Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Úvod   |   Informace   |   Prodejna   |   Kontakt   |  
KATALOG

Celly Gelskin gelový kryt pro Samsung Galaxy S5, Galaxy S5 Neo bezbarvá (transparent)

Kat. číslo: 6095430
Výrobce: Celly
Barva: bezbarvá (transparent)
Dostupnost: -----
TPU pouzdro Celly Gelskin je vynikající ochranou pro úžasný smartphone Samsung Galaxy S5, nebo Samsung Galaxy S5 Neo. Ochranný gelový kryt Celly Gelskin je vyrobeno z tenkého silikonového materiálu s gelovým efektem, který chrání mobilní telefon Samsung Galaxy S5, nebo Samsung Galaxy S5 Neo před poškozením a zároveň je velmi příjemný na omak. Ochranný kryt Celly Gelskin nezakrývá nic co potřebujete pro používání mobilního telefonu Samsung Galaxy S5, nebo Samsung Galaxy S5 Neo. Mobilní telefon Samsung Galaxy S5, nebo Samsung Galaxy S5 Neo tak není nutné při jakékoliv manipulaci vyndávat z krytu ven, ba ani nic vyklápět nebo otevírat. Jak již bylo zmíněno, tak povrch pouzdra Celly Gelskin je gelový a tím pádem i protiskluzový, díky tomu se výrazně zlepší ergonomie úchopu.
Produkt již není v prodeji, není možné ho objednat.
Vyberte si prosím z naší aktuální nabídky:

TECHNICKÉ PARAMETRY


Načítám parametry ...

Podrobný popis

TPU pouzdro Celly Gelskin je vynikající ochranou pro úžasný smartphone Samsung Galaxy S5, nebo Samsung Galaxy S5 Neo.

Ochranný gelový kryt Celly Gelskin je vyrobeno z tenkého silikonového materiálu s gelovým efektem, který chrání mobilní telefon Samsung Galaxy S5, nebo Samsung Galaxy S5 Neo před poškozením a zároveň je velmi příjemný na omak. Ochranný kryt Celly Gelskin nezakrývá nic co potřebujete pro používání mobilního telefonu Samsung Galaxy S5, nebo Samsung Galaxy S5 Neo.

Mobilní telefon Samsung Galaxy S5, nebo Samsung Galaxy S5 Neo tak není nutné při jakékoliv manipulaci vyndávat z krytu ven, ba ani nic vyklápět nebo otevírat. Jak již bylo zmíněno, tak povrch pouzdra Celly Gelskin je gelový a tím pádem i protiskluzový, díky tomu se výrazně zlepší ergonomie úchopu.

Vlastnosti krytu Celly Gelskin pro Samsung Galaxy S5:
  • Kvalitní silikonový kryt s gelovou úpravou pro dokonalou ochranu.
  • Všechny konektory, kamera a další ovládací prvky jsou plně dostupné.
  • Pouzdro je vyrobeno přesně pro mobilní telefon Samsung Galaxy S5, Galaxy S5 Neo

  • Obsah balení: TPU gelové pouzdro Celly Gelskin pro mobilní telefon Samsung SM-G900F Galaxy S5 / Samsung SM-G903F Galaxy S5 Neo. (part no. GELSKIN390)

    DISKUZE, DOTAZY, KOMENTÁŘE (0)

    ZADAT NOVÝ DOTAZ
    © 1M.cz,   2001-2024   |   e-shop: triangl web