Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Úvod   |   Informace   |   Prodejna   |   Kontakt   |  
KATALOG

Kalaideng Enland flipové pouzdro pro Samsung Galaxy S III zelená (green)

Kalaideng Enland Samsung Galaxy S3 Neo green   Kalaideng Enland Samsung Galaxy S3 Neo zezadu   Kalaideng Enland Samsung Galaxy S3 Neo otevřený  
Kat. číslