla Aligator Glass 9H s přilnavým silikonem a oleofobním povlakem.
  • Jednoduchá aplikace přesně na dotykový displej mobilního telefonu Aligator RX500 eXtremo, nebo Aligator RX510 eXtremo.
  • Produkt již není v prodeji, není možné ho objednat.
    Vyberte si prosím z naší aktuální nabídky:

    TECHNICKÉ PARAMETRY


    Načítám parametry ...

    Podrobný popis

    Nekompromisní skleněná ochrana Aligator Glass pro displej Vašeho chytrého mobilního telefonu Aligator RX500 eXtremo, nebo Aligator RX510 eXtremo.

     

    Fólie Aligator Glass je vyrobena pro co nejlepší ochranu a zároveň pro dokonalý pocit při ovládání dotykového displeje. Fólie Aligator Glass je složena z pevného tvrzeného skla o tloušťce pouhých 0,3mm a ze speciální protiskluzové vrstvy, která dokonale přilne k dotykovému displeji. Tato konstrukce Vám zaručí z jedné strany vysokou pevnost a z druhé strany dokonalou instalaci, která nezanechá jedinou bublinku ani například odstávající část fólie nebo její roh.

     

    Fólie Aligator Glass z tvrzeného skla se chlubí dostatečnou tvrdostí, jenž zabezpečí povrch před jakýmkoliv poškrábáním. Tvrzené sklo Aligator Glass je zabezpečeno proti ulpívání otisků prstů a omezuje rušivé odlesky, takže je sklo vždy čisté a průzračné.

     

    Celková konstrukce fólie Aligator Glass vykazuje vysoce houževnaté a odolné parametry i proti samotnému prasknutí s rozložením energie při pádu a ztlumením případného nárazu. Díky fólii Aligator Glass zůstane displej mobilního telefonu Aligator RX500 eXtremo, nebo Aligator RX510 eXtremo při nechtěném nárazu naprosto nepoškozen, zatímco samotná fólie absorbuje veškerou energii pádu, neroztříští se a buď vydrží vůbec neprasknout anebo vytvoří pavučinu podobně jako například automobilové sklo.

     

    Díky prémiovému tvrzenému sklu Aligator Glass máte vždy stejný nebo dokonce lepší pocit z ovládání dotykového displeje mobilního telefonu Aligator RX500. Navíc fólie z tvrzeného skla Aligator Glass vyhlazuje dokonale Váš displej i když je již poškrábaný. Dokonalá ochrana displeje v podobě tvrzeného skla Aligator Glass pro dokonalý smartphone Aligator RX500 eXtremo, nebo Aligator RX510 eXtremo.

     

    Vlastnosti ochranného tvrzeného skla Aligator Glass:

    • Fólie se skládá z 0,3mm tvrzeného skla pro pevnost a z 0,1mm protiskluzové vrsty pro přilnavost k displeji.
    • Instalace bez bublin a odstávání. Povrch tvrzeného skla navíc zabrání ulpívání otisků prstů a zlepší viditelnost.
    • Tvrzené sklo zabraňuje nejen poškrábání, ale i prasknutí displeje. Navic zaceluje již poškrabaný povrch displeje.
    • Rozprostření energie při případném pádu ochrání displej a sklo buď nepraskne vůbec nebo se neroztříští.
    • Precizní technologie výroby s maximální kvalitou přesně pro mobilní telefon Aligator RX500 eXtremo, Aligator RX510 eXtremo.

     

    Obsah balení: ochranné tvrzené sklo Aligator Glass pro mobilní telefon Aligator RX500 eXtremo / Aligator RX510 eXtremo, 1x vlhčený hadřík pro vyčištění displeje, 1x hadřík z mikrovlákna pro vyleštění displeje. (part no. FAGALRX500)

    DISKUZE, DOTAZY, KOMENTÁŘE (0)

    ZADAT NOVÝ DOTAZ
    © 1M.cz,   2001-2024   |   e-shop: triangl web