Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Úvod   |   Informace   |   Prodejna   |   Kontakt   |  
KATALOG

Anymode Flip Case flipové pouzdro pro Samsung Galaxy S5, Galaxy S5 Neo černá (black)

Anymode Flip Case Samsung Galaxy S5   Anymode Flip Case Samsung Galaxy S5 zezadu  
Kat. číslo: 6095434
Výrobce: Anymode
Barva: černá (black)
Dostupnost: -----
Vynikající flipové pouzdro Anymode Flip Case vyrobené z kvalitní eko kůže pro populární mobilní telefon Samsung Galaxy S5, nebo Samsung Galaxy S5 Neo dodá Vašemu telefonu punc exkluzivity. Pouzdro Anymode Flip Case je charakteristické svým provedením, kdy na zadní plastové vaničce jsou umístěny kožená záda, která plynule přechází v přední flip. U pouzdra Anymode Flip Case se flip otevírá do boku jako kniha. Flip doléhá svou vahou přímo na mobilní telefon Samsung Galaxy S5, nebo Samsung Galaxy S5 Neo. Vnitřní část flipu Anymode Flip Case je potažena jemným semišem a samotná vanička je celá plastová. Do plastového krytu pouzdra Anymode Flip Case pasuje mobilní telefon Samsung Galaxy S5, nebo Samsung Galaxy S5 Neo naprosto přesně, takže máte k dispozici veškeré ovládací prvky, konektory, kameru, blesk, reproduktor apod. Při manipulaci s telefonem Samsung Galaxy S5, nebo Samsung Galaxy S5 Neo, jej nemusíte z pouzdra Anymode Flip Case vyndávat. Dopřejte svému mobilnímu telefonu Samsung Galaxy S5, nebo Samsung Galaxy S5 Neo dokonalý doplněk v podobě pouzdra Anymode Flip Case. Společnost Anymode Corporation je originální licencovaný výrobce příslušenství pro mobilní telefony Samsung a proto získala prestižní certifikaci Designed for Samsung mobile.
Produkt již není v prodeji, není možné ho objednat.
Vyberte si prosím z naší aktuální nabídky:

TECHNICKÉ PARAMETRY


Načítám parametry ...

Podrobný popis

Vynikající flipové pouzdro Anymode Flip Case vyrobené z kvalitní eko kůže pro populární mobilní telefon Samsung Galaxy S5, nebo Samsung Galaxy S5 Neo dodá Vašemu telefonu punc exkluzivity.

Pouzdro Anymode Flip Case je charakteristické svým provedením, kdy na zadní plastové vaničce jsou umístěny kožená záda, která plynule přechází v přední flip. U pouzdra Anymode Flip Case se flip otevírá do boku jako kniha. Flip doléhá svou vahou přímo na mobilní telefon Samsung Galaxy S5, nebo Samsung Galaxy S5 Neo.

Vnitřní část flipu Anymode Flip Case je potažena jemným semišem a samotná vanička je celá plastová. Do plastového krytu pouzdra Anymode Flip Case pasuje mobilní telefon Samsung Galaxy S5, nebo Samsung Galaxy S5 Neo naprosto přesně, takže máte k dispozici veškeré ovládací prvky, konektory, kameru, blesk, reproduktor apod.

Při manipulaci s telefonem Samsung Galaxy S5, nebo Samsung Galaxy S5 Neo, jej nemusíte z pouzdra Anymode Flip Case vyndávat. Dopřejte svému mobilnímu telefonu Samsung Galaxy S5, nebo Samsung Galaxy S5 Neo dokonalý doplněk v podobě pouzdra Anymode Flip Case.

Společnost Anymode Corporation je originální licencovaný výrobce příslušenství pro mobilní telefony Samsung a proto získala prestižní certifikaci Designed for Samsung mobile.

Vlastnosti koženého pouzdra s flipem Anymode Flip Case:
  • Kožené pouzdro s otvíráním flipu typu kniha, fixace flipu pomocí zahnutého zobáčku.
  • Vnitřní plastová vanička do které se nacvakne mobilní telefon Samsung Galaxy S5, Galaxy S5 Neo.
  • Pouzdro obsahuje veškeré výřezy a otvory pro kameru, konektory a další ovládací prvky.
  • Anymode je licencovaným výrobcem s certifikací Designed for Samsung mobile.

  • Obsah balení: kožené flipové pouzdro Anymode Flip Case pro mobilní telefon Samsung SM-G900F Galaxy S5 / Samsung SM-G903F Galaxy S5 Neo. (part no. DMFP002KBK)

    DISKUZE, DOTAZY, KOMENTÁŘE (0)

    ZADAT NOVÝ DOTAZ
    © 1M.cz,   2001-2024   |   e-shop: triangl web