Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Úvod   |   Informace   |   Prodejna   |   Kontakt   |  
KATALOG

USAMS Jazz flipové pouzdro pro Samsung Galaxy Note3 bílá (white)

USAMS Jazz Samsung Galaxy Note3 white   USAMS Jazz Samsung Galaxy Note3 otevřený   USAMS Jazz Samsung Galaxy Note3 z boku   USAMS Jazz Samsung Galaxy Note3 zezadu  
Kat. číslo: 6095325
Výrobce: USAMS
Barva: bílá (white)
Dostupnost: -----
Kožené pouzdro USAMS Jazz pro chytrý mobilní telefon Samsung Galaxy Note3 je navrženo tak, aby co nejméně narušilo krásný vzhled telefonu, ale zároveň bylo dostatečně praktické a s maximální ochranou přístroje. Proto byla u pouzdra USAMS Jazz zvolena dnes tolik populární konstrukce se zadním ochranným krytem a předním uzavíratelným flipem. U pouzdra USAMS Jazz byla tato kombinace dotažena k dokonalosti, díky tomu, že na zadní plasový kryt byla aplikována kvalitní eko kůže, která plynule přechází v přední flip. Vnitřní část pouzdra USAMS Jazz je vystlána jemnou semišovou vystýlkou a vnitřní kryt je plastový, což zaručí dostatečnou pevnost. Díky zmíněné konstrukci pouzdra USAMS Jazz máte k dispozici všechny konektory, ovládácí prvky, kameru i případný blesk. Přední flipová část pak dokonale chrání displej, který bývá náchylný k poškrábání. Mobilní telefon Samsung Galaxy Note3 se vůbec nemusí z pouzdra USAMS Jazz vytahovat ven, můžete tak plně využívat vymoženosti moderního smartphonu. Pouzdro USAMS Jazz je navíc doplněno o průhledné okénko na předním flipu, které je chráněno plastem. Okénko slouží k zobrazení části displeje telefonu Samsung Galaxy Note3, ve kterém najdete všechny potřebné informace, aniž byste museli pouzdro otevírat. Pouzdro USAMS Jazz se vyznačuje i velice kvalitním dílenským zpracováním s efektním logem značky USAMS a pruhy na čelní flipu pouzdra.
Produkt již není v prodeji, není možné ho objednat.
Vyberte si prosím z naší aktuální nabídky:

TECHNICKÉ PARAMETRY


Načítám parametry ...

Podrobný popis

Kožené pouzdro USAMS Jazz pro chytrý mobilní telefon Samsung Galaxy Note3 je navrženo tak, aby co nejméně narušilo krásný vzhled telefonu, ale zároveň bylo dostatečně praktické a s maximální ochranou přístroje. Proto byla u pouzdra USAMS Jazz zvolena dnes tolik populární konstrukce se zadním ochranným krytem a předním uzavíratelným flipem.

U pouzdra USAMS Jazz byla tato kombinace dotažena k dokonalosti, díky tomu, že na zadní plasový kryt byla aplikována kvalitní eko kůže, která plynule přechází v přední flip. Vnitřní část pouzdra USAMS Jazz je vystlána jemnou semišovou vystýlkou a vnitřní kryt je plastový, což zaručí dostatečnou pevnost.

Díky zmíněné konstrukci pouzdra USAMS Jazz máte k dispozici všechny konektory, ovládácí prvky, kameru i případný blesk. Přední flipová část pak dokonale chrání displej, který bývá náchylný k poškrábání. Mobilní telefon Samsung Galaxy Note3 se vůbec nemusí z pouzdra USAMS Jazz vytahovat ven, můžete tak plně využívat vymoženosti moderního smartphonu.

Pouzdro USAMS Jazz je navíc doplněno o průhledné okénko na předním flipu, které je chráněno plastem. Okénko slouží k zobrazení části displeje telefonu Samsung Galaxy Note3, ve kterém najdete všechny potřebné informace, aniž byste museli pouzdro otevírat.

Pouzdro USAMS Jazz se vyznačuje i velice kvalitním dílenským zpracováním s efektním logem značky USAMS a pruhy na čelní flipu pouzdra.

Vlastnosti flipového koženého pouzdra USAMS Jazz:
  • Kombinace zadního ochranného krytu a předního uzaviratelného flipu.
  • Plastová vanička, potaženo kvalitní eko kůží, vnitřní jemný semiš a plastový kryt.
  • Flip se otevírá jako kniha a přesné doléha k hraně pouzdra a k přední části telefonu.
  • Tento model pouzdra obsahuje navíc i přední průhledné okénko na část displeje.
  • Kvalitní dílenské zpracování, přední logo značky, přesně pro mobilní telefon Samsung N9005 Galaxy Note3.

  • Obsah balení: kožené pouzdro s flipem USAMS Jazz series S-View pro Samsung SM-N9005 Galaxy Note III. (part no. NOTE3JZ02) ... Poznámka: Tento typ pouzdro není aktivní, nezamyká ani neodemyká displej a nezobrazuje speciální displej v S-View okénku.

    DISKUZE, DOTAZY, KOMENTÁŘE (0)

    ZADAT NOVÝ DOTAZ
    © 1M.cz,   2001-2024   |   e-shop: triangl web