Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Úvod   |   Informace   |   Prodejna   |   Kontakt   |  
KATALOG

Jabra Storm Bluetooth Headset černá (titan orange)

Jabra Storm   Jabra Storm zepředu   Jabra Storm zezadu   Jabra Storm potah  
Kat. číslo: 6017571
Výrobce: Jabra
Barva: černá (titan orange)
Dostupnost: -----
Prémiový Bluetooth headset Jabra Storm je plný technologických novinek pro Váš mobilní telefon, smartphone nebo tablet. Bluetooth headset Jabra Storm poskytuje nekompromisní kvalitu zvuku. Technologie duálního mikrofonu pro odstranění hluku na pozadí Noise Blackout je doplněna špičkovou funkcí HD Voice, která se stará o skutečně křišťálově čistý zvuk. Podstatná inovace Bluetooth náhlavní soupravy Jabra Storm se udála v případě baterie. U Jabra Storm byla použita naprosto nová generace baterie s názvem microPOWER, která je výrazně menší, dosahuje delší doby hovoru a pohotovostní doby. Díky tomu i samotný Bluetooth headset Jabra Storm je mnohem lehčí, kompaktnější a pohodlnější pro Vaše celodenní nošení. Vyšší komfort byl dosažen i použitím zcela nových gelových nástavců do uší a extrémně pohodlným uchycením diskrétně za ucho samotným tvarováním náhlavní soupravy Jabra Storm. Párování Bluetooth headsetu Jabra Storm je velmi jednoduché buď klasicky bezdrátovou cestou přes Bluetooth anebo inovativní funkcí NFC pomocí jediného dotyku. V podstatě již samozřejmostí je u Bluetooth náhlavní soupravy Jabra Storm hlasové oznámení a ovládání anebo možnost propojit dvě mobilní zařízení, například smartphone nebo tablet, současně v jeden okamžik díky funkci Multiuse. Výše zmíněná inovativní baterie Bluetooth headsetu Jabra Storm se nabíjí přes klasický microUSB konektor a udrží soupravu až 10 dní v provozu. Díky senzorovému tlačítku hovoru a tlačítku hlasitosti je i samotné ovládání Jabra Storm naprosto snadné a jednoduché. K tomu všemu si můžete v rámci operačního systému Android nebo iOS nainstalovat i skvělou aplikaci Jabra Assist, součásti které je i vyhledávač headsetu Find My Jabra. Navíc si můžete doinstalovat i Jabra status display, který Vám na mobilním zařízení zobrazí stav připojení a baterie. Design Bluetooth headsetu Jabra Storm je uzpůsoben nošení, hmotnostně vyvážený a celý headset je diskrétně schovaný za Vaše ucho. Tělo je vyrobeno ze slitiny polykarbonátu v kombinaci se silikonem na zadní straně a s titanovým odstínem povrchu na straně přední. Nekompromisní Bluetooth headset Jabra Storm je špičkovým řešením pro bezdrátovou komunikaci.
Produkt již není v prodeji, není možné ho objednat.
Vyberte si prosím z naší aktuální nabídky:

TECHNICKÉ PARAMETRY


Načítám parametry ...

Podrobný popis

Prémiový Bluetooth headset Jabra Storm je plný technologických novinek pro Váš mobilní telefon, smartphone nebo tablet.

Bluetooth headset Jabra Storm poskytuje nekompromisní kvalitu zvuku. Technologie duálního mikrofonu pro odstranění hluku na pozadí Noise Blackout je doplněna špičkovou funkcí HD Voice, která se stará o skutečně křišťálově čistý zvuk.

Podstatná inovace Bluetooth náhlavní soupravy Jabra Storm se udála v případě baterie. U Jabra Storm byla použita naprosto nová generace baterie s názvem microPOWER, která je výrazně menší, dosahuje delší doby hovoru a pohotovostní doby. Díky tomu i samotný Bluetooth headset Jabra Storm je mnohem lehčí, kompaktnější a pohodlnější pro Vaše celodenní nošení.

Vyšší komfort byl dosažen i použitím zcela nových gelových nástavců do uší a extrémně pohodlným uchycením diskrétně za ucho samotným tvarováním náhlavní soupravy Jabra Storm.

Párování Bluetooth headsetu Jabra Storm je velmi jednoduché buď klasicky bezdrátovou cestou přes Bluetooth anebo inovativní funkcí NFC pomocí jediného dotyku. V podstatě již samozřejmostí je u Bluetooth náhlavní soupravy Jabra Storm hlasové oznámení a ovládání anebo možnost propojit dvě mobilní zařízení, například smartphone nebo tablet, současně v jeden okamžik díky funkci Multiuse.

