Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Úvod   |   Informace   |   Prodejna   |   Kontakt   |  
KATALOG

Anymode Stand Case ochranný kryt pro Samsung Galaxy S5, Galaxy S5 Neo černá (black)

Anymode Stand Case Samsung Galaxy S5   Anymode Stand Case Samsung Galaxy S5 zezadu   Anymode Stand Case Samsung Galaxy S5 zepředu  
Kat. číslo: 6095436
Výrobce: Anymode
Barva: černá (black)
Dostupnost: -----
Elegantní ochranný kryt Anymode Stand Case pro elegantní a špičkový chytrý mobilní telefon Samsung Galaxy S5, nebo Samsung Galaxy S5 Neo. Ochranný kryt Anymode Stand Case je vyroben z velice odolného plastu absorbujícího rázy a chránící mobilní telefon Samsung Galaxy S5, nebo Samsung Galaxy S5 Neo před poškozením. Samotný povrch krytu Anymode Stand Case je velmi jemně pogumován, takže je i příjemný na dotek a neklouže. Instalace mobilního telefonu Samsung Galaxy S5, nebo Samsung Galaxy S5 Neo do krytu Anymode Stand Case je naprosto jednoduchá, stačí pouze kryt na smartphone tzv. nacvaknout a vše je hotovo. Kryt Anymode Stand Case pak chrání nejen zadní část, ale i boky mobilního telefonu Samsung Galaxy S5, nebo Samsung Galaxy S5 Neo. Samozřejmostí je, že kryt Anymode Stand Case obsahuje výřezy pro kameru s bleskem, snímač tepu, ale i pro ostatní konektory včetně IR led portu a reproduktoru. Díky této konstrukci nemusíte mobilní telefon Samsung Galaxy S5, nebo Samsung Galaxy S5 Neo z krytu Anymode Stand Case při jakékoliv manipulaci vůbec vytahovat. Do teď by byl kryt Anymode Stand Case v podstatě běžným krytem, kterých jsou na trhu tisíce, ale chyba lávky. Kryt Anymode Stand Case obsahuje navíc ještě na zadní stěně výklopný držáček, díky kterému lze z krytu v rychlosti vytvořit praktický stojánek pro Váš mobilní telefon Samsung Galaxy S5. K tomu všemu ještě navíc výrobce krytu Anymode Stand Case, společnost Anymode Corporation, je originálním licencovaným výrobcem příslušenství pro mobilní telefony Samsung a proto získala prestižní certifikaci Designed for Samsung mobile.
Produkt již není v prodeji, není možné ho objednat.
Vyberte si prosím z naší aktuální nabídky:

TECHNICKÉ PARAMETRY


Načítám parametry ...

Podrobný popis

Elegantní ochranný kryt Anymode Stand Case pro elegantní a špičkový chytrý mobilní telefon Samsung Galaxy S5, nebo Samsung Galaxy S5 Neo.

Ochranný kryt Anymode Stand Case je vyroben z velice odolného plastu absorbujícího rázy a chránící mobilní telefon Samsung Galaxy S5, nebo Samsung Galaxy S5 Neo před poškozením. Samotný povrch krytu Anymode Stand Case je velmi jemně pogumován, takže je i příjemný na dotek a neklouže.

Instalace mobilního telefonu Samsung Galaxy S5, nebo Samsung Galaxy S5 Neo do krytu Anymode Stand Case je naprosto jednoduchá, stačí pouze kryt na smartphone tzv. nacvaknout a vše je hotovo.

Kryt Anymode Stand Case pak chrání nejen zadní část, ale i boky mobilního telefonu Samsung Galaxy S5, nebo Samsung Galaxy S5 Neo. Samozřejmostí je, že kryt Anymode Stand Case obsahuje výřezy pro kameru s bleskem, snímač tepu, ale i pro ostatní konektory včetně IR led portu a reproduktoru.

Díky této konstrukci nemusíte mobilní telefon Samsung Galaxy S5, nebo Samsung Galaxy S5 Neo z krytu Anymode Stand Case při jakékoliv manipulaci vůbec vytahovat.

Do teď by byl kryt Anymode Stand Case v podstatě běžným krytem, kterých jsou na trhu tisíce, ale chyba lávky. Kryt Anymode Stand Case obsahuje navíc ještě na zadní stěně výklopný držáček, díky kterému lze z krytu v rychlosti vytvořit praktický stojánek pro Váš mobilní telefon Samsung Galaxy S5, nebo Samsung Galaxy S5 Neo.

K tomu všemu ještě navíc výrobce krytu Anymode Stand Case, společnost Anymode Corporation, je originálním licencovaným výrobcem příslušenství pro mobilní telefony Samsung a proto získala prestižní certifikaci Designed for Samsung mobile.

Vlastnosti ochranného krytu Anymode Stand Case:
  • Zadní ochranný kryt z odolného plastu s jemně pogumovaným povrchem.
  • Plastová vanička je vyrobena přesně pro mobilní telefon Samsung Galaxy S5, Galaxy S5 Neo.
  • Kryt obsahuje veškeré výřezy a otvory pro kameru, konektory a další ovládací prvky.
  • Zadní výklopný držáček vytvoří v rychlosti z krytu velmi praktický stojánek.
  • Anymode je licencovaným výrobcem s certifikací Designed for Samsung mobile.

  • Obsah balení: ochranný kryt Anymode Stand Case pro mobilní telefon Samsung SM-G900F Galaxy S5 / Samsung SM-G903F Galaxy S5 Neo. (part no. DMSC000KBK)

    DISKUZE, DOTAZY, KOMENTÁŘE (0)

    ZADAT NOVÝ DOTAZ
    © 1M.cz,   2001-2024   |   e-shop: triangl web