Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Úvod   |   Informace   |   Prodejna   |   Kontakt   |  
KATALOG

Guess Gianina Booktype Case flipové pouzdro pro Apple iPhone 5C (GUFLBKPMPEY) žlutá (yellow)

Guess Gianina Apple iPhone 5C yellow   Guess Gianina Apple iPhone 5C zezadu  
Kat. číslo: 6172350
Výrobce: Guess
Barva: žlutá (yellow)
Dostupnost: -----
Špičkové flipové pouzdro Guess Gianina s otevíráním do boku jako kniha je exkluzivní doplněk pro Váš mobilní telefon Apple iPhone 5C, který si to svým vzhledem jistě zaslouží. Pouzdro Guess Gianina tvoří plastová vanička, z vnějšku potažena kůží, která plynule přechází v přední otvírací flip. Vnitřní část vaničky má jemně pogumovaný povrch, aby se mobilní telefon Apple iPhone 5C nepoškrábal. Samotný flip chrání celou přední část telefonu včetně displeje a drží pevně na svém místě díky klipu s magnetem, který přechází v zadní část pouzdra. Jak již bylo zmíněno, tak vnější část pouzdra Guess Gianina tvoří kvalitní kůže s nezaměnitelnou zlatou perforací a částečným prošitím s hladkou kůží a s předním zlatým nápisem Guess. Flipové pouzdro Guess Gianina je vyrobeno přesně pro mobilní telefon Apple iPhone 5C a tomu odpovídá rozložení otvorů a výžezů pro kameru, blesk, reproduktor, konektory a tlačítka. Instalace telefonu do pouzdra Guess Gianina je naprosto jednoduchá, stačí mobilní telefon Apple iPhone 5C pouze nacvaknout do plastové vaničky a vše je hotové. Flipové pouzdro Guess Gianina není jen obyčejné pouzdro, ale i modní doplněk, který dodá Vašemu telefonu Apple iPhone 5C originální a nepřehlédnutelný vzhled.
Produkt již není v prodeji, není možné ho objednat.
Vyberte si prosím z naší aktuální nabídky:

TECHNICKÉ PARAMETRY


Načítám parametry ...

Podrobný popis

Špičkové flipové pouzdro Guess Gianina s otevíráním do boku jako kniha je exkluzivní doplněk pro Váš mobilní telefon Apple iPhone 5C, který si to svým vzhledem jistě zaslouží.

Pouzdro Guess Gianina tvoří plastová vanička, z vnějšku potažena kůží, která plynule přechází v přední otvírací flip. Vnitřní část vaničky má jemně pogumovaný povrch, aby se mobilní telefon Apple iPhone 5C nepoškrábal. Samotný flip chrání celou přední část telefonu včetně displeje a drží pevně na svém místě díky klipu s magnetem, který přechází v zadní část pouzdra.

Jak již bylo zmíněno, tak vnější část pouzdra Guess Gianina tvoří kvalitní kůže s nezaměnitelnou zlatou perforací a částečným prošitím s hladkou kůží a s předním zlatým nápisem Guess. Flipové pouzdro Guess Gianina je vyrobeno přesně pro mobilní telefon Apple iPhone 5C a tomu odpovídá rozložení otvorů a výžezů pro kameru, blesk, reproduktor, konektory a tlačítka.

Instalace telefonu do pouzdra Guess Gianina je naprosto jednoduchá, stačí mobilní telefon Apple iPhone 5C pouze nacvaknout do plastové vaničky a vše je hotové.

Flipové pouzdro Guess Gianina není jen obyčejné pouzdro, ale i modní doplněk, který dodá Vašemu telefonu Apple iPhone 5C originální a nepřehlédnutelný vzhled.

Vlastnosti koženého flip pouzdra Guess Gianina:
  • Kombinace plastového krytu a koženéhé flipového pouzdra. Otevírání do boku jako kniha.
  • Zlatá perforace, prošití s hladkou kůží, zlatý nápis Guess, klip s magnetem.
  • Telefon lze používat i v pouzdře, všechny ovládácí prvky máte k dispozici.
  • Pouzdro je vyrobeno přesně pro mobilní telefon Apple iPhone 5C.

  • Obsah balení: kožené flipové pouzdro Guess Gianina Booktype Case pro mobilní telefon Apple iPhone 5C. (part no. GUFLBKPMPEY)

    DISKUZE, DOTAZY, KOMENTÁŘE (0)

    ZADAT NOVÝ DOTAZ
    © 1M.cz,   2001-2024   |   e-shop: triangl web