Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Úvod   |   Informace   |   Prodejna   |   Kontakt   |  
KATALOG

Proporta BeachBuoy vodotěsné pouzdro (BBWCXXL) černá (black)

Proporta BeachBuoy   Proporta BeachBuoy čtečka   Proporta BeachBuoy detaily  
Kat. číslo: 9018104
Výrobce: Proporta
Barva: černá (black)
Dostupnost: -----
Vodotěsné pouzdro Proporta BeachBuoy je vyrobeno z odolného materiálu, který zabrání proniknutí vody a částečně i prachu. Pouzdro Proporta BeachBuoy bylo podrobeno náročným testům, z kterých vzešel stupeň krytí IP57 a IP58, což znamená vodotěsnost do 5 metrů pod vodní hladinu. Úspěch pouzdra Proporta BeachBuoy vzešel hlavně díky jednoduchému, ale o to více účinnému, dvojitému těsnění s fixací pomocí suchého zipu. Navíc kvalitní materiál zabrání i případnému poškození a průhledná střední část, umožní ovládat i zařízení s dotykovým displejem, bez toho aniž by se musela vyndat z pouzdra. Čtyři oka v rozích pouzdra Proporta BeachBuoy a nastavitelná šňůrka, Vám zajistí případné zavěšení nejen na krk, ale například i na rameno, ruku nebo batoh. Pouzdro Proporta BeachBuoy je ideální na dovolenou, výlet, lyžování, outdoor aktivity, ale hlavně na pláž, ne nadarmo znamená název pouzdra v překladu plážová bójka.
Produkt již není v prodeji, není možné ho objednat.
Vyberte si prosím z naší aktuální nabídky:

TECHNICKÉ PARAMETRY


Načítám parametry ...

Podrobný popis

Vodotěsné pouzdro Proporta BeachBuoy je vyrobeno z odolného materiálu, který zabrání proniknutí vody a částečně i prachu. Pouzdro Proporta BeachBuoy bylo podrobeno náročným testům, z kterých vzešel stupeň krytí IP57 a IP58, což znamená vodotěsnost do 5 metrů pod vodní hladinu.

Úspěch pouzdra Proporta BeachBuoy vzešel hlavně díky jednoduchému, ale o to více účinnému, dvojitému těsnění s fixací pomocí suchého zipu. Navíc kvalitní materiál zabrání i případnému poškození a průhledná střední část, umožní ovládat i zařízení s dotykovým displejem, bez toho aniž by se musela vyndat z pouzdra.

Čtyři oka v rozích pouzdra Proporta BeachBuoy a nastavitelná šňůrka, Vám zajistí případné zavěšení nejen na krk, ale například i na rameno, ruku nebo batoh.

Pouzdro Proporta BeachBuoy je ideální na dovolenou, výlet, lyžování, outdoor aktivity, ale hlavně na pláž, ne nadarmo znamená název pouzdra v překladu plážová bójka.

Vlastnosti outdoor pouzdra Proporta BeachBuoy:
  • Plná a 100% vodotěsnost, stupeň krytí IP57 / IP58, odolné vodě do 5 metrů pod vodní hladinu.
  • Systém dvojitého těsnění s fixací pomocí suchého zipu. Odolné materiály.
  • Čtyři oka v rozích pouzdra, nastavitelná šňůrka k zavěšení například na krk.

  • Vnitřní rozměry: 220 x 145 x cca 20 mm
    Rozměry průhledného středu: 165 x 125 mm

    Kompatibilita: vhodné pro mobilní telefony, smartphone, chytré telefony a tablety do rozměrů 220 x 145 x 20 mm s dotykovým displejem do rozměrů 165 x 125 mm, například značky Acer, Alcatel, Aligator, Apple iPad mini, iPad mini Retina, Asus, BlackBerry, Dell, Evolveo, Google Nexus, HP, HTC, Huawei, Lenovo, LG, Motorola, MyTab, Nokia, Prestigio, Samsung, Sony, ZTE a další.

    Obsah balení: voděodolné a vodotěsné pouzdro Proporta BeachBuoy. (part no. 02367, kod BBWCXXL)

    DISKUZE, DOTAZY, KOMENTÁŘE (0)

    ZADAT NOVÝ DOTAZ
    © 1M.cz,   2001-2024   |   e-shop: triangl web