Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Úvod   |   Informace   |   Prodejna   |   Kontakt   |  
KATALOG

Guess Studded Battery Flip Cover flipové pouzdro pro Samsung Galaxy S5, Galaxy S5 Neo (GUBBS5SAP) růžová (pink)

Guess Studded Samsung Galaxy S5 pink   Guess Studded Samsung Galaxy S5 zezadu  
Kat. číslo: 6095551
Výrobce: Guess
Barva: růžová (pink)
Dostupnost: -----
Špičkové flipové pouzdro Guess Studded s otevíráním do boku jako kniha je přesně určeno pro Váš mobilní telefon Samsung Galaxy S5, nebo Samsung Galaxy S5 Neo a to proto aby získal punc jedinečnosti. Pouzdro Guess Studded tvoří plastový zadní kryt, který je přímo kryt baterie mobilního telefonu Samsung Galaxy S5, nebo Samsung Galaxy S5 Neo a je z vnějšku potažen elegantní umělou vroubkovanou kůží. Zadní část přechází plynule v přední otvírací flip, který chrání celou přední část mobilního telefonu Samsung Galaxy S5, nebo Samsung Galaxy S5 Neo a to včetně dotykového displeje. Přední flip pouzdra Guess Studded drží na svém místě svou vlastní vahou, takže celkový design pouzdra působí podstatně uhlazenějším dojmem. Jak již bylo zmíněno výše, tak celá vnější část pouzdra Guess Studded je tvořena umělou kůží s nezaměnitelným vroubkovaným povrchem. Přední flip je navíc osázen nepřehlédnutelnými zlatými kovovými cvoky v dolní části doplněné o zlatý nápis Guess. Flipové pouzdro Guess Studded je vyrobeno přesně pro mobilní telefon Samsung Galaxy S5, nebo Samsung Galaxy S5 Neo a tomu odpovídá rozložení otvorů a výřezů pro kameru, blesk, reproduktor, konektory a tlačítka. Instalace telefonu do pouzdra Guess Studded je naprosto jednoduchá. Stačí z mobilního telefonu Samsung Galaxy S5, nebo Samsung Galaxy S5 Neo oddělat původní kryt baterie a místo něj nacvaknout zadní kryt flipového pouzdra Guess Studded. Flipové pouzdro Guess Studded není jen obyčejné pouzdro, ale i modní doplněk, který dodá Vašemu smartphonu Samsung Galaxy S5, nebo Samsung Galaxy S5 Neo originální a nepřehlédnutelný vzhled.
Produkt již není v prodeji, není možné ho objednat.
Vyberte si prosím z naší aktuální nabídky:

TECHNICKÉ PARAMETRY


Načítám parametry ...

Podrobný popis

Špičkové flipové pouzdro Guess Studded s otevíráním do boku jako kniha je přesně určeno pro Váš mobilní telefon Samsung Galaxy S5, nebo Samsung Galaxy S5 Neo a to proto aby získal punc jedinečnosti.

Pouzdro Guess Studded tvoří plastový zadní kryt, který je přímo kryt baterie mobilního telefonu Samsung Galaxy S5, nebo Samsung Galaxy S5 Neo a je z vnějšku potažen elegantní umělou vroubkovanou kůží. Zadní část přechází plynule v přední otvírací flip, který chrání celou přední část mobilního telefonu Samsung Galaxy S5, nebo Samsung Galaxy S5 Neo a to včetně dotykového displeje.

Přední flip pouzdra Guess Studded drží na svém místě svou vlastní vahou, takže celkový design pouzdra působí podstatně uhlazenějším dojmem. Jak již bylo zmíněno výše, tak celá vnější část pouzdra Guess Studded je tvořena umělou kůží s nezaměnitelným vroubkovaným povrchem. Přední flip je navíc osázen nepřehlédnutelnými zlatými kovovými cvoky v dolní části doplněné o zlatý nápis Guess.

Flipové pouzdro Guess Studded je vyrobeno přesně pro mobilní telefon Samsung Galaxy S5, nebo Samsung Galaxy S5 Neo a tomu odpovídá rozložení otvorů a výřezů pro kameru, blesk, reproduktor, konektory a tlačítka. Instalace telefonu do pouzdra Guess Studded je naprosto jednoduchá. Stačí z mobilního telefonu Samsung Galaxy S5, nebo Samsung Galaxy S5 Neo oddělat původní kryt baterie a místo něj nacvaknout zadní kryt flipového pouzdra Guess Studded.

Flipové pouzdro Guess Studded není jen obyčejné pouzdro, ale i modní doplněk, který dodá Vašemu smartphonu Samsung Galaxy S5, nebo Samsung Galaxy S5 Neo originální a nepřehlédnutelný vzhled.

Vlastnosti flipového pouzdra Guess Studded:
  • Kombinace zadního krytu baterie a flipového pouzdra s otevíráním do boku jako kniha.
  • Hrubý kožený povrch, zlaté kovové cvočky, zlatý nápis Guess, fixace flipu vlastní vahou.
  • Mobilní telefon lze používat i v pouzdře, všechny ovládací prvky máte plně k dispozici.
  • Pouzdro je vyrobeno přesně pro chytrý mobilní telefon Samsung Galaxy S5, Galaxy S5 Neo.

  • Obsah balení: kožené flipové pouzdro Guess Studded Booktype Case Battery Flip Cover pro mobilní telefon Samsung SM-G900F Galaxy S5 / Samsung SM-G903F Galaxy S5 Neo. (part no. GUBBS5SAP)

    DISKUZE, DOTAZY, KOMENTÁŘE (0)

    ZADAT NOVÝ DOTAZ
    © 1M.cz,   2001-2024   |   e-shop: triangl web