Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Úvod   |   Informace   |   Prodejna   |   Kontakt   |  
KATALOG

CellularLine Flap Essential kožené pouzdro pro Samsung Galaxy S5, Galaxy S5 Neo bílá (white)

CellularLine Flap Samsung Galaxy S5 white   CellularLine Flap Samsung Galaxy S5 zezadu   CellularLine Flap Samsung Galaxy S5 krabička  
Kat. číslo: 6095417
Výrobce: Cellularline
Barva: bílá (white)
Dostupnost: -----
Kožené pouzdro CellularLine Flap je navrženo tak, aby do něj šikovně zapadl špičkový mobilní telefon Samsung Galaxy S5, nebo Samsung Galaxy S5 Neo. Exkluzivní kožené pouzdro CellularLine Flap je uzpůsobeno přesně pro již zmíněný Samsung Galaxy S5, nebo Samsung Galaxy S5 Neo, je vyrobeno z kvalitní eko kůže s efektním prošitím a přizpůsobeno pro co nejjednodušší použití. Mobilní telefon Samsung Galaxy S5, nebo Samsung Galaxy S5 Neo je v pouzdře CellularLine Flap pevně usazen a chráněn proti vyklouznutí. Čelní část pouzdra CellularLine Flap chránící displej telefonu je odklopná s praktickým zobáčkem pro uchycení flipu. Jedná se o osvědčené a nejrychlejší řešení otevření pouzdra pro používání telefonu. Provedení, styl a design pouzdra CellularLine Flap je na té nejvyšší úrovni, tak jak se to hodí pro top model Samsung Galaxy S5, nebo Samsung Galaxy S5 Neo.
Produkt již není v prodeji, není možné ho objednat.
Vyberte si prosím z naší aktuální nabídky:

TECHNICKÉ PARAMETRY


Načítám parametry ...

Podrobný popis

Kožené pouzdro CellularLine Flap je navrženo tak, aby do něj šikovně zapadl špičkový mobilní telefon Samsung Galaxy S5, nebo Samsung Galaxy S5 Neo. Exkluzivní kožené pouzdro CellularLine Flap je uzpůsobeno přesně pro již zmíněný Samsung Galaxy S5, nebo Samsung Galaxy S5 Neo, je vyrobeno z kvalitní eko kůže s efektním prošitím a přizpůsobeno pro co nejjednodušší použití.

Mobilní telefon Samsung Galaxy S5, nebo Samsung Galaxy S5 Neo je v pouzdře CellularLine Flap pevně usazen a chráněn proti vyklouznutí. Čelní část pouzdra CellularLine Flap chránící displej telefonu je odklopná s praktickým zobáčkem pro uchycení flipu. Jedná se o osvědčené a nejrychlejší řešení otevření pouzdra pro používání telefonu.

Provedení, styl a design pouzdra CellularLine Flap je na té nejvyšší úrovni, tak jak se to hodí pro top model Samsung Galaxy S5, nebo Samsung Galaxy S5 Neo.

Vlastnosti PU koženého pouzdra Cellular Line Flap:

 

 

  • vyrobeno z kvalitní eko kůže s kvalitním prošitím
  • čelní odklápěcí část chránící displej je uchycena pomocí zobáčku
  • pouzdro je vyrobeno přesně na míru telefonu Samsung Galaxy S5, Galaxy S5 Neo

  • Obsah balení: kožené pouzdro CellularLine Flap pro mobilní telefon Samsung SM-G900F Galaxy S5 / Samsung SM-G903F Galaxy S5 Neo. (part no. FLAPESSENGALS5W)

 

DISKUZE, DOTAZY, KOMENTÁŘE (0)

ZADAT NOVÝ DOTAZ
© 1M.cz,   2001-2024   |   e-shop: triangl web