Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Úvod   |   Informace   |   Prodejna   |   Kontakt   |  
KATALOG

USAMS Touch flipové pouzdro pro Samsung Galaxy S5, Galaxy S5 Neo bílá (white)

USAMS Touch Samsung Galaxy S5 white   USAMS Touch Samsung Galaxy S5 zezadu   USAMS Touch Samsung Galaxy S5 zboku   USAMS Touch se Samsungem Galaxy S5   USAMS Touch Samsung Galaxy S5 stojánek  
Kat. číslo: 6095402
Výrobce: USAMS
Barva: bílá (white)
Dostupnost: -----
Kožené pouzdro USAMS Touch pro chytrý mobilní telefon Samsung Galaxy S5, nebo Samsung Galaxy S5 Neo je navrženo tak, aby co nejméně narušilo krásný vzhled telefonu, ale zároveň bylo dostatečně praktické. Proto byla u pouzdra USAMS Touch zvolena dnes tolik populární konstrukce se zadním ochranným krytem a předním uzavíratelným flipem s fixací přesahem přes hranu na zadní část pouzdra. Pouzdro USAMS Touch je ale specifické tím, že přední flip obsahuje velkou průhlednou část, zakrytou plastem s otvory pro tlačítko a reproduktor. Díky této konstrukci pouzdra USAMS Touch vidíte na celý displej, máte dokonalý přehled o dění a navíc můžete Váš Samsung Galaxy S5, nebo Samsung Galaxy S5 Neo ovládat aniž byste otvírali přední flip. Jako obvykle byla na zadní plasový kryt aplikována kvalitní eko kůže, která plynule přechází v přední flip. Vnitřní část pouzdra USAMS Touch je vystlána jemnou semišovou vystýlkou a vnitřní kryt je z mléčně průhledného plastu, což zaručí nejen pevnost, ale i vizuálně zajímavý efekt. V pouzdře USAMS Touch máte k dispozici nejen všechny konektory, ale i ovládácí prvky, reproduktory, tlačítka a kameru s bleskem. Přední flipová část pak dokonale chrání displej, který je velmi náchylný k případnému poškození. Mobilní telefon Samsung Galaxy S5, nebo Samsung Galaxy S5 Neo se vůbec nemusí z pouzdra USAMS Touch vytahovat ven, můžete tak plně využívat vymoženosti moderního smartphonu. Pouzdro USAMS Touch je navíc doplněno o jednoduchý stojánek. Stačí pouzdro USAMS Touch otevřít, vaničku naklonit a stojánek pro Samsung Galaxy S5, nebo Samsung Galaxy S5 Neo je hotov. Pouzdro USAMS Touch se vyznačuje i velice kvalitním dílenským zpracováním s opravdu nezaměnitelným provedením.
Produkt již není v prodeji, není možné ho objednat.
Vyberte si prosím z naší aktuální nabídky:

TECHNICKÉ PARAMETRY


Načítám parametry ...

Podrobný popis

Kožené pouzdro USAMS Touch pro chytrý mobilní telefon Samsung Galaxy S5, nebo Samsung Galaxy S5 Neo je navrženo tak, aby co nejméně narušilo krásný vzhled telefonu, ale zároveň bylo dostatečně praktické. Proto byla u pouzdra USAMS Touch zvolena dnes tolik populární konstrukce se zadním ochranným krytem a předním uzavíratelným flipem s fixací přesahem přes hranu na zadní část pouzdra.

Pouzdro USAMS Touch je ale specifické tím, že přední flip obsahuje velkou průhlednou část, zakrytou plastem s otvory pro tlačítko a reproduktor. Díky této konstrukci pouzdra USAMS Touch vidíte na celý displej, máte dokonalý přehled o dění a navíc můžete Váš Samsung Galaxy S5, nebo Samsung Galaxy S5 Neo ovládat aniž byste otvírali přední flip.

Jako obvykle byla na zadní plasový kryt aplikována kvalitní eko kůže, která plynule přechází v přední flip. Vnitřní část pouzdra USAMS Touch je vystlána jemnou semišovou vystýlkou a vnitřní kryt je z mléčně průhledného plastu, což zaručí nejen pevnost, ale i vizuálně zajímavý efekt.

V pouzdře USAMS Touch máte k dispozici nejen všechny konektory, ale i ovládácí prvky, reproduktory, tlačítka a kameru s bleskem. Přední flipová část pak dokonale chrání displej, který je velmi náchylný k případnému poškození.

Mobilní telefon Samsung Galaxy S5, nebo Samsung Galaxy S5 Neo se vůbec nemusí z pouzdra USAMS Touch vytahovat ven, můžete tak plně využívat vymoženosti moderního smartphonu. Pouzdro USAMS Touch je navíc doplněno o jednoduchý stojánek. Stačí pouzdro USAMS Touch otevřít, vaničku naklonit a stojánek pro Samsung Galaxy S5, nebo Samsung Galaxy S5 Neo je hotov.

Pouzdro USAMS Touch se vyznačuje i velice kvalitním dílenským zpracováním s opravdu nezaměnitelným provedením.

Vlastnosti flipového koženého pouzdra USAMS Touch:
  • Kombinace zadního ochranného krytu a předního uzaviratelného flipu.
  • Plastová mléčně průhledná vanička, potažená kvalitní eko kůží, vnitřní jemný semiš.
  • Flip se otevírá jako kniha, doléha k přední části telefonu a je fixován přesahem na zadní část.
  • Tento model pouzdra obsahuje přední průhlednou část sloužící k ovládání telefonu.
  • Kvalitní dílenské zpracování, přesně pro mobilní telefon Samsung Galaxy S5, nebo Samsung Galaxy S5 Neo.

  • Obsah balení: kožené pouzdro s flipem USAMS Touch series S-View pro Samsung SM-G900F Galaxy S5 / Samsung SM-G903F Galaxy S5 Neo. (part no. S5CD03) ... Poznámka: Tento typ pouzdro není aktivní, nezamyká ani neodemyká displej a nezobrazuje speciální displej S-View.

    DISKUZE, DOTAZY, KOMENTÁŘE (0)

    ZADAT NOVÝ DOTAZ
    © 1M.cz,   2001-2024   |   e-shop: triangl web