Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Úvod   |   Informace   |   Prodejna   |   Kontakt   |  
KATALOG

CellularLine Tatto Tablet XL pouzdro pro tablet do 11" černá (black)

Cellular Line Tatto Tablet black   Cellular Line Tatto Tablet zepředu   Cellular Line Tatto Tablet zezadu   Cellular Line Tatto Tablet otevřené  
Kat. číslo: 9018106
Výrobce: Cellularline
Barva: černá (black)
Dostupnost: -----
Pro lepší a stylovější ochranu vašeho tabletu vyvinula společnost Cellular Line pouzdro Tatto z napodobeniny kůže, eco-Nabuk. Pouzdro Cellular Line Tatto je jemné na dotek, neklouzavé a s jemnou vnitřní textilií, která čistí displej resp. celý povrch tabletu. Pouzdro Cellular Line Tatto zároveň ochrání Váš tablet před pády, nechtěným politím vodou a dalšími nepříjemnými událostmi. Pouzdro Cellular Line Tatto je vybaveno praktickým páskem pro pohodlné vytažení tabletu. Pouzdro Cellular Line Tatto je navrženo tak, aby bylo vhodné pro většinu tabletu do 11 palcové úhlopříčky displeje. Cellular Line Tatto je pouzdro pro každou příležitost, navrženo profesionály pro milovníky neformálního stylu.
Produkt již není v prodeji, není možné ho objednat.
Vyberte si prosím z naší aktuální nabídky:

TECHNICKÉ PARAMETRY


Načítám parametry ...

Podrobný popis

Pro lepší a stylovější ochranu vašeho tabletu vyvinula společnost Cellular Line pouzdro Tatto z napodobeniny kůže, eco-Nabuk.

Pouzdro Cellular Line Tatto je jemné na dotek, neklouzavé a s jemnou vnitřní textilií, která čistí displej resp. celý povrch tabletu. Pouzdro Cellular Line Tatto zároveň ochrání Váš tablet před pády, nechtěným politím vodou a dalšími nepříjemnými událostmi. Pouzdro Cellular Line Tatto je vybaveno praktickým páskem pro pohodlné vytažení tabletu.

Pouzdro Cellular Line Tatto je navrženo tak, aby bylo vhodné pro většinu tabletu do 11 palcové úhlopříčky displeje. Cellular Line Tatto je pouzdro pro každou příležitost, navrženo profesionály pro milovníky neformálního stylu.

Vlastnosti pouzdra Cellular Line Tatto:
  • Protiskluzové provedení z materiálu eco-Nabuku v elegantním designu.
  • Praktický pásek pro snadné vytažení tabletu z pouzdra.
  • Vnitřní rozměry pouzdra: 250 x 185 x 15 mm

  • Kompatibilita pouzdra Cellular Line Tatto Tablet XL: Pouzdro je vhodné pro tablety do úhlopříčky displeje 11 palců, například modely Motorola Xoom, Xoom 2, MyTab 10, MyTab 10 Dual Core, Sony Xperia Tablet S a další.

    Obsah balení: pouzdro Cellular Line Tatto z materiálu eco nabuk. (part no. TATTOTABXL)

    DISKUZE, DOTAZY, KOMENTÁŘE (0)

    ZADAT NOVÝ DOTAZ
    © 1M.cz,   2001-2024   |   e-shop: triangl web