Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Úvod   |   Informace   |   Prodejna   |   Kontakt   |  
KATALOG

Aligator PowerStrong USB kabel s microUSB konektorem - délka 2m černá (black)

USB kabel s microUSB 2 metry black   USB kabel s microUSB 2 metry konektory  
Kat. číslo: 9012015
Výrobce: Aligator
Barva: černá (black)
Dostupnost: -----
Univerzální klasický USB kabel se standardizovaným microUSB konektorem. USB kabel Aligator PowerStrong je vhodný pro většinu současných mobilních telefonů, smartphonů, chytrých telefonů, ale i tabletů, navigací a dalších zařízení. USB kabel umožňuje jak nabíjení, tak i přenos dat. Pro přenos dat je potřeba si nainstalovat patřičný software nebo ovladače pro vaše zařízení. USB kabel je schválně vyveden v prodlouženém provedení o délce 2 metry. Nemusíte tak řešit vzdálenost stolu, nabíječky, prosotu v automobilu apod.
Produkt již není v prodeji, není možné ho objednat.
Vyberte si prosím z naší aktuální nabídky:

TECHNICKÉ PARAMETRY


Načítám parametry ...

Podrobný popis

Univerzální klasický USB kabel se standardizovaným microUSB konektorem.

USB kabel Aligator PowerStrong je vhodný pro většinu současných mobilních telefonů, smartphonů, chytrých telefonů, ale i tabletů, navigací a dalších zařízení. USB kabel umožňuje jak nabíjení, tak i přenos dat. Pro přenos dat je potřeba si nainstalovat patřičný software nebo ovladače pro vaše zařízení.

USB kabel je schválně vyveden v prodlouženém provedení o délce 2 metry. Nemusíte tak řešit vzdálenost stolu, nabíječky, prosotu v automobilu apod.

Vlastnosti USB kabelu Aligator PowerStrong s microUSB konektorem:
  • na jedné straně kabelu klasický konektor do USB portu
  • na druhé straně kabelu standardizovaný microUSB konektor
  • délka 2 metry, pevně zatavené konektory

  • Kompatibilita USB kabelu: Všechna zařízení s microUSB konektorem, například značky Accent, Acer, Ainol Novo, Alcatel, Aligator, Allview, Amazon Fire Phone, Amazon Kindle, Asus, Archos, Avus, BlackBerry, BlackPhone, Becker, Caterpillar CAT, Colorovo, Coolpad, CPA Halo, Cube1, Dell, Doogee, Doro, Dynavix, E-Ten, Easypix, Emgeton, Emporia, Energy Sistem, EVGA, Evolve, Evolveo, Falk, Fujitsu, Garmin, Garmin-Asus, Gigabyte GSmart, GoClever, GoGen, Google, Holux, Honor, HP iPAQ, HTC, Huawei, Hyundai, i-mate, iGet, iNew, Joyplus, Kazam, Kruger & Matz, Lenovo, LG, LTLM, MDA, Media-Tech, Medion, MIO, Mivvy, Modecom, Motorola, MyPhone, Navigon, Navman, Navon, NextBook, Nodis, Nokia, OnePlus One, Oppo, OverMax, Palm, Pocketbook, Point of View, Prestigio, Samsung, Sencor, Sonim, Sony, Sony Ericsson, Sweex, SwissVoice, Qtek, T-Mobile, Technaxx, THL, TomTom, Toshiba, Tracer, Umax, Vodafone, Vonino, Wooky, XDA, Xiaomi, Xtreamer, Yarvik, YotaPhone, ZiO, Zopo, ZTE a další.

    Obsah balení: Aligator PowerStrong USB kabel s microUSB konektorem. (part no. PSDAKMUBK)

    DISKUZE, DOTAZY, KOMENTÁŘE (0)

    ZADAT NOVÝ DOTAZ
    © 1M.cz,   2001-2024   |   e-shop: triangl web