Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Úvod   |   Informace   |   Prodejna   |   Kontakt   |  
KATALOG

Nokia BH-222 Bluetooth headset bílá (white)

Nokia BH-222 white   Nokia BH-222 krabička  
Kat. číslo: 5034270
Výrobce: Nokia
Barva: bílá (white)
Dostupnost: -----
Snadný Bluetooth headset Nokia BH-222 umožňuje bezdrátové spojení s Vaším mobilním telefonem, smartphonem nebo tabletem. Bluetooth headset Nokia BH-222 se vyznačuje krásným provedením v jednoduchém stylu. Bluetooth headset Nokia BH-222 nedělá nic složitě, ale naopak ovládání je snadné díky jednomu multifunkčnímu tlačítku, zatímco stav headsetu je sdělován důmyslně schovanou LED indikací. Pohodlné nošení Bluetooth headsetu Nokia BH-222 zajišťuje trojice patentovaných špuntů do uší různých velikostí případně spolu s průhledným klipem za ucho. Nikdy tak nepocítíte nepohodlí anebo únavu z nošení Bluetooth headsetu Nokia BH-222. Čistotu zvuku Bluetooth headsetu Nokia BH-222 zajišťuje digitální zpracování signálu DSP anebo aktivní odstranění hluku a ozvěny. S Bluetooth headsetem Nokia BH-222 vždy uslyšíte co máte a naopak volaný uslyší dokonale i Vás. Nová pokročilá technologie Multipoint pak umožňuje Bluetooth headsetu Nokia BH-222 se spojit s dvěma zařízeními současně v jeden okamžik, například se smartphonem a tabletem. Nabíjení zabudované baterie Nokia BH-222 probíhá přes standardní microUSB konektor a i díky tomu vydrží Bluetooth headset až 4 dny plného provozu. Lehkost a jednoduchost Bluetooth headsetu Nokia BH-222 Vám usnadní nejednu bezdrátovou komunikaci.
Produkt již není v prodeji, není možné ho objednat.
Vyberte si prosím z naší aktuální nabídky:

TECHNICKÉ PARAMETRY


Načítám parametry ...

Podrobný popis

Snadný Bluetooth headset Nokia BH-222 umožňuje bezdrátové spojení s Vaším mobilním telefonem, smartphonem nebo tabletem.

Bluetooth headset Nokia BH-222 se vyznačuje krásným provedením v jednoduchém stylu. Bluetooth headset Nokia BH-222 nedělá nic složitě, ale naopak ovládání je snadné díky jednomu multifunkčnímu tlačítku, zatímco stav headsetu je sdělován důmyslně schovanou LED indikací.

Pohodlné nošení Bluetooth headsetu Nokia BH-222 zajišťuje trojice patentovaných špuntů do uší různých velikostí případně spolu s průhledným klipem za ucho. Nikdy tak nepocítíte nepohodlí anebo únavu z nošení Bluetooth headsetu Nokia BH-222.

Čistotu zvuku Bluetooth headsetu Nokia BH-222 zajišťuje digitální zpracování signálu DSP anebo aktivní odstranění hluku a ozvěny. S Bluetooth headsetem Nokia BH-222 vždy uslyšíte co máte a naopak volaný uslyší dokonale i Vás.

Nová pokročilá technologie Multipoint pak umožňuje Bluetooth headsetu Nokia BH-222 se spojit s dvěma zařízeními současně v jeden okamžik, například se smartphonem a tabletem. Nabíjení zabudované baterie Nokia BH-222 probíhá přes standardní microUSB konektor a i díky tomu vydrží Bluetooth headset až 4 dny plného provozu.

Lehkost a jednoduchost Bluetooth headsetu Nokia BH-222 Vám usnadní nejednu bezdrátovou komunikaci.

Vlastnosti Bluetooth headsetu Nokia BH-222:
  • Jednoduchá a stylová konstrukce s jediným multifunkčním tlačítkem.
  • Křišťálově čistý zvuk díky funkci DSP a aktivním potalčení ruchu a ozvěny.
  • Multipoint technologie pro možnost spárování dvou zařízení současně.
  • Přesná LED indikace stavu headsetu a nabíjení přes microUSB konektor.

  • Technická specifikace Bluetooth headsetu Nokia BH-222:
  • Bluetooth verze 3.0, profily HFP 1.5, HSP 1.2, dosah 10 metrů.
  • Technologie DSP, Voice Clarity, Active Noise, Multipoint apod.
  • LiPol baterie 55mAh, microUSB konektor, doba nabíjení 100 minut.
  • Doba hovoru a hudby 5 hodin, pohotovostní doba 100 hodin.

  • Rozměry: 57,5 x 15,5 x 8,6 mm
    Hmotnost: 8 g

    Kompatibilita: všechny mobilní telefony, smartphone, chytré mobilní telefony, tablety apod. s technologií Bluetooth.

    Obsah balení: Bluetooth headset Nokia BH-222, průhledný klip za ucho, tři velikosti špuntů do ucha, nabíječka do sítě s microUSB konektorem, manuál Nokia BH-222. (part no. 02742N4)

    DISKUZE, DOTAZY, KOMENTÁŘE (0)

    ZADAT NOVÝ DOTAZ
    © 1M.cz,   2001-2024   |   e-shop: triangl web