Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Úvod   |   Informace   |   Prodejna   |   Kontakt   |  
KATALOG

Nokia MD-1C The Bang by Coloud reproduktor černá (black)

The Bang by Coloud black   The Bang by Coloud zezadu   The Bang by Coloud konektory  
Kat. číslo: 5038073
Výrobce: Nokia
Barva: černá (black)
Dostupnost: -----
Hlasitý reproduktor Nokia MD-1C pod taktovkou špičkové hifi značky Coloud. Reproduktor Nokia MD-1C se vyznačuje vysoce kvalitní reprodukcí hudby ať jste doslova kdekoliv. Nikdy nebylo tak snadné přenést reproduktor, začít přehrávat hudbu neskutečně kvalitně a nahlas, dokud nepřišel na trh reproduktor The Bang by Coloud. Pokud reproduktor Nokia MD-1C přenášíte nebo jej někde skladujete máte audio kabel s 3,5mm Jack konektorem stále omotaný kolem základny. Stačí ale tento audio kabel odmotat, zapojit reproduktor Nokia MD-1C do mobilního telefonu, smartphonu nebo tabletu a můžete začít s poslechem. Je to tak jednoduché. Reproduktor Nokia MD-1C obsahuje i výstupní audio konektor 3,5mm, tudíž můžete zapojovat více reproduktorů do sebe pro lepší pocit z poslechu. Kvalitní hudba se neobejde bez kvalitního napájení. Reproduktoru Nokia MD-1C nepostačuje tudíž pouze připojení k zdroji hudby, ale obsahuje i zabudovanou baterii LiIon o kapacitě 680mAh, která poskytne až 8 hodin nepřetržitého hraní. Baterie reproduktoru Nokia MD-1C se nabíjí přes microUSB konektor a je rychle nabitý do 120 minut. Reproduktor Nokia MD-1C má důmyslně schované tlačítko zapnutí a vypnutí, takže je jeho design celistvý a ničím nerušený. Praktická je i LED indikace stavu reproduktoru Nokia MD-1C, takže vždy víte jak a co se s reproduktorem děje. Jednoduchost, zábava a skvělý zvuk reproduktoru Nokia MD-1C byl dosažen díky partnerství se značkou Coloud, proto nese reproduktor název The Bang by Coloud.
Produkt již není v prodeji, není možné ho objednat.
Vyberte si prosím z naší aktuální nabídky:

TECHNICKÉ PARAMETRY


Načítám parametry ...

Podrobný popis

Hlasitý reproduktor Nokia MD-1C pod taktovkou špičkové hifi značky Coloud.

Reproduktor Nokia MD-1C se vyznačuje vysoce kvalitní reprodukcí hudby ať jste doslova kdekoliv. Nikdy nebylo tak snadné přenést reproduktor, začít přehrávat hudbu neskutečně kvalitně a nahlas, dokud nepřišel na trh reproduktor The Bang by Coloud.

Pokud reproduktor Nokia MD-1C přenášíte nebo jej někde skladujete máte audio kabel s 3,5mm Jack konektorem stále omotaný kolem základny. Stačí ale tento audio kabel odmotat, zapojit reproduktor Nokia MD-1C do mobilního telefonu, smartphonu nebo tabletu a můžete začít s poslechem. Je to tak jednoduché.

Reproduktor Nokia MD-1C obsahuje i výstupní audio konektor 3,5mm, tudíž můžete zapojovat více reproduktorů do sebe pro lepší pocit z poslechu. Kvalitní hudba se neobejde bez kvalitního napájení. Reproduktoru Nokia MD-1C nepostačuje tudíž pouze připojení k zdroji hudby, ale obsahuje i zabudovanou baterii LiIon o kapacitě 680mAh, která poskytne až 8 hodin nepřetržitého hraní.

Baterie reproduktoru Nokia MD-1C se nabíjí přes microUSB konektor a je rychle nabitý do 120 minut. Reproduktor Nokia MD-1C má důmyslně schované tlačítko zapnutí a vypnutí, takže je jeho design celistvý a ničím nerušený. Praktická je i LED indikace stavu reproduktoru Nokia MD-1C, takže vždy víte jak a co se s reproduktorem děje.

Jednoduchost, zábava a skvělý zvuk reproduktoru Nokia MD-1C byl dosažen díky partnerství se značkou Coloud, proto nese reproduktor název The Bang by Coloud.

Vlastnosti reproduktoru Nokia MD-1C The Bang by Coloud:
  • Kompaktní tojúhelníkový design, kvalitní zpracování, nekompromisní zvuk.
  • Přenos zvuku přes audio kabel s 3,5mm konektorem omotaným kolem základny.
  • Protiskluzová základna se schovaným tlačítkem zapnutí a vypnutí reproduktoru.
  • Je možné spojovat více reproduktorů do sebe díky audio konektoru 3,5 mm.

  • Technická specifikace reproduktoru Nokia MD-1C:
  • Frekvenční rozsah 200 - 15000 Hz, max. 94dB, průměr 40 mm.
  • Vstupní audio kabel s 3,5mm Jack konektorem, výstupní audio konektor 3,5mm.
  • Integrovaná LiIon baterie 680mAh. Nabíjení přes microUSB konektore cca 120 minut.
  • Doba nepřetržitého přehrávání hudby až 8 hodin.
  • Tlačítko zapnutí a vypnutí reproduktoru, LED indikace stavu reproduktoru.
  • Vývoj a hudební řešení od světoznámé hifi firmy Coloud.

  • Rozměry: 75 x 51 mm / kabel 170 mm
    Hmotnost: 96 g

    Kompatibilita: Pro všechny mobilní telefony, smartphone, chytré mobilní telefony, tablety apod. s audio výstupem 3,5mm.

    Obsah balení: reproduktor Nokia MD-1C, manuál The Bang by Coloud. (part no. 02742W5)

    DISKUZE, DOTAZY, KOMENTÁŘE (0)

    ZADAT NOVÝ DOTAZ
    © 1M.cz,   2001-2024   |   e-shop: triangl web