Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Úvod   |   Informace   |   Prodejna   |   Kontakt   |  
KATALOG

CellularLine Army ochranný kryt pro Samsung Galaxy S4 růžová (pink)

CellularLine Army Samsung Galaxy S4 pink   CellularLine Army Samsung Galaxy S4 oba pohledy  
Kat. číslo: 6095508
Výrobce: Cellularline
Barva: růžová (pink)
Dostupnost: -----
Specifický ochranný kryt CellularLine Army pro populární chytrý mobilní telefon Samsung Galaxy S4. Ochranný kryt CellularLine Army je přizpůsoben pro ochranu zadní části a boků smartphonu Samsung Galaxy S4 proti poškrábání, ale i menším rázům díky Anti Shock funkci. Instalace krytu CellularLine Army na mobilní telefon Samsung Galaxy S4 je naprosto jednoduchá, stačí jej pouze nacvaknout a vše je hotovo. Samozřejmě, že kryt CellularLine Army obsahuje veškeré otvory a výřezy jak pro konektory a ovládací prvky, tak i pro reproduktor, kameru a blesk. Díky takto zvolené konstrukci nemusíte mobilní telefon Samsung Galaxy S4 při používání vytahovat z krytu CellularLine Army vůbec ven. Jako materiál krytu CellularLine Army byla zvolena extrémně odolná gumová slitina, která svými výše uvedenými vlastnostmi zastíní jakékoliv jiné řešení ochrany. Povrch krytu CellularLine Army byl navíc doplněn o nádhernou armádní kamufláž v něžnějších ženských odstínech růžové barvy. Aby byla ochrana smartphonu Samsung Galaxy S4 kompletní obsahuje balení krytu CellularLine Army přední ochrannou fólii na displej, taktéž proti jeho poškrábání. Jako vítaný bonus najdete u krytu CellularLine Army i možnost stažení tapet na plochu displeje mobilního telefonu Samsung Galaxy S4 ve stejném barevném motivu jako je samotné pouzdro. Ochranný gumový kryt CellularLine Army je naprostou nutností pro všechny armádní fanoušky, ale je i vhodný doplněk pro ostatní uživatele.
Produkt již není v prodeji, není možné ho objednat.
Vyberte si prosím z naší aktuální nabídky:

TECHNICKÉ PARAMETRY


Načítám parametry ...

Podrobný popis

Specifický ochranný kryt CellularLine Army pro populární chytrý mobilní telefon Samsung Galaxy S4.

Ochranný kryt CellularLine Army je přizpůsoben pro ochranu zadní části a boků smartphonu Samsung Galaxy S4 proti poškrábání, ale i menším rázům díky Anti Shock funkci. Instalace krytu CellularLine Army na mobilní telefon Samsung Galaxy S4 je naprosto jednoduchá, stačí jej pouze nacvaknout a vše je hotovo.

Samozřejmě, že kryt CellularLine Army obsahuje veškeré otvory a výřezy jak pro konektory a ovládací prvky, tak i pro reproduktor, kameru a blesk. Díky takto zvolené konstrukci nemusíte mobilní telefon Samsung Galaxy S4 při používání vytahovat z krytu CellularLine Army vůbec ven.

Jako materiál krytu CellularLine Army byla zvolena extrémně odolná gumová slitina, která svými výše uvedenými vlastnostmi zastíní jakékoliv jiné řešení ochrany. Povrch krytu CellularLine Army byl navíc doplněn o nádhernou armádní kamufláž v něžnějších ženských odstínech růžové barvy.

Aby byla ochrana smartphonu Samsung Galaxy S4 kompletní obsahuje balení krytu CellularLine Army přední ochrannou fólii na displej, taktéž proti jeho poškrábání. Jako vítaný bonus najdete u krytu CellularLine Army i možnost stažení tapet na plochu displeje mobilního telefonu Samsung Galaxy S4 ve stejném barevném motivu jako je samotné pouzdro.

Ochranný gumový kryt CellularLine Army je naprostou nutností pro všechny armádní fanoušky, ale je i vhodný doplněk pro ostatní uživatele.

Vlastnosti ochranného krytu CellularLine Army:
  • Kryt z gumového materiálu s gelovou úpravou pro ochranu zadní části a boků smartphonu.
  • V krytu jsou dostupné všechny konektory, kamera, blesk a další potřebné ovládací prvky .
  • Jednoduchá instalace, kdy se kryt pouze nacvakne na mobilní telefon a vše je hotovo.
  • Zadní povrch je vyvedené v efektní něžnější armádní kamufláži pro dotváření stylu.
  • Součástí balení pouzdra je i ochranná fólie proti poškrábání na přední dotykový displej.
  • Jako bonus je možnost stažení tapet na displej ve stejném vzhledu jako samotné pouzdro.
  • Ochranný kryt je vyroben přesně pro populární mobilní telefon Samsung Galaxy S4.

  • Obsah balení: gumový ochranný kryt CellularLine Army, screenprotector CellularLine, vše pro mobilní telefony Samsung i9505 Galaxy S4 / Samsung i9506 Galaxy S4 LTE-A. (part no. ARMYCGALAXYS4P)

    DISKUZE, DOTAZY, KOMENTÁŘE (0)

    ZADAT NOVÝ DOTAZ
    © 1M.cz,   2001-2024   |   e-shop: triangl web