Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Úvod   |   Informace   |   Prodejna   |   Kontakt   |  
KATALOG

Celly Lovedition ochranný kryt pro Nokia Lumia 520 růžová (fuchsia)

Celly Lovedition Nokia Lumia 520 pink   Celly Lovedition Nokia Lumia 520 ve tmě   Celly Lovedition Nokia Lumia 520 vzkaz  
Kat. číslo: 6055382
Výrobce: Celly
Barva: růžová (fuchsia)
Dostupnost: -----
Netradiční ochranný kryt Celly Lovedition pro tradiční chytrý mobilní telefon Nokia Lumia 520. Ochranný kryt Celly Lovedition není jen obyčejný plastový kryt, ale sofistikovaně skryté poselství pro Vaši lásku. Zadní pogumovaná stěna krytu Celly Lovedition obsahuje různorodou směsici písmen, které zdánlivě nedávají žádný význam. Stačí ale na smartphone Nokia Lumia 520 nacvaknout kryt Celly Lovedition například při romantické večerní procházce a jako zázrakem se ve tmě na krytu objeví fluorescenční anglický nápis I LOVE YOU, což v překladu znamená Miluji tě. To ale ještě není stále vše. Pokud chcete kryt Celly Lovedition své lásce věnovat, můžete na upravenou vnitřní stranu napsat neopakovatelné zamilované poselství a je to kompletní. Samozřejmě že kryt Celly Lovedition je určen i k ochraně smartphonu Nokia Lumia 520 a to před poškrábáním a rázy, jak na zadní straně, tak i na bočních hranách. Kryt Celly Lovedition je celý vyroben z extrémně odolného plastu, který má z vnější strany povrch příjemně pogumovaný pro lepší ergonomii úchopu. Kryt Celly Lovedition se na chytrý mobilní telefon Nokia Lumia 520 pouze nacvakne a díky jeho konstrukci máte k dispozici všechny konektory, ovládací prvky, ale například i kameru. Smartphone Nokia Lumia 520 se tak z krytu Celly Lovedition nemusí při používání vůbec vytahovat. Ochranný plastový kryt Celly Lovedition je kreativní řešení ochrany Nokie Lumia 520 a současného milostného sdělení.
Produkt již není v prodeji, není možné ho objednat.
Vyberte si prosím z naší aktuální nabídky:

TECHNICKÉ PARAMETRY


Načítám parametry ...

Podrobný popis

Netradiční ochranný kryt Celly Lovedition pro tradiční chytrý mobilní telefon Nokia Lumia 520.

Ochranný kryt Celly Lovedition není jen obyčejný plastový kryt, ale sofistikovaně skryté poselství pro Vaši lásku. Zadní pogumovaná stěna krytu Celly Lovedition obsahuje různorodou směsici písmen, které zdánlivě nedávají žádný význam. Stačí ale na smartphone Nokia Lumia 520 nacvaknout kryt Celly Lovedition například při romantické večerní procházce a jako zázrakem se ve tmě na krytu objeví fluorescenční anglický nápis I LOVE YOU, což v překladu znamená Miluji tě.

To ale ještě není stále vše. Pokud chcete kryt Celly Lovedition své lásce věnovat, můžete na upravenou vnitřní stranu napsat neopakovatelné zamilované poselství a je to kompletní.

Samozřejmě že kryt Celly Lovedition je určen i k ochraně smartphonu Nokia Lumia 520 a to před poškrábáním a rázy, jak na zadní straně, tak i na bočních hranách. Kryt Celly Lovedition je celý vyroben z extrémně odolného plastu, který má z vnější strany povrch příjemně pogumovaný pro lepší ergonomii úchopu.

Kryt Celly Lovedition se na chytrý mobilní telefon Nokia Lumia 520 pouze nacvakne a díky jeho konstrukci máte k dispozici všechny konektory, ovládací prvky, ale například i kameru. Smartphone Nokia Lumia 520 se tak z krytu Celly Lovedition nemusí při používání vůbec vytahovat.

Ochranný plastový kryt Celly Lovedition je kreativní řešení ochrany Nokie Lumia 520 a současného milostného sdělení.

Vlastnosti krytu Celly Lovedition pro Nokia Lumia 520:
  • Kvalitní ochranný plastový kryt s příjemně pogumovaným povrchem.
  • Všechny konektory, kamera a další ovládací prvky jsou plně dostupné.
  • Zadní stěna krytu obsahuje zdánlivě nesourodou směsici písmen.
  • Pokud kryt umístíte do tmy vystoupí z písmen svítící nápis I LOVE YOU.
  • Z vnitřní strany krytu můžete na speciální povrch napsat zamilovaný vzkaz.
  • Pouzdro je vyrobeno přesně pro mobilní telefon Nokia Lumia 520.

  • Obsah balení: plastový ochranný kryt Celly Lovedition pro mobilní telefon Nokia Lumia 520. (part no. CLOVE321FS)

    DISKUZE, DOTAZY, KOMENTÁŘE (0)

    ZADAT NOVÝ DOTAZ
    © 1M.cz,   2001-2024   |   e-shop: triangl web