Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Úvod   |   Informace   |   Prodejna   |   Kontakt   |  
KATALOG

Puro Silicone Cover silikonový kryt pro Samsung Galaxy S4 černá (black)

Puro Silicone Cover Samsung Galaxy S4 black   Puro Silicone Cover Samsung Galaxy S4 zepředu  
Kat. číslo: 6095488
Výrobce: Puro
Barva: černá (black)
Dostupnost: -----
Jednoduché a precizní silikonové pouzdro Puro Silicone Cover pro Váš chytrý mobilní telefon Samsung Galaxy S4. Pouzdro Puro Silicone Cover je vyrobeno ve formě silikonového krytu, který chrání zadní část a boky mobilního telefonu Samsung Galaxy S4. Jako materiál pouzdra Puro Silicone Cover byl použit vysoce odolný silikon, který je zároveň i dostatečně pružný. Pouzdro Puro Silicone Cover se tak snadněji instaluje na mobilní telefon Samsung Galaxy S4 a dokáže zamezit jak poškrábání, tak i menším rázům. Samozřejmě, že kryt Puro Silicone Cover obsahuje výřezy pro kameru, blesk, reproduktor, konektory a tlačítka, takže nemusíte mobilní telefon při manipulaci vůbec vytahovat ven. Mírný přesah okrajů pouzdra Puro Silicone Cover přes přední část smartphonu Samsung Galaxy S4 umožňuje i položení mobilního telefonu na stůl zádní části nahoru, aniž by došlo k poškrábání displeje. Silikonový povrch pouzdra Puro Silicone Cover má jemnou a efektní gelovou úpravu pro příjemnější úchop mobilního telefonu v pouzdře. Skvělé silikonové pouzdro Puro Silicone Cover je na zadní stěně obohaceno o elegantní logo výrobce Puro.
Produkt již není v prodeji, není možné ho objednat.
Vyberte si prosím z naší aktuální nabídky:

TECHNICKÉ PARAMETRY


Načítám parametry ...

Podrobný popis

Jednoduché a precizní silikonové pouzdro Puro Silicone Cover pro Váš chytrý mobilní telefon Samsung Galaxy S4.

Pouzdro Puro Silicone Cover je vyrobeno ve formě silikonového krytu, který chrání zadní část a boky mobilního telefonu Samsung Galaxy S4. Jako materiál pouzdra Puro Silicone Cover byl použit vysoce odolný silikon, který je zároveň i dostatečně pružný.

Pouzdro Puro Silicone Cover se tak snadněji instaluje na mobilní telefon Samsung Galaxy S4 a dokáže zamezit jak poškrábání, tak i menším rázům. Samozřejmě, že kryt Puro Silicone Cover obsahuje výřezy pro kameru, blesk, reproduktor, konektory a tlačítka, takže nemusíte mobilní telefon při manipulaci vůbec vytahovat ven.

Mírný přesah okrajů pouzdra Puro Silicone Cover přes přední část smartphonu Samsung Galaxy S4 umožňuje i položení mobilního telefonu na stůl zádní části nahoru, aniž by došlo k poškrábání displeje. Silikonový povrch pouzdra Puro Silicone Cover má jemnou a efektní gelovou úpravu pro příjemnější úchop mobilního telefonu v pouzdře.

Skvělé silikonové pouzdro Puro Silicone Cover je na zadní stěně obohaceno o elegantní logo výrobce Puro.

Vlastnosti silikonového pouzdra Puro Silicone Cover:
  • Pouzdro ve formě silikonového krytu, který chrání zadní část a boky mobilního telefonu.
  • Obsahuje všechny otvory a výřezy pro ovládací prvky včetně kamery s bleskem a reproduktoru.
  • Odolá poškrábání, menším rázům a pro snadnější úchop disponuje gelovou úpravou povrchu.
  • Vyrobeno přesně pro smartphone Samsung Galaxy S4 se zadním efektním logem výrobce Puro.

  • Obsah balení: silikonové pouzdro Puro Silicone Cover pro mobilní telefony Samsung i9505 Galaxy S4 / Samsung i9506 Galaxy S4 LTE-A. (part no. SGS4SBLK)

    DISKUZE, DOTAZY, KOMENTÁŘE (0)

    ZADAT NOVÝ DOTAZ
    © 1M.cz,   2001-2024   |   e-shop: triangl web