Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Úvod   |   Informace   |   Prodejna   |   Kontakt   |  
KATALOG

ForCell Slim Flip otevírací pouzdro pro Samsung Galaxy S5, Galaxy S5 Neo černá (black)

ForCell Slim Flip Samsung Galaxy S5 black   ForCell Slim Flip Samsung Galaxy S5 otevřený   ForCell Slim Flip Samsung Galaxy S5 zboku  
Kat. číslo: 6095460
Výrobce: ForCell
Barva: černá (black)
Dostupnost: -----
Elegantní otevírací pouzdro ForCell Slim Flip vyrobené z umělé kůže pro model Samsung Galaxy S5, nebo Samsung Galaxy S5 Neo. Uvnitř pouzdra ForCell Slim Flip najdete pevný kryt s pogumovaným povrchem, do kterého přesně zapadne model Samsung Galaxy S5, nebo Samsung Galaxy S5 Neo. Kryt je zezadu potažen kůží, která plynule přechází do odklápěcího flipu, který dokonale kryje přední část telefonu. Do vnitřní části odklápěcího flipu, je všita semišová část, to proto aby nemohlo dojít k poškrábání telefonu Samsung Galaxy S5, nebo Samsung Galaxy S5 Neo uvnitř pouzdra. Uchycení odklápěcího flipu k zmíněnému krytu, je tvořeno dvěma magnety, jeden je na plošce vnitřního krytu a ten druhý je všit do malého koženého přesahu odklápěcího flipu. Zajímavostí pouzdra ForCell Slim Flip je, že po vložení telefonu Samsung Galaxy S5, nebo Samsung Galaxy S5 Neo do vnitřního krytu, máte k dispozici nejen všechny ovládácí prvky, ale i tlačítka, konektory, kameru apod. S pouzdrem ForCell Slim Flip můžete jednoduše obsluhovat Váš telefon Samsung Galaxy S5, nebo Samsung Galaxy S5 Neo, stačí odklopit flip a začít telefon používat.
Produkt již není v prodeji, není možné ho objednat.
Vyberte si prosím z naší aktuální nabídky:

TECHNICKÉ PARAMETRY


Načítám parametry ...

Podrobný popis

Elegantní otevírací pouzdro ForCell Slim Flip vyrobené z umělé kůže pro model Samsung Galaxy S5, nebo Samsung Galaxy S5 Neo.

Uvnitř pouzdra ForCell Slim Flip najdete pevný kryt s pogumovaným povrchem, do kterého přesně zapadne model Samsung Galaxy S5, nebo Samsung Galaxy S5 Neo. Kryt je zezadu potažen kůží, která plynule přechází do odklápěcího flipu, který dokonale kryje přední část telefonu.

Do vnitřní části odklápěcího flipu, je všita semišová část, to proto aby nemohlo dojít k poškrábání telefonu Samsung Galaxy S5, nebo Samsung Galaxy S5 Neo uvnitř pouzdra. Uchycení odklápěcího flipu k zmíněnému krytu, je tvořeno dvěma magnety, jeden je na plošce vnitřního krytu a ten druhý je všit do malého koženého přesahu odklápěcího flipu.

Zajímavostí pouzdra ForCell Slim Flip je, že po vložení telefonu Samsung Galaxy S5, nebo Samsung Galaxy S5 Neo do vnitřního krytu, máte k dispozici nejen všechny ovládácí prvky, ale i tlačítka, konektory, kameru apod.

S pouzdrem ForCell Slim Flip můžete jednoduše obsluhovat Váš telefon Samsung Galaxy S5, nebo Samsung Galaxy S5 Neo, stačí odklopit flip a začít telefon používat.

Vlastnosti pouzdra ForCell Slim Flip pro Samsung Galaxy S5:
  • Povrch z umělé kůže, kvalitní prošití po obvodu, vnitřní semišová látka, vnitřní pogumovaný ochranný kryt.
  • Otevírání pouzdra odklopením flipu, uchycení pomocí magnetu ve flipu a na vnitřním zadním krytu.
  • Dokonale chrání telefon uvnitř pouzdra, jednoduchost obsluhy, přesně pro modely Samsung Galaxy S5, Galaxy S5 Neo.

  • Poznámka na závěr. U pouzdra ForCell Slim Flip je bohužel zobrazený pouze ukázkový nebo-li ilustrativní obrázek, pro představu funkce a vzhledu pouzdra. Ve skutečnosti odpovídá pouzdro vždy přesně velikosti modelu, rozložení ovládacích prvků, umístnění kamery, popřípadě blesku, otvoru pro stylus, tvaru telefonu apod. V tomto případě je pouzdro ForCell Slim Flip vyrobeno přesně pro mobilní telefon Samsung Galaxy S5, nebo Samsung Galaxy S5 Neo.

    Obsah balení: otevírací pouzdro ForCell Slim Flip pro mobilní telefon Samsung SM-G900F Galaxy S5 / Samsung SM-G903F Galaxy S5 Neo.

    DISKUZE, DOTAZY, KOMENTÁŘE (0)

    ZADAT NOVÝ DOTAZ
    © 1M.cz,   2001-2024   |   e-shop: triangl web