Výše zmíněná inovativní baterie Bluetooth headsetu Jabra Storm se nabíjí přes klasický microUSB konektor a udrží soupravu až 10 dní v provozu. Díky senzorovému tlačítku hovoru a tlačítku hlasitosti je i samotné ovládání Jabra Storm naprosto snadné a jednoduché.

K tomu všemu si můžete v rámci operačního systému Android nebo iOS nainstalovat i skvělou aplikaci Jabra Assist, součásti které je i vyhledávač headsetu Find My Jabra. Navíc si můžete doinstalovat i Jabra status display, který Vám na mobilním zařízení zobrazí stav připojení a baterie.

Design Bluetooth headsetu Jabra Storm je uzpůsoben nošení, hmotnostně vyvážený a celý headset je diskrétně schovaný za Vaše ucho. Tělo je vyrobeno ze slitiny polykarbonátu v kombinaci se silikonem na zadní straně a s titanovým odstínem povrchu na straně přední.

Nekompromisní Bluetooth headset Jabra Storm je špičkovým řešením pro bezdrátovou komunikaci.

Vlastnosti Bluetooth headsetu Jabra Storm:
  • Lehká polykarbonátová konstrukce s komfortními gelovými nástavci do ucha a designem.
  • Hlasový průvodce nastavením, hlasové informace o stavu headsetu, hlasové ovládání.
  • Umožňuje streamování hudby nebo GPS povelů včetně jednoduchého ovládání hudby.
  • HD Voice a Noise Blackout duální mikrofony pro nekompromisní kvalitu zvuku.
  • Párování přes Bluetooth anebo jednoduchou dotykovou technologií NFC.
  • MultiPoint technologie pro možnost současného spárování dvou zařízení.
  • Inovativní zmenšená baterie microPOWER, která je lehčí, menší a déle vydrží.
  • Pro Android a iOS aplikace Jabra Assist s Find My Jabra a Jabra status display.

  • Technická specifikace Bluetooth headsetu Jabra Storm:
  • Bluetooth 4.0, EDR, HFP, HSP, A2DP, AVRCP, PBAP, SCO, eSCO, 30 metrů dosah.
  • HD Voice, Noise Blackout, párování Bluetooth a NFC, stream audio, GPS.
  • Multiuse / Multipoint spojení dvou zařízení současně v jeden okamžik.
  • Nabíjení přes standardní microUSB konektor. Doba plného nabití cca 2 hodiny.
  • Doba hovoru 10 hodin, pohotovostní režim 10 dní, microPOWER baterie.
  • Senzorové tlačítko přijmutí / ukočení hovoru, tlačítko vypnutí a zapnutí, tlačítko hlasitosti.
  • LED indikace Bluetooth spojení, LED indikace stavu baterie.
  • Aplikace Jabra Assist, Find My Jabra, Jabra status display pro Android a iOS.
  • Špičkový kompaktní a lehký design s polykarbonátu, ABS a silikonu.

  • Rozměry: 8,4 x 1,6 x 6,2 mm
    Hmotnost: 7,9 gramů

    Obsah balení: Bluetooth headset Jabra Storm, dva gelové špunty do ucha různých velikostí, pěnový potah na mikrofon proti hluku větru, krátký USB kabel s microUSB konektorem, manuál Jabra Storm, registrační kartička. (part no. 100-93070000-60)

    DISKUZE, DOTAZY, KOMENTÁŘE (2)

    ZADAT NOVÝ DOTAZ
    07.12.2015   |   Anonymní uživatel
    Dobrý den, do kdy je možné mi výrobek doručit? S pozdravem Jiří Chalupský
    Odpověď 1M.cz:
    Dobrý den, při objednání nyní je možné doručení - PPL 8.12., Česká pošta 9.12.
    17.08.2015   |   Anonymní uživatel
    Dobrý den,mám dotaz zda funguje ovládání hlasem i když to telefon nepodporuje a zda vyslovuje jméno volajícího že seznamu. Děkuji.
    Odpověď 1M.cz:
    Dobrý den, jelikož headset obsahuje profil pro synchronizaci s telefonním seznamem, předpokládáme, že funkce oznámení volajícího obsažena je (samozřejmě tento profil musí podporovat i telefon). Samotné hlasové ovládání se týká headsetu, nikoliv telefonu.
    © 1M.cz,   2001-2024   |   e-shop: triangl web