Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Úvod   |   Informace   |   Prodejna   |   Kontakt   |  
KATALOG

Puro Wallet BiColor Case flipové pouzdro pro Samsung Galaxy S5, Galaxy S5 Neo modrá (blue light blue)

Puro Wallet BiColor Samsung Galaxy S5 blue   Puro Wallet BiColor Samsung Galaxy S5 otevřený   Puro Wallet BiColor Samsung Galaxy S5 stojánek   Puro Wallet BiColor Samsung Galaxy S5 zezadu  
Kat. číslo: 6095446
Výrobce: Puro
Barva: modrá (blue light blue)
Dostupnost: -----
Špičkové flipové pouzdro Puro Wallet BiColor Case z materiálů nejvyšší kvality pro špičkový chytrý mobilní telefon Samsung Galaxy S5, nebo Samsung Galaxy S5 Neo. Elegantní pouzdro Puro Wallet BiColor Case je provedeno v praktické flipové konstrukci s otevíráním předního flipu do boku jako kniha. Vnitřek pouzdra Puro Wallet BiColor Case obsahuje precizně zpracovanou plastovou vaničku, do které se jednoduše nacvakne mobilní telefon Samsung Galaxy S5, nebo Samsung Galaxy S5 Neo. Celou vnější část pouzdra Puro Wallet BiColor Case tvoří kvalitní umělá eko kůže, která se nachází jak na předním flipu, tak i zezadu na zmíněné plastové vaničce. Vnitřní část flipu je potažena extra jemným semišem, to aby nemohlo dojít k poškození displeje mobilního telefonu Samsung Galaxy S5, nebo Samsung Galaxy S5 Neo. Navíc je tato část pouzdra Puro Wallet BiColor Case vybavena i třemi praktickým kapsičkami o velikosti kreditní karty pro odložení platebních karet, papírových peněz apod. Samotná plastová vanička pouzdra Puro Wallet BiColor Case obsahuje veškeré výřezy a otvory pro celkové úspěšné používání mobilního telefonu. Samsung Galaxy S5, nebo Samsung Galaxy S5 Neo tak nemusíte vytahovat ven z pouzdra prakticky za žádné situace, vždy je v bezpečí a stačí pouze odklopit flip. Jako speciální vlastnost pouzdra Puro Wallet BiColor Case byla využita možnost vytvoření jednoduchého stojánku pro Váš smartphone. Stačí pouze otevřít pouzdro Puro Wallet BiColor Case, natočit správně vnitřní plastovou vaničku a stojánek pro mobilní telefon Samsung Galaxy S5, nebo Samsung Galaxy S5 Neo je hotov. Pouzdro Puro Wallet BiColor Case je doplněno i o efektní přední zlaté logo výrobce pouzdra Puro a o praktický klip se silným magnetem, který drží flipovou část pevně na svém místě. Zvolte si pouzdro Puro Wallet BiColor Case jako příslušenství pro Váš mobilní telefon Samsung Galaxy S5, nebo Samsung Galaxy S5 Neo, protože nejlepší si zaslouží i to nejlepší.
Produkt již není v prodeji, není možné ho objednat.
Vyberte si prosím z naší aktuální nabídky:

TECHNICKÉ PARAMETRY


Načítám parametry ...

Podrobný popis

Špičkové flipové pouzdro Puro Wallet BiColor Case z materiálů nejvyšší kvality pro špičkový chytrý mobilní telefon Samsung Galaxy S5, nebo Samsung Galaxy S5 Neo.

Elegantní pouzdro Puro Wallet BiColor Case je provedeno v praktické flipové konstrukci s otevíráním předního flipu do boku jako kniha. Vnitřek pouzdra Puro Wallet BiColor Case obsahuje precizně zpracovanou plastovou vaničku, do které se jednoduše nacvakne mobilní telefon Samsung Galaxy S5, nebo Samsung Galaxy S5 Neo.

Celou vnější část pouzdra Puro Wallet BiColor Case tvoří kvalitní umělá eko kůže, která se nachází jak na předním flipu, tak i zezadu na zmíněné plastové vaničce. Vnitřní část flipu je potažena extra jemným semišem, to aby nemohlo dojít k poškození displeje mobilního telefonu Samsung Galaxy S5, nebo Samsung Galaxy S5 Neo.

Navíc je tato část pouzdra Puro Wallet BiColor Case vybavena i třemi praktickým kapsičkami o velikosti kreditní karty pro odložení platebních karet, papírových peněz apod.

Samotná plastová vanička pouzdra Puro Wallet BiColor Case obsahuje veškeré výřezy a otvory pro celkové úspěšné používání mobilního telefonu. Samsung Galaxy S5, nebo Samsung Galaxy S5 Neo tak nemusíte vytahovat ven z pouzdra prakticky za žádné situace, vždy je v bezpečí a stačí pouze odklopit flip.

Jako speciální vlastnost pouzdra Puro Wallet BiColor Case byla využita možnost vytvoření jednoduchého stojánku pro Váš smartphone. Stačí pouze otevřít pouzdro Puro Wallet BiColor Case, natočit správně vnitřní plastovou vaničku a stojánek pro mobilní telefon Samsung Galaxy S5, nebo Samsung Galaxy S5 Neo je hotov.

Pouzdro Puro Wallet BiColor Case je doplněno i o efektní přední zlaté logo výrobce pouzdra Puro a o praktický klip se silným magnetem, který drží flipovou část pevně na svém místě.

Zvolte si pouzdro Puro Wallet BiColor Case jako příslušenství pro Váš mobilní telefon Samsung Galaxy S5, nebo Samsung Galaxy S5 Neo, protože nejlepší si zaslouží i to nejlepší.

Vlastnosti flipového pouzdra Puro Wallet BiColor Case:
  • Vnější umělá eko kůže, vnitřní plastová vanička, flipové konstrukce s otevíráním jako kniha.
  • Vnitřní jemný semiš, tři kapsičky o velikosti kreditní karty, klip se silným magnetem pro fixaci flipu.
  • Plastová vanička obsahuje všechny otvory a výřezy pro kompletní ovládání mobilního telefonu.
  • Otevřením a natočením plastové vaničky vznikne jednoduchý, ale praktický stojánek.
  • Zlaté logo Puro na přední straně, pouzdro je vyrobeno přesně pro mobilní telefon Samsung Galaxy S5, Galaxy S5 Neo.

  • Obsah balení: kožené flipové pouzdro Puro Wallet BiColor Case pro mobilní telefon Samsung SM-G900F Galaxy S5 / Samsung SM-G903F Galaxy S5. (part no. SGS5WALLETBLUE1)

    DISKUZE, DOTAZY, KOMENTÁŘE (0)

    ZADAT NOVÝ DOTAZ
    © 1M.cz,   2001-2024   |   e-shop: triangl web