Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Úvod   |   Informace   |   Prodejna   |   Kontakt   |  
KATALOG

Celly Utility CL nabíječka do auta s microUSB konektorem zelená (green)

Celly Utility CL nabíječka green   Celly Utility CL nabíječka koncovky   Celly Utility CL nabíječka krabička  
Kat. číslo: 9014163
Výrobce: Celly
Barva: zelená (green)
Dostupnost: -----
Elegantní nabíječka do auta Celly Utility v novém a svěžím designu pro Váš klasický mobilní telefon, chytrý mobilní telefon anebo smartphone. U CL nabíječky Celly Utility je kladen důraz především na inovativní vzhled a rozjasnějí tak běžného úkonu jakým je dobíjení Vašeho mobilního zařízení. Proto je CL nabíječka Celly Utility vyrobena v krásné křiklavé barvě, která jistě osloví nejednoho uživatele. Samotná nabíječka do auta Celly Utility je určena pro klasickou zdířku zapalovače v automobilu s praktickou a decentní indikací nabíjení pomocí LED diody. Na kvalitně provedeném motaném pružném kabelu o maximální délce 2 metry, který je pevně zataven přímo do nabíječky, je umístěn standardizovaný microUSB konektor s proudovým výstupem až 1A. Taková konstrukce CL nabíječky Celly Utility zajišťuje její kompatibilitu s celou řadou mobilních zařízení. Nebuďte konzervativní za každou cenu a přejděte na efektní a efektivní Celly Utility nabíječku do automobilu nebo kamionu.
Produkt již není v prodeji, není možné ho objednat.
Vyberte si prosím z naší aktuální nabídky:

TECHNICKÉ PARAMETRY


Načítám parametry ...

Podrobný popis

Elegantní nabíječka do auta Celly Utility v novém a svěžím designu pro Váš klasický mobilní telefon, chytrý mobilní telefon anebo smartphone.

U CL nabíječky Celly Utility je kladen důraz především na inovativní vzhled a rozjasnějí tak běžného úkonu jakým je dobíjení Vašeho mobilního zařízení. Proto je CL nabíječka Celly Utility vyrobena v krásné křiklavé barvě, která jistě osloví nejednoho uživatele.

Samotná nabíječka do auta Celly Utility je určena pro klasickou zdířku zapalovače v automobilu s praktickou a decentní indikací nabíjení pomocí LED diody.

Na kvalitně provedeném motaném pružném kabelu o maximální délce 2 metry, který je pevně zataven přímo do nabíječky, je umístěn standardizovaný microUSB konektor s proudovým výstupem až 1A. Taková konstrukce CL nabíječky Celly Utility zajišťuje její kompatibilitu s celou řadou mobilních zařízení.

Nebuďte konzervativní za každou cenu a přejděte na efektní a efektivní Celly Utility nabíječku do automobilu nebo kamionu.

Vlastnosti nabíječky do auta Celly Utility:
  • Kvalitní a inovativní provedení v efektní křiklavé barvě.
  • Standardizovaný microUSB konektor na výstupním kabelu.
  • Vhodné pro klasickou zdířku autozapalovače v autě i kamionu.
  • Vyražené logo Celly a indikace nabíjení LED diodou.

  • Technická specifikace CL nabíječky Celly Utility:
  • Vstup DC 12 - 24V automaticky.
  • Výstup 5V / 1000mA.
  • Pružný kabel o délce až 2 metry.

  • Rozměry: 85 x 35 x 20 mm
    Hmotnost: 42 g

    Kompatibilita: Stylová nabíječka Celly Utility do automobilu nebo kamionu je vhodná pro mobilní telefony, chytré mobilní telefony, smartphone, GPS navigace, elektronické čtečky s microUSB konektorem. Jsou to například značky Acer, Ainol Novo, Alcatel, Aligator, Amazon Fire Phone, Amazon Kindle, Asus, Archos, Avus, BlackBerry, BlackPhone, Becker, Caterpillar CAT, Colorovo, CPA Halo, Cube1, Dell, Doogee, Doro, Dynavix, E-Ten, Easypix, Emgeton, Emporia, Energy Sistem, Evolve, Evolveo, Falk, Fujitsu, Garmin, Garmin-Asus, Gigabyte GSmart, GoClever, GoGen, Google, Holux, Honor, HP iPAQ, HTC, Huawei, i-mate, iGet, iNew, Joyplus, Kazam, Kruger& Matz, Lenovo, LG, LTLM, MDA, Media-Tech, Medion, MIO, Mivvy, Modecom, Motorola, MyPhone, Navigon, Navman, Navon, NextBook, Nodis, Nokia, OnePlus One, Oppo, OverMax, Palm, Pocketbook, Point of View, Prestigio, Samsung, Sencor, Sonim, Sony, Sony Ericsson, Sweex, SwissVoice, Qtek, T-Mobile, Technaxx, THL, TomTom, Toshiba, Tracer, Umax, Vodafone, Vonino, Wooky, XDA, Xiaomi, Xtreamer, Yarvik, YotaPhone, ZiO, Zopo, ZTE a další zařízení s microUSB konektorem.

    Obsah balení: CL nabíječka do auta Celly Utility s microUSB konektorem. (part no. CCMICROG)

    DISKUZE, DOTAZY, KOMENTÁŘE (0)

    ZADAT NOVÝ DOTAZ
    © 1M.cz,   2001-2024   |   e-shop: triangl web