Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Úvod   |   Informace   |   Prodejna   |   Kontakt   |  
KATALOG

Nillkin Amazing H PLUS ochranná fólie z tvrzeného skla proti prasknutí pro HTC One (M8), One M8s

Nillkin Amazing H+ HTC One (M8)   Nillkin Amazing H+ HTC One (M8) prasknutí   Nillkin Amazing H+ HTC One (M8) balení  
Kat. číslo: 6138076
Výrobce: Nillkin
Dostupnost: -----
Excelentní ochranná fólie Nillkin Amazing H+ pro excelentní telefon HTC One (M8), nebo HTC One M8s je tvořena několika vrstvami spojené v jeden dokonalý celek. Hlavní složku fólie Nillkin Amazing H+ tvoří tvrzené sklo AGC Flat Glass dovezené z Japonska s využitím Harves nanotechnologií, která má za následek vyšší světelnou propustnost a unikátní antireflexní vlastnosti. Displej je tak lépe čitelný i na ostrém denním světle. Již zmíněné speciální tvrzené sklo dosahuje tvrdosti až 9H, takže dokonale brání poškrábání při jakékoliv situaci a nejen to. Pomocí těchto vlastností absorbuje i rázy, takže působí proti prasknutí samotného disleje například při nechtěném pádu. Oleofobní povlak fólie Nillkin Amazing H+ zamezuje ulpívání otisků prstů a jiných nečistot. Díky špičkové technologii výroby fólie Nillkin Amazing H+ bylo dosaženo tloušťky pouhých 0,3mm spolu s přesnou CNC řezací a frézovací technikou má za následek, že fólie přesně dosedne na své místo na telefonu HTC One (M8), nebo HTC One M8s. Fólii Nillkin Amazing H+ můžete dokonce i umýt a znovu použít, protože je opatřena silikonovým nátěrem zabraňujícím poškození vodou. V balení Nillkin Amazing H+ najdete kromě fólie a aplikační sady i další dvě malé ochranné fólie na obě zadní kamery telefonu HTC One (M8), nebo HTC One M8s. Nekompromisní ochrana, která nemá na trhu konkurenci, Nillkin Amazing H+ je stále o krok vepředu.
Produkt již není v prodeji, není možné ho objednat.
Vyberte si prosím z naší aktuální nabídky:

TECHNICKÉ PARAMETRY


Načítám parametry ...

Podrobný popis

Excelentní ochranná fólie Nillkin Amazing H+ pro excelentní telefon HTC One (M8), nebo HTC One M8s je tvořena několika vrstvami spojené v jeden dokonalý celek.

Hlavní složku fólie Nillkin Amazing H+ tvoří tvrzené sklo AGC Flat Glass dovezené z Japonska s využitím Harves nanotechnologií, která má za následek vyšší světelnou propustnost a unikátní antireflexní vlastnosti. Displej je tak lépe čitelný i na ostrém denním světle.

Již zmíněné speciální tvrzené sklo dosahuje tvrdosti až 9H, takže dokonale brání poškrábání při jakékoliv situaci a nejen to. Pomocí těchto vlastností absorbuje i rázy, takže působí proti prasknutí samotného disleje například při nechtěném pádu.

Oleofobní povlak fólie Nillkin Amazing H+ zamezuje ulpívání otisků prstů a jiných nečistot. Díky špičkové technologii výroby fólie Nillkin Amazing H+ bylo dosaženo tloušťky pouhých 0,3mm spolu s přesnou CNC řezací a frézovací technikou má za následek, že fólie přesně dosedne na své místo na telefonu HTC One (M8), nebo HTC One M8s.

Fólii Nillkin Amazing H+ můžete dokonce i umýt a znovu použít, protože je opatřena silikonovým nátěrem zabraňujícím poškození vodou. V balení Nillkin Amazing H+ najdete kromě fólie a aplikační sady i další dvě malé ochranné fólie na obě zadní kamery telefonu HTC One (M8), nebo HTC One M8s.

Nekompromisní ochrana, která nemá na trhu konkurenci, Nillkin Amazing H+ je stále o krok vepředu.

Vlastnosti ochrannéhé tvrzeného skla Nillkin Amazing H+:

  • Fólie se skládá z několika vrstev, tvrzené sklo a nanovstrtva pro pevnost a čitelnost.
  • Oleofobní vrstva proti otiskům prstů, silikonový nátěr jako ochrana proti vodě.
  • Díky pevnosti 9H zabraňuje fólie nejen poškrábání, ale i prasknutí displeje.
  • Špičková technologie výroby přesně pro mobilní telefon HTC One (M8) a HTC One M8s.

  • Obsah balení: ochranná fólie proti prasknutí Nillkin Amazing H+ pro mobilní telefon HTC One M8 / HTC One M8s, dvě malé ochranné fólie na obě zadní kamery a aplikační sada: vlhčený ubrousek, suchý ubrousek, modrá elektrostatická fólie proti prachu, lepící pásek proti prachu, lepící pásek pro odlepení fólie, lešticí hadřík, průvodce instalací.

DISKUZE, DOTAZY, KOMENTÁŘE (0)

ZADAT NOVÝ DOTAZ
© 1M.cz,   2001-2024   |   e-shop: triangl web