Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Úvod   |   Informace   |   Prodejna   |   Kontakt   |  
KATALOG

USAMS Rainbow Bumper rámeček pro Apple iPhone 5S béžová (beige)

USAMS Rainbow Bumper Apple iPhone 5S beige   USAMS Rainbow Bumper Apple iPhone 5S z boku   USAMS Rainbow Bumper Apple iPhone 5S zepředu   USAMS Rainbow Bumper Apple iPhone 5S zezadu  
Kat. číslo: 6172344
Výrobce: USAMS
Barva: béžová (beige)
Dostupnost: -----
Ochranný rámeček USAMS Rainbow Bumper pro vynikající mobilní telefon Apple iPhone 5S je vyroben ze dvou kusů materiálu. Rámeček USAMS Rainbow Bumper má vnější obvodovou část z pevného, ale dostatečně pružného plastu, zatímco vnitřní část je vyrobena z rázy pohlcujícího gumového TPU materiálu. Tato kombinace zapřičiňuje, že je v rámečku USAMS Rainbow Bumper mobilní telefon Apple iPhone 5 dokonale chráněn. Plastový obvod zabrání vnějšímu poškrábání, gumový vnitřek utlumí rázy a usnadní instalaci a mírný přední i zadní přesah rámečku zabrání škrábnutí při položení telefonu Apple iPhone 5S například na stůl. Rámeček USAMS Rainbow Bumper obsahuje otvor pro tlačítko zámku, otvory pro konektory a reproduktory, ale i gumové krytí tlačítka hlasitosti a hlavního horního tlačítka. Celková konstrukce rámečku USAMS Rainbow Bumper a jeho kvalitní výroba jistě zaujme nejednoho majitele telefonu Apple iPhone 5S.
Produkt již není v prodeji, není možné ho objednat.
Vyberte si prosím z naší aktuální nabídky:

TECHNICKÉ PARAMETRY


Načítám parametry ...

Podrobný popis

Ochranný rámeček USAMS Rainbow Bumper pro vynikající mobilní telefon Apple iPhone 5S je vyroben ze dvou kusů materiálu.

Rámeček USAMS Rainbow Bumper má vnější obvodovou část z pevného, ale dostatečně pružného plastu, zatímco vnitřní část je vyrobena z rázy pohlcujícího gumového TPU materiálu. Tato kombinace zapřičiňuje, že je v rámečku USAMS Rainbow Bumper mobilní telefon Apple iPhone 5 dokonale chráněn.

Plastový obvod zabrání vnějšímu poškrábání, gumový vnitřek utlumí rázy a usnadní instalaci a mírný přední i zadní přesah rámečku zabrání škrábnutí při položení telefonu Apple iPhone 5S například na stůl. Rámeček USAMS Rainbow Bumper obsahuje otvor pro tlačítko zámku, otvory pro konektory a reproduktory, ale i gumové krytí tlačítka hlasitosti a hlavního horního tlačítka.

Celková konstrukce rámečku USAMS Rainbow Bumper a jeho kvalitní výroba jistě zaujme nejednoho majitele telefonu Apple iPhone 5S.

Vlastnosti ochranného rámečku USAMS Rainbow Bumper Case:
  • Neprůhledný rámeček na obvod telefonu s dvojitým materiálem při výrobě.
  • Plastový vnější rámeček a na tom nalisovaný gumový vnitřní rámeček z TPU.
  • Rámeček obsahuje otvory, konektory, reproduktory a gumové krytí pro tlačítka.
  • Kvalitní dílenské zpracování, přesně pro mobilní telefon Apple iPhone 5S.

  • Obsah balení: ochranné pouzdro rámeček USAMS Rainbow Bumper Case pro Apple iPhone 5 / Apple iPhone 5S. (part no. IP5SCH06)

    DISKUZE, DOTAZY, KOMENTÁŘE (0)

    ZADAT NOVÝ DOTAZ
    © 1M.cz,   2001-2024   |   e-shop: triangl web