Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Úvod   |   Informace   |   Prodejna   |   Kontakt   |  
KATALOG

Guess Tori Battery Flip Cover flipové pouzdro pro Samsung Galaxy S5, Galaxy S5 Neo (GUBBS5TOS) šedá (silver grey)

Guess Tori Samsung Galaxy S5 silver   Guess Tori Samsung Galaxy S5 zezadu  
Kat. číslo: 6095568
Výrobce: Guess
Barva: šedá (silver grey)
Dostupnost: -----
Exkluzivní flipové pouzdro Guess Tori s otevíráním do boku jako kniha je přesně určeno pro Váš mobilní telefon Samsung Galaxy S5, nebo Samsung Galaxy S5 Neo. Pouzdro Guess Tori tvoří plastový zadní kryt, který je přímo kryt baterie mobilního telefonu Samsung Galaxy S5, nebo Samsung Galaxy S5 Neo a je z vnějšku potažen elegantní umělou kůží. Zadní část přechází plynule v přední otvírací flip, který chrání celou přední část mobilního telefonu Samsung Galaxy S5, nebo Samsung Galaxy S5 Neo a to včetně dotykového displeje. Flip drží dokonale na svém místě svou vlastní vahou, takže celkový design pouzdra působí podstatně uhlazenějším dojmem. Celou vnější část pouzdra Guess Tori tvoří již výše zmíněná umělá kůže, která je na předním flipu doplněna pouze zlatými nápisem Guess. Pouzdro Guess Tori tak vyniká svou jednoduchostí a čistým designem, to vše ve značkovém provedení od společnosti Guess. Flipové pouzdro Guess Tori je vyrobeno přesně pro mobilní telefon Samsung Galaxy S5, nebo Samsung Galaxy S5 Neo a tomu odpovídá rozložení otvorů a výřezů pro kameru, blesk, reproduktor, konektory a tlačítka. Instalace smartphonu do pouzdra Guess Tori je naprosto jednoduchá. Stačí z mobilního telefonu Samsung Galaxy S5, nebo Samsung Galaxy S5 Neo oddělat původní kryt baterie a místo něj nacvaknout zadní kryt flipového pouzdra Guess Tori, což je opravdu precizní řešení. Flipové pouzdro Guess Tori není jen obyčejné pouzdro, ale i modní doplněk, který vkusně doplní nádherný vzhled smartphonu Samsung Galaxy S5, nebo Samsung Galaxy S5 Neo.
Produkt již není v prodeji, není možné ho objednat.
Vyberte si prosím z naší aktuální nabídky:

TECHNICKÉ PARAMETRY


Načítám parametry ...

Podrobný popis

Exkluzivní flipové pouzdro Guess Tori s otevíráním do boku jako kniha je přesně určeno pro Váš mobilní telefon Samsung Galaxy S5, nebo Samsung Galaxy S5 Neo.

Pouzdro Guess Tori tvoří plastový zadní kryt, který je přímo kryt baterie mobilního telefonu Samsung Galaxy S5, nebo Samsung Galaxy S5 Neo a je z vnějšku potažen elegantní umělou kůží. Zadní část přechází plynule v přední otvírací flip, který chrání celou přední část mobilního telefonu Samsung Galaxy S5, nebo Samsung Galaxy S5 Neo a to včetně dotykového displeje. Flip drží dokonale na svém místě svou vlastní vahou, takže celkový design pouzdra působí podstatně uhlazenějším dojmem.

Celou vnější část pouzdra Guess Tori tvoří již výše zmíněná umělá kůže, která je na předním flipu doplněna pouze zlatými nápisem Guess. Pouzdro Guess Tori tak vyniká svou jednoduchostí a čistým designem, to vše ve značkovém provedení od společnosti Guess.

Flipové pouzdro Guess Tori je vyrobeno přesně pro mobilní telefon Samsung Galaxy S5, nebo Samsung Galaxy S5 Neo a tomu odpovídá rozložení otvorů a výřezů pro kameru, blesk, reproduktor, konektory a tlačítka. Instalace smartphonu do pouzdra Guess Tori je naprosto jednoduchá. Stačí z mobilního telefonu Samsung Galaxy S5, nebo Samsung Galaxy S5 Neo oddělat původní kryt baterie a místo něj nacvaknout zadní kryt flipového pouzdra Guess Tori, což je opravdu precizní řešení.

Flipové pouzdro Guess Tori není jen obyčejné pouzdro, ale i modní doplněk, který vkusně doplní nádherný vzhled smartphonu Samsung Galaxy S5, nebo Samsung Galaxy S5 Neo.

Vlastnosti flipového pouzdra Guess Tori:
  • Kombinace zadního krytu baterie a flipového pouzdra s otevíráním do boku jako kniha.
  • Elegantní povrch z umělé kůže, fixace flipu svou vlastní vahou, přední zlatý nápis Guess.
  • Mobilní telefon lze používat i v pouzdře, všechny ovládací prvky máte plně k dispozici.
  • Pouzdro je vyrobeno přesně pro chytrý mobilní telefon Samsung Galaxy S5, Galaxy S5 Neo.

  • Obsah balení: kožené flipové pouzdro Guess Tori Booktype Case Battery Flip Cover pro mobilní telefon Samsung SM-G900F Galaxy S5 / Samsung SM-G903F Galaxy S5 Neo. (part no. GUBBS5TOS)

    DISKUZE, DOTAZY, KOMENTÁŘE (0)

    ZADAT NOVÝ DOTAZ
    © 1M.cz,   2001-2024   |   e-shop: triangl web