Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Úvod   |   Informace   |   Prodejna   |   Kontakt   |  
KATALOG

Quiksilver BeachBuoy by Proporta vodotěsné pouzdro redemption

Quiksilver BeachBuoy by Proporta redemption   Quiksilver BeachBuoy by Proporta zboku   Quiksilver BeachBuoy by Proporta ve vodě  
Kat. číslo: 9018263
Výrobce: Quiksilver
Barva: redemption
Dostupnost: -----
Vodotěsné pouzdro Quiksilver BeachBuoy by Proporta je vyrobeno z odolného materiálu, který zabrání proniknutí vody a částečně i prachu. Pouzdro Quiksilver BeachBuoy by Proporta bylo podrobeno náročným testům, z kterých vzešel stupeň krytí IP57 a IP58, což znamená vodotěsnost do 5 metrů pod vodní hladinu. Úspěch pouzdra Quiksilver BeachBuoy by Proporta vzešel hlavně díky jednoduchému, ale o to více účinnému, dvojitému těsnění s fixací pomocí suchého zipu. Navíc kvalitní materiál zabrání i případnému poškození a průhledná střední část, umožní ovládat i zařízení s dotykovým displejem, bez toho aniž by se musela vyndat z pouzdra. Čtyři oka v rozích pouzdra Quiksilver BeachBuoy by Proporta a nastavitelná šňůrka, Vám zajistí případné zavěšení nejen na krk, ale například i na rameno, ruku nebo batoh. Pouzdro Quiksilver BeachBuoy by Proporta je ideální na dovolenou, výlet, lyžování, outdoor aktivity, ale hlavně na pláž, ne nadarmo znamená název pouzdra v překladu plážová bójka.
Produkt již není v prodeji, není možné ho objednat.
Vyberte si prosím z naší aktuální nabídky:

TECHNICKÉ PARAMETRY


Načítám parametry ...

Podrobný popis

Vodotěsné pouzdro Quiksilver BeachBuoy by Proporta je vyrobeno z odolného materiálu, který zabrání proniknutí vody a částečně i prachu.

Pouzdro Quiksilver BeachBuoy by Proporta bylo podrobeno náročným testům, z kterých vzešel stupeň krytí IP57 a IP58, což znamená vodotěsnost do 5 metrů pod vodní hladinu. Úspěch pouzdra Quiksilver BeachBuoy by Proporta vzešel hlavně díky jednoduchému, ale o to více účinnému, dvojitému těsnění s fixací pomocí suchého zipu.

Navíc kvalitní materiál zabrání i případnému poškození a průhledná střední část, umožní ovládat i zařízení s dotykovým displejem, bez toho aniž by se musela vyndat z pouzdra. Čtyři oka v rozích pouzdra Quiksilver BeachBuoy by Proporta a nastavitelná šňůrka, Vám zajistí případné zavěšení nejen na krk, ale například i na rameno, ruku nebo batoh.

Pouzdro Quiksilver BeachBuoy by Proporta je ideální na dovolenou, výlet, lyžování, outdoor aktivity, ale hlavně na pláž, ne nadarmo znamená název pouzdra v překladu plážová bójka.

Vlastnosti outdoor pouzdra Quiksilver BeachBuoy by Proporta:
  • Plná a 100% vodotěsnost, stupeň krytí IP57 / IP58, odolné vodě do 5 metrů pod vodní hladinu.
  • Systém dvojitého těsnění s fixací pomocí suchého zipu. Odolné materiály.
  • Čtyři oka v rozích pouzdra, nastavitelná šňůrka k zavěšení například na krk.

  • Vnitřní rozměry: 145 x 115 x cca 20 mm
    Rozměry průhledného středu: 115 x 85 mm

    Kompatibilita: Pouzdro Quiksilver BeachBuoy by Proporta je vhodné pro mobilní telefony, smartphone, chytré telefony do rozměrů 145 x 115 x 20 mm s případným dotykovým displejem do rozměrů 115 x 85 mm. Jsou to například mobilní telefony značek Acer, Alcatel, Aligator, Apple iPhone, iPod, Asus, Archos, BlackBerry, Caterpillar CAT, Colorovo, CPA Halo, Dell, Doro, E-Ten, Easypix, Emgeton, Emporia, Energy Sistem, Evolveo, Garmin-Asus, Gigabyte GSmart, GoClever, GoGen, HTC, Huawei, iGet, Lenovo, LG, Media-Tech, Mivvy, Motorola, MyPhone, Navon, Nokia, Oppo, Palm, Prestigio, Samsung, Sencor, Sonim, Sony, Sony Ericsson, Sweex, SwissVoice, T-Mobile, Technaxx, TomTom, Toshiba, Umax, Wooky, Vodafone, XDA, Xiaomi, Xtreamer, Yarvik, ZiO, Zopo, ZTE a další.

    Obsah balení: voděodolné a vodotěsné pouzdro Quiksilver BeachBuoy by Proporta. (part no. QUIWCRED)

    DISKUZE, DOTAZY, KOMENTÁŘE (0)

    ZADAT NOVÝ DOTAZ
    © 1M.cz,   2001-2024   |   e-shop: triangl web