Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Úvod   |   Informace   |   Prodejna   |   Kontakt   |  
KATALOG

Samsung EF-PG900BS originální ochranný kryt pro Samsung Galaxy S5, Galaxy S5 Neo šedá (grey)

Samsung EF-PG900BSEGWW   Samsung EF-PG900BSEGWW s Galaxy S5   Samsung EF-PG900BSEGWW zepředu   Samsung EF-PG900BSEGWW zezadu  
Kat. číslo: 5077176
Výrobce: Samsung
Barva: šedá (grey)
Dostupnost: -----
Originální ochranný kryt Samsung Protective Cover je určen pro špičkový chytrý mobilní telefon Samsung Galaxy S5, nebo Samsung Galaxy S5 Neo. Ochranný kryt Samsung EF-PG900BSEGWW je vyroben z neskutečně odolné a zároveň i dostatečně ohebné silikonové slitiny, která navíc naprosto perfektně tlumí i případné rázy. Díky použitému materirálu je kryt Samsung Protective Cover nejen skvěle odolný, ale i samotná instalace je hračka. Stačí kryt na mobilní telefon Samsung Galaxy S5, nebo Samsung Galaxy S5 Neo jednouše nacvaknout a vše je během okamžiku hotovo. Kryt Samsung Protective Cover zakrývá jak zadní část, tak i boky mobilního telefonu Samsung Galaxy S5, nebo Samsung Galaxy S5 Neo a navíc mírně přechází i v přední část, čímž brání poškrábání předního displeje například při položení na stůl. Kryt Samsung Protective Cover má otvory pro všechny konektory, kameru s bleskem, reproduktory, mikrofon apod. Boční tlačítka jsou pak kryta přesnými výlisky, takže můžete Váš mobilní telefon Samsung Galaxy S5, nebo Samsung Galaxy S5 Neo plně používat a ovládat aniž byste jej museli vytahovat ven z krytu. Špičkové originální provedení krytu Samsung Protective Cover pak jen korunuje jeho skutečně vynikající vlastnosti.
Produkt již není v prodeji, není možné ho objednat.
Vyberte si prosím z naší aktuální nabídky:

TECHNICKÉ PARAMETRY


Načítám parametry ...

Podrobný popis

Originální ochranný kryt Samsung Protective Cover je určen pro špičkový chytrý mobilní telefon Samsung Galaxy S5, nebo Samsung Galaxy S5 Neo.

Ochranný kryt Samsung EF-PG900BSEGWW je vyroben z neskutečně odolné a zároveň i dostatečně ohebné silikonové slitiny, která navíc naprosto perfektně tlumí i případné rázy. Díky použitému materirálu je kryt Samsung Protective Cover nejen skvěle odolný, ale i samotná instalace je hračka. Stačí kryt na mobilní telefon Samsung Galaxy S5, nebo Samsung Galaxy S5 Neo jednouše nacvaknout a vše je během okamžiku hotovo.

Kryt Samsung Protective Cover zakrývá jak zadní část, tak i boky mobilního telefonu Samsung Galaxy S5, nebo Samsung Galaxy S5 Neo a navíc mírně přechází i v přední část, čímž brání poškrábání předního displeje například při položení na stůl.

Kryt Samsung Protective Cover má otvory pro všechny konektory, kameru s bleskem, reproduktory, mikrofon apod. Boční tlačítka jsou pak kryta přesnými výlisky, takže můžete Váš mobilní telefon Samsung Galaxy S5, nebo Samsung Galaxy S5 Neo plně používat a ovládat aniž byste jej museli vytahovat ven z krytu.

Špičkové originální provedení krytu Samsung Protective Cover pak jen korunuje jeho skutečně vynikající vlastnosti.

Vlastnosti pouzdra Samsung Protective Cover:
  • Originální ochranný kryt z odolného silikonu chránící boky a zadní část.
  • Konektory a ovládácí prvky včetně kamery a blesku jsou plně přístupné.
  • Jednoduchá instalace stačí jej pouze nacvaknout na zadní část telefonu.
  • Pouzdro je vyrobeno přesně pro mobilní telefon Samsung Galaxy S5, Galaxy S5 Neo.

  • Obsah balení: zadní ochranný kryt Samsung Protective Cover pro mobilní telefon Samsung SM-G900 Galaxy S5 / Samsung SM-G903F Galaxy S5 Neo. (part no. EF-PG900BSEGWW)

    DISKUZE, DOTAZY, KOMENTÁŘE (0)

    ZADAT NOVÝ DOTAZ
    © 1M.cz,   2001-2024   |   e-shop: triangl web