Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Úvod   |   Informace   |   Prodejna   |   Kontakt   |  
KATALOG

Nokia WS-10 Treasure Tag Mini bílá (white)

Nokia WS-10 Treasure Tag Mini white   Nokia WS-10 Treasure Tag Mini detail   Nokia WS-10 Treasure Tag Mini smartphone  
Kat. číslo: 5032914
Výrobce: Nokia
Barva: bílá (white)
Dostupnost: -----
Zmenšená verze inovativního přívěšku pod označením Nokia Treasure Tag Mini je stále jedinečný a sofistikovaný doplněk pro Váš skvělý smartphone Nokia. Přívěšek Nokia Treasure Tag Mini je prezentován na způsob jednoduchého senzoru s bezdrátovým Bluetooth spojením, který Vás upozorní na zapomenutou věc, v tomto případě například klíče. Nokia Treasure Tag Mini navíc umí i zapomenutou věc najít, jelikož umožňuje plnou lokalizaci v rámci skvělé navigace Nokia Here. Jednoduše na mapě vyhledáte pozici, kdy byl senzor Nokia Treasure Tag Mini naposledy připojen přes bezdrátové Bluetooth spojení. Čidlo Nokia Treasure Tag Mini je vhodný doplněk pro chytré mobilní telefony s operačním systémem Windows Phone 8 a výše, se současnou podporou nejnovější technologie Bluetooth 4.0. Poté si již stačí pouze nainstalovat aplikaci Nokia Treasure Tag, kterou naleznete v obchodě Windows Phone Store a můžete začít využívat vymoženosti tohoto přívěšku. Nyní nově přibyla i podpora pro operační systémy iOS a Android, takže je přívěšek Nokia Treasure Tag Mini multiplatformní a nejste vázáni na jeden jediný operační systém. Opět ale platí, že je potřeba nainstalovat aplikaci Nokia Treasure Tag. O výdřž Nokia Treasure Tag Mini se nemusíte vůbec starat, jelikož běžná vyměnitelná knoflíková baterie udrží přívěšek v provozu dlouhá 4 měsíce. S pomocí Nokia WS-10 již nikde nic nezapomenete.
Produkt již není v prodeji, není možné ho objednat.
Vyberte si prosím z naší aktuální nabídky:

TECHNICKÉ PARAMETRY


Načítám parametry ...

Podrobný popis

Zmenšená verze inovativního přívěšku pod označením Nokia Treasure Tag Mini je stále jedinečný a sofistikovaný doplněk pro Váš skvělý smartphone Nokia.

Přívěšek Nokia Treasure Tag Mini je prezentován na způsob jednoduchého senzoru s bezdrátovým Bluetooth spojením, který Vás upozorní na zapomenutou věc, v tomto případě například klíče.

Nokia Treasure Tag Mini navíc umí i zapomenutou věc najít, jelikož umožňuje plnou lokalizaci v rámci skvělé navigace Nokia Here. Jednoduše na mapě vyhledáte pozici, kdy byl senzor Nokia Treasure Tag Mini naposledy připojen přes bezdrátové Bluetooth spojení.

Čidlo Nokia Treasure Tag Mini je vhodný doplněk pro chytré mobilní telefony s operačním systémem Windows Phone 8 a výše, se současnou podporou nejnovější technologie Bluetooth 4.0. Poté si již stačí pouze nainstalovat aplikaci Nokia Treasure Tag, kterou naleznete v obchodě Windows Phone Store a můžete začít využívat vymoženosti tohoto přívěšku.

Nyní nově přibyla i podpora pro operační systémy iOS a Android, takže je přívěšek Nokia Treasure Tag Mini multiplatformní a nejste vázáni na jeden jediný operační systém. Opět ale platí, že je potřeba nainstalovat aplikaci Nokia Treasure Tag.

O výdřž Nokia Treasure Tag Mini se nemusíte vůbec starat, jelikož běžná vyměnitelná knoflíková baterie udrží přívěšek v provozu dlouhá 4 měsíce.

S pomocí Nokia WS-10 již nikde nic nezapomenete.

Vlastnosti proximity senzoru Nokia Treasure Tag Mini:

  • Bezdrátové Bluetooth spojení s upozorněním na zapomenutou věc.
  • Možnost lokalizace posledního spojení v rámci navigace Nokia Here.
  • Podporují chytré mobilní telefony s Windows Phone 8 a výše.
  • Nutné nainstalovat aplikace Nokia Treasure Tag z Windows Store.
  • Miniaturní rozměry, konstrastní silikonový pásek pro snadné zavěšení.
  • Nyní nově přibyla podpora operačního systému iOS a Android.
  • I v tomto případě je ale opět nutné instalovat aplikace Nokia Treasure Tag.

 

Technická specifikace senzoru Nokia Treasure Tag Mini:

  • Bluetooth 4.0 LE, dosah 40 metrů, párování přes Bluetooth, automatické spojení.
  • Profily Battery Service (BAS), Device Information Service (DIS), Find Me Profile (FMP), Proximity Profile (PXP).
  • Alkalická baterie CR2016, 3V/70mAh, vyměnitelná, doba pro 120 dní.
  • Uživatelské rozhraní: indikace stavu baterie, vše nastavujete přes software.

 

Rozměry: 30 x 30 x 5,8 mm
Hmotnost: 6,2 g

Kompatibilita:
Chytré mobilní telefony, smartphone, tablety s Windows Pone 8 a výše, aplikací Nokia Treasure Tag a bezdrátovou technologií Bluetooth 4.0. Jsou to například modely Microsoft Lumia 535, Lumia 535 Dual Sim, Lumia 435, Lumia 435 Dual Sim, Lumia 532, Lumia 532 Dual Sim, Lumia 640 Dual Sim, Lumia 640 LTE, Lumia 640 XL Dual Sim, Lumia 640 XL LTE, Nokia Lumia 520, Lumia 525, Lumia 530 Dual Sim, Lumia 620, Lumia 625, Lumia 630, Lumia 630 Dual Sim, Lumia 635, Lumia 720, Lumia 730 Dual Sim, Lumia 735, Lumia 820, Lumia 830, Lumia 920, Lumia 925, Lumia 930, Lumia 1020, Lumia 1320, Lumia 1520 a další.
Chytré mobilní telefony, smartphone a tablety s operačním systémem Android a iOS a bezdrátovou technologií Bluetooth 4.0. Jsou to například značky Acer, Ainol Novo, Alcatel, Aligator, Apple iPad, iPhone, Archos, Asus, Caterpillar CAT, Energy Sistem, Evolveo, Fujitsu, Gigabyte GSmart, GoClever, GoGen, Google Nexus, HTC, Huawei, Lenovo, LG, Modecom, Motorola, MyPhone, MyTab, Navon, NextBook, Nokia, Pocketbook, Point of View, Prestigio, Samsung, Sencor, Sony, Sony Ericsson, Sweex, SwissVoice, Technaxx, Toshiba, Vonino, Xiaomi, Yarvik, Zopo ZTE a další.

Obsah balení: čidlo Nokia Treasure Tag Mini, knoflíková baterie CR2016, silikonový pásek fungující jako poutko, manuál Nokia Treasure Tag WS-10. (part no. 02742H3)

DISKUZE, DOTAZY, KOMENTÁŘE (0)

ZADAT NOVÝ DOTAZ
© 1M.cz,   2001-2024   |   e-shop: triangl web