Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Úvod   |   Informace   |   Prodejna   |   Kontakt   |  
KATALOG

Guess Studded Hard Case ochranný kryt pro Samsung Galaxy S4 mini (GUHCS4MSAB) černá (black)

Kat. číslo: 6095530
Výrobce: Guess
Barva: černá (black)
Dostupnost: -----
Špičkový zadní ochranný kryt Guess Studded je přesně určen pro Váš chytrý mobilní telefon Samsung Galaxy S4 mini, tak aby získal punc jedinečnosti. Kryt Guess Studded je celý vyroben z pevného a odolného plastu s tím, že vnitřní část přesné doléhá na zadní část a boky smartphonu Samsung Galaxy S4 mini a to proto aby dokonale zabránila poškrábání. Vnější část krytu Guess Studded je potažena kvalitní umělou kůží s nezaměnitelným vroubkovaným povrchem, který je osázen exkluzivními zlatými kovovými cvoky. Celkový úžasný dojem pak dotváří zlatý nápis Guess. Ochranný kryt Guess Studded je vyroben přesně pro chytrý mobilní telefon Samsung Galaxy S4 mini a tomu odpovídá i rozložení otvorů a výřezů pro kameru, blesk, reproduktor, konektory a tlačítka. Instalace krytu Guess Studded je naprosto jednoduchá, stačí jej na smartphone Samsung Galaxy S4 mini pouze tzv. nacvaknout a vše je to hotovo. Ochranné pouzdro Guess Studded není jen obyčejný kryt, ale i modní doplněk, který dodá Vašemu smartphonu Samsung Galaxy S4 mini originální a nepřehlédnutelný vzhled.
Produkt již není v prodeji, není možné ho objednat.
Vyberte si prosím z naší aktuální nabídky:

TECHNICKÉ PARAMETRY


Načítám parametry ...

Podrobný popis

Špičkový zadní ochranný kryt Guess Studded je přesně určen pro Váš chytrý mobilní telefon Samsung Galaxy S4 mini, tak aby získal punc jedinečnosti.

Kryt Guess Studded je celý vyroben z pevného a odolného plastu s tím, že vnitřní část přesné doléhá na zadní část a boky smartphonu Samsung Galaxy S4 mini a to proto aby dokonale zabránila poškrábání.

Vnější část krytu Guess Studded je potažena kvalitní umělou kůží s nezaměnitelným vroubkovaným povrchem, který je osázen exkluzivními zlatými kovovými cvoky. Celkový úžasný dojem pak dotváří zlatý nápis Guess.

Ochranný kryt Guess Studded je vyroben přesně pro chytrý mobilní telefon Samsung Galaxy S4 mini a tomu odpovídá i rozložení otvorů a výřezů pro kameru, blesk, reproduktor, konektory a tlačítka. Instalace krytu Guess Studded je naprosto jednoduchá, stačí jej na smartphone Samsung Galaxy S4 mini pouze tzv. nacvaknout a vše je to hotovo.

Ochranné pouzdro Guess Studded není jen obyčejný kryt, ale i modní doplněk, který dodá Vašemu smartphonu Samsung Galaxy S4 mini originální a nepřehlédnutelný vzhled.

Vlastnosti ochranného krytu Guess Studded:
  • Vyrobeno z odolného a pevného plastu s vnější částí potaženou kvalitní umělou kůží.
  • Vroubkovaný povrch kůže je doplněn zlatými kovovými cvoky a zlatím nápise Guess.
  • Mobilní telefon lze používat spolu s krytem, všechny ovládací prvky máte k dispozici.
  • Pouzdro je vyrobeno přesně pro chytrý mobilní telefon Samsung Galaxy S4 mini.

  • Obsah balení: ochranný kryt Guess Studded Hard Case pro mobilní telefon Samsung i9195 Galaxy S4 mini. (part no. GUHCS4MSAB)

    DISKUZE, DOTAZY, KOMENTÁŘE (0)

    ZADAT NOVÝ DOTAZ
    © 1M.cz,   2001-2024   |   e-shop: triangl web