Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Úvod   |   Informace   |   Prodejna   |   Kontakt   |  
KATALOG

Puro Bumper Frame ochranný rámeček pro Apple iPhone 6 bílá (white)

Puro Bumper Frame Apple iPhone 6 white   Puro Bumper Frame Apple iPhone 6 zezadu   Puro Bumper Frame Apple iPhone 6 zepředu   Puro Bumper Frame Apple iPhone 6 samotný  
Kat. číslo: 6172489
Výrobce: Puro
Barva: bílá (white)
Dostupnost: -----
Skvělý ochranný rám Puro Bumper Frame pro vynikající chytrý mobilní telefon Apple iPhone 6. Kryt Puro Bumper Frame je vyvedeno v jednoduchém, ale o to účinějším tvaru ochranného rámečku podél celého obvodu mobilního telefonu Apple iPhone 6. Díky této konstrukci pouzdro Puro Bumper Frame nijak nenarušuje skvělý design a vzhled mobilního telefonu Apple iPhone 6. Zajímavostí je, že konstrukce rámečku Puro Bumper Frame je tvořena hned dvěma materiály. Vnitřním silikonem, který dokonale tlumí rázy a vnějším tvrzeným plastem, který zabrání poškrábání mobilního telefonu Apple iPhone 6. Díky mírnému přesahu celého rámečku Puro Bumper Frame přes hrany mobilního telefonu Apple iPhone 6, lze položit smartphone například na stůl aniž by se poškrábala buď zadní stěna anebo přední dotykový displej. Ochranný rámeček Puro Bumper Frame obsahuje všechny výřezy jak pro konektory, tak i pro reproduktor a navíc jsou boční tlačítka chráněna překryta silikonem proti poškození a pro snazší stisk tlačítka. Aby ochrana mobilního telefonu Apple iPhone 6 byla kompletní je součástí balení krytu Puro Bumper Frame i kvalitní Puro ochranná fólie na celou přední část a to včetně dotykového displeje. Rámeček Puro Bumper Frame jako ochranný doplněk, jenž neskrývá skvostný design mobilního telefonu Apple iPhone 6.
Produkt již není v prodeji, není možné ho objednat.
Vyberte si prosím z naší aktuální nabídky:

TECHNICKÉ PARAMETRY


Načítám parametry ...

Podrobný popis

Skvělý ochranný rám Puro Bumper Frame pro vynikající chytrý mobilní telefon Apple iPhone 6.

Kryt Puro Bumper Frame je vyvedeno v jednoduchém, ale o to účinějším tvaru ochranného rámečku podél celého obvodu mobilního telefonu Apple iPhone 6. Díky této konstrukci pouzdro Puro Bumper Frame nijak nenarušuje skvělý design a vzhled mobilního telefonu Apple iPhone 6.

Zajímavostí je, že konstrukce rámečku Puro Bumper Frame je tvořena hned dvěma materiály. Vnitřním silikonem, který dokonale tlumí rázy a vnějším tvrzeným plastem, který zabrání poškrábání mobilního telefonu Apple iPhone 6.

Díky mírnému přesahu celého rámečku Puro Bumper Frame přes hrany mobilního telefonu Apple iPhone 6, lze položit smartphone například na stůl aniž by se poškrábala buď zadní stěna anebo přední dotykový displej. Ochranný rámeček Puro Bumper Frame obsahuje všechny výřezy jak pro konektory, tak i pro reproduktor a navíc jsou boční tlačítka chráněna překryta silikonem proti poškození a pro snazší stisk tlačítka.

Aby ochrana mobilního telefonu Apple iPhone 6 byla kompletní je součástí balení krytu Puro Bumper Frame i kvalitní Puro ochranná fólie na celou přední část a to včetně dotykového displeje.

Rámeček Puro Bumper Frame jako ochranný doplněk, jenž neskrývá skvostný design mobilního telefonu Apple iPhone 6.

Vlastnosti ochranného rámečku Puro Bumper Frame:
  • Ochranný rám ze silikonové slitiny, který dokonale tlumí rázy a zabraňuje poškrábání.
  • Rámeček má po celém obvodu umístně navíc extrémně odolný tvrzený plast.
  • Obsahuje všechny výřezy a otvory pro konektory včetně krytek bočních tlačítek.
  • Součástí balení je i ochranná fólie na přední část včetně dotykového displeje.
  • Rámeček nijak nenarušuje skvělý vzhled chytrého mobilního telefonu Apple iPhone 6.

  • Obsah balení: ochranný rámeček Puro Bumper Frame pro mobilní telefon Apple iPhone 6 4,7 palce, Puro screenprotector pro mobilní telefon Apple iPhone 6 4,7 palce. (part no. IPC647BUMPERWHI)

    DISKUZE, DOTAZY, KOMENTÁŘE (0)

    ZADAT NOVÝ DOTAZ
    © 1M.cz,   2001-2024   |   e-shop: triangl web