Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Úvod   |   Informace   |   Prodejna   |   Kontakt   |  
KATALOG

Nillkin Amazing H PLUS ochranná fólie z tvrzeného skla proti prasknutí pro Huawei Ascend P7

Nillkin Amazing H+ Huawei Ascend P7   Nillkin Amazing H+ Huawei Ascend P7 zezadu   Nillkin Amazing H+ Huawei Ascend P7 prasknutí  
Kat. číslo: 6165020
Výrobce: Nillkin
Dostupnost: -----
Excelentní ochranná fólie Nillkin Amazing H+ pro excelentní telefon Huawei Ascend P7 je tvořena několika vrstvami spojené v jeden dokonalý celek. Hlavní složku fólie Nillkin Amazing H+ tvoří tvrzené sklo AGC Flat Glass dovezené z Japonska s využitím Harves nanotechnologií, která má za následek vyšší světelnou propustnost a unikátní antireflexní vlastnosti. Displej je tak lépe čitelný i na ostrém denním světle. Již zmíněné speciální tvrzené sklo dosahuje tvrdosti až 9H, takže dokonale brání poškrábání při jakékoliv situaci a nejen to. Pomocí těchto vlastností absorbuje i rázy, takže působí proti prasknutí samotného disleje například při nechtěném pádu. Oleofobní povlak fólie Nillkin Amazing H+ zamezuje ulpívání otisků prstů a jiných nečistot. Díky špičkové technologii výroby fólie Nillkin Amazing H+ bylo dosaženo tloušťky pouhých 0,3mm spolu s přesnou CNC řezací a frézovací technikou má za následek, že fólie přesně dosedne na své místo na telefonu Huawei Ascend P7. Fólii Nillkin Amazing H+ můžete dokonce i umýt a znovu použít, protože je opatřena silikonovým nátěrem zabraňujícím poškození vodou. V balení Nillkin Amazing H+ najdete kromě fólie a aplikační sady i další dvě ochranné fólie a to na zadní stěnu a zadní kameru telefonu Huawei Ascend P7. Nekompromisní ochrana, která nemá na trhu konkurenci, Nillkin Amazing H+ je stále o krok vepředu.
Produkt již není v prodeji, není možné ho objednat.
Vyberte si prosím z naší aktuální nabídky:

TECHNICKÉ PARAMETRY


Načítám parametry ...

Podrobný popis

Excelentní ochranná fólie Nillkin Amazing H+ pro excelentní telefon Huawei Ascend P7 je tvořena několika vrstvami spojené v jeden dokonalý celek.

Hlavní složku fólie Nillkin Amazing H+ tvoří tvrzené sklo AGC Flat Glass dovezené z Japonska s využitím Harves nanotechnologií, která má za následek vyšší světelnou propustnost a unikátní antireflexní vlastnosti. Displej je tak lépe čitelný i na ostrém denním světle.

Již zmíněné speciální tvrzené sklo dosahuje tvrdosti až 9H, takže dokonale brání poškrábání při jakékoliv situaci a nejen to. Pomocí těchto vlastností absorbuje i rázy, takže působí proti prasknutí samotného disleje například při nechtěném pádu.

Oleofobní povlak fólie Nillkin Amazing H+ zamezuje ulpívání otisků prstů a jiných nečistot. Díky špičkové technologii výroby fólie Nillkin Amazing H+ bylo dosaženo tloušťky pouhých 0,3mm spolu s přesnou CNC řezací a frézovací technikou má za následek, že fólie přesně dosedne na své místo na telefonu Huawei Ascend P7.

Fólii Nillkin Amazing H+ můžete dokonce i umýt a znovu použít, protože je opatřena silikonovým nátěrem zabraňujícím poškození vodou. V balení Nillkin Amazing H+ najdete kromě fólie a aplikační sady i další dvě ochranné fólie a to na zadní stěnu a zadní kameru telefonu Huawei Ascend P7.

Nekompromisní ochrana, která nemá na trhu konkurenci, Nillkin Amazing H+ je stále o krok vepředu.

Vlastnosti ochrannéhé tvrzeného skla Nillkin Amazing H+:
  • Fólie se skládá z několika vrstev, tvrzené sklo a nanovstrtva pro pevnost a čitelnost.
  • Oleofobní vrstva proti otiskům prstů, silikonový nátěr jako ochrana proti vodě.
  • Díky pevnosti 9H zabraňuje fólie nejen poškrábání, ale i prasknutí displeje.
  • Špičková technologie výroby přesně pro mobilní telefon Huawei Ascend P7.

  • Obsah balení: ochranná fólie proti prasknutí Nillkin Amazing H+ pro mobilní telefon Huawei Ascend P7, ochranná fólie na zadní stěnu, malá ochranná fólie na zadní kameru a aplikační sada: vlhčený ubrousek, suchý ubrousek, modrá elektrostatická fólie proti prachu, lepící pásek proti prachu, lepící pásek pro odlepení fólie, lešticí hadřík, průvodce instalací.

    DISKUZE, DOTAZY, KOMENTÁŘE (2)

    ZADAT NOVÝ DOTAZ
    27.06.2016   |   Anonymní uživatel
    Dobrý den, chci se ujistit, že tento výrobek obsahuje jak sklo na display, tak na záda telefonu. Děkuji za potvrzení.
    Odpověď 1M.cz:
    Dobrý den,
    ano obsahuje. Přesný popis co balení obsahuje máte přímo u produktu.

    Přeji příjemný a krásný den.
    S pozdravem Michal Kos
    08.12.2014   |   Anonymní uživatel
    Chtěl bych se zeptat, zda-li se toto ochranné sklo dá nůžkami zastřihnout tak, aby se dalo použít na mobil. tel. huawei ascend p7 mini, protože jsem nikde nenašel originál na p7mini. Předem děkuji za odpověď.
    Odpověď 1M.cz:
    Dobrý den, tento produkt velikostně upravit nelze. Sice jsme to nezkoušeli, ale s největší pravděpodobností by při tom prasklo. Navíc sklo obsahuje všechny potřebné výřezy na senzory apod.
    © 1M.cz,   2001-2024   |   e-shop: triangl web