Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Úvod   |   Informace   |   Prodejna   |   Kontakt   |  
KATALOG

Nillkin Car Magnetic Wireless Charger magnetický držák s bezdrátovým nabíjením do mřížky ventilace v automobilu pro mobilní telefon, mobil, smartphone černá (core black)

Nillkin Car Magnetic Wireless Charger magnetický držák s bezdrátovým nabíjením do mřížky ventilace v automobilu pro mobilní telefon, mobil, smartphone černá (core black)   Nillkin Car Magnetic Wireless Charger magnetický držák s bezdrátovým nabíjením do mřížky ventilace v automobilu pro mobilní telefon, mobil, smartphone černá (core black) zezadu   Nillkin Car Magnetic Wireless Charger magnetický držák s bezdrátovým nabíjením do mřížky ventilace v automobilu pro mobilní telefon, mobil, smartphone černá (core black) balení  
Kat. číslo: 11420
Výrobce: Nillkin
Barva: černá (core black)
Dostupnost: -----
  • Magnetický držák do auta s uchycením do mřížky ventilace a bezdrátovým nabíjením.
  • Držák stačí do mřížky jednoduše zasunout, telefon nebo tablet se připevní pomocí magnetu, k dispozici i dva nalepovací kovové pásky.
  • Univerzální Qi standard bezdrátového nabíjení, napájení držáku pomocí microUSB konektoru, v balení přiložený USB kabel.
  • Univerzální držák Nillkin Car Magnetic Wireless Charger umožňuje snadno využívat vynikající funkci bezdrátového nabíjení všech kompatibilních zařízení i na cestách autem.
  • Produkt již není v prodeji, není možné ho objednat.
    Vyberte si prosím z naší aktuální nabídky:

    TECHNICKÉ PARAMETRY


    Načítám parametry ...

    Podrobný popis

    Snadná instalace

    Jednoduché uchycení do mřížky stylem Plug and Play. Držák stačí do mřížky pouze zasunout a ihned je připraven k použití. Není potřeba se obávat žádné složité instalace nebo dokonce poškození mřížky.

     

    Síla magnetismu

    Použitý smartphone nebo tablet drží pevně na místě čtyři magnety umístěné v rozích. Nemusíte se tak obávat ani prudkého zrychlení či jízdy v terénu nebo na nerovnostech.

     
     
     

    Bezdrátové nabíjení

    Držák Nillkin Car Magnetic Wireless Charger podporuje Qi bezdrátové nabíjení. Odpadají tak jakékoliv starosti se zapojováním kabelu, kompatibilní zařízení se automaticky po připevnění k magnetickému držáku začne ihned nabíjet. Veškerou obsluhu navíc zvládnete pohodlně jednou rukou.

     

    Variabilita

    Smartphone lze na držák připevnit jak horizontálně, tak vertikálně. K dispozici jsou dva tenké nalepovací kovové pásky, které se zezadu nalepí na požadované zařízení. Alternativou jsou pak různé ochranné kryty s integrovaným kovovým plátem.

     
     
     

    microUSB

    Napájení držáku do auta Nillkin Car Magnetic Wireless Charger je řešeno pomocí klasického microUSB konektoru. V balení k dispozici i 1 metr dlouhý USB kabel s microUSB konektorem.

     

    Kombinace funkcí

    Jděte s dobou a využívejte i na cestách v autě vynikající funkci bezdrátového nabíjení. Magnetická fixace zaručuje širokou použitelnost neomezenou žádnými rozměry.

     
     
    BEZDRÁTOVÉ NABÍJENÍ
    Nillkin Car Magnetic Wireless Charger MC015 magnetický držák s bezdrátovým nabíjením s uchycením do mřížky ventilace pro mobilní telefon, mobil, smartphone, tablet

    Qi bezdrátové nabíjení pro snadné nabíjení kompatibilních přístrojů.

    MAGNET
    Nillkin Car Magnetic Wireless Charger MC015 magnetický držák s bezdrátovým nabíjením s uchycením do mřížky ventilace pro mobilní telefon, mobil, smartphone, tablet

    Držák neobsahuje žádné pohyblivé části, přístroj drží jen pomocí magnetů.

     

    Vlastnosti držáku do auta Nillkin Car Magnetic Wireless Charger:

    • Univerzální magnetický držák do mřížky ventilace v automobilu, dodávce či kamionu.
    • Připevnění do mřížky stylem plug and play - jednoduché nasunutí a vysunutí, žádná složitá instalace.
    • Čelní strana tvořena pryžovou protiskluzovou krytkou, pod kterou jsou v rozích umístěny čtyři magnety pro fixaci telefonu nebo tabletu.
    • Součástí balení i dva nalepovací kovové pásky, které se zezadu nalepí používaný přístroj, aby jej bylo možné magnety přichytit.
    • Držák podporuje bezdrátové nabíjení dle univerzálního standardu WPC Qi s vysokou nabíjecí efektivitou.
    • Napájení držáku přes microUSB, USB kabel s microUSB konektorem je součástí balení.
    • Díky použitému řešení je držák Nillkin Car Magnetic Wireless Charger ideální volbou pro snadné přichycení a bezdrátové nabíjení vašeho telefonu, smartphonu nebo dokonce tabeletu na cestách v autě.

     

    Technická specifikace držáku do auta Nillkin Car Magnetic Wireless Charger:

    • Vstup microUSB 5V / 1,5A (max).
    • Výstup bezdrátové nabíjení, standard WPC Qi 5V / 1A
    • Dosah bezdrátového nabíjení max. 6mm, efektivita 70% (ve srovnání s klasickým nabíjením).
    • Rozměry 68.5 x 68.5 x 45 mm.
    • Hmotnost 78 g.
    • Délka USB kabelu cca. 1 metr.

     

    Kompatibilita držáku do auta Nillkin Car Magnetic Wireless Charger:

    Kompatibilita není nijak omezena žádnými rozměry a držák s Qi bezdrátovým nabíjením tak lze použít s jakýmkoliv telefonem, smartphonem nebo tabletem, které funkci bezdrátového nabíjení přímo podporují, nebo na ně lze dokoupit speciální kryty či podložky tuto funkci doplňující.

     

    Jsou to například modely Apple iPhone 6, iPhone 6S, iPhone 6 Plus, i Phone 6S Plus, iPhone 7, iPhone 7 Plus (na všechny iPhone potřeba kryty pro bezdrátové nabíjení), Caterpillar CAT S50, HP Elite x3, LG D821 Google Nexus 5, D855 G3, LG H815 G4, E960 Google Nexus 4, Microsoft Lumia 850, Lumia 950, Lumia 950 XL, Motorola X Force, DROID Turbo, Droid Turbo 2, Nokia Lumia 720 (se speciálním krytem umožňujícím bezdrátové nabíjení), Nokia Lumia 735 (se speciálním krytem umožňující bezdrátové nabíjení), Nokia Lumia 820 (se speciálním krytem umožňujícím bezdrátové nabíjení), Nokia Lumia 830 (se speciálním krytem umožňující bezdrátové nabíjení), Nokia Lumia 920, Nokia Lumia 925 (se speciálním krytem umožňujícím bezdrátové nabíjení), Nokia Lumia 930, Nokia Lumia 1020 (se speciálním krytem umožňujícím bezdrátové nabíjení), Nokia Lumia 1520, Samsung i9300 Galaxy S III, i9300 Galaxy S3 (se speciálním adaptérem bezdrátového nabíjení pod krytem), Samsung i9500 Galaxy S IV, i9505 Galaxy S4 (se speciálním krytem bezdrátového nabíjení), i9506 Galaxy S4 LTE-A (se speciálním krytem bezdrátového nabíjení), Samsung SM-G850 Galaxy Alpha (se speciálním krytem bezdrátového nabíjení), Samsung SM-G900 Galaxy S5 (se speciálním krytem bezdrátového nabíjení), Samsung SM-G920F Galaxy S6, Samsung SM-G925F Galaxy S6 Edge, Samsung SM-G928F Galaxy S6 Edge+, Samsung SM-G930F Galaxy S7, Samsung SM-G935F Galaxy S7 Edge, Samsung N7100 Galaxy Note II, N7100 Galaxy Note2 (se speciálním adaptérem bezdrátového nabíjení pod krytem), Samsung N9005 Galaxy Note3 (se speciálním krytem bezdrátového nabíjení), Samsung SM-N910 Galaxy Note4 (se speciálním krytem bezdrátového nabíjení), Samsung SM-N915FY Galaxy Note Edge (se speciálním krytem bezdrátového nabíjení), Sony Xperia Z3 D6603 (se speciálním pouzdrem umožňujícím bezdrátové nabíjení), Sony Xperia Z3 Dual D6633 (se speciálním pouzdrem umožňujícím bezdrátové nabíjení), tablet Google Nexus 7 II a další s Qi standardem bezdrátového nabíjení.

     

    Obsah balení: magnetický držák s funkcí bezdrátového nabíjení Nillkin Car Magnetic Wireless Charger a uchycením do mřížky větracích otvorů automobilu pro mobilní telefon, mobil, smartphone, tablet; USB kabel s microUSB konektorem; 2x nalepovací kovový pásek. (model MC015, product code CM-WCP)

    DISKUZE, DOTAZY, KOMENTÁŘE (0)

    ZADAT NOVÝ DOTAZ
    © 1M.cz,   2001-2024   |   e-shop: triangl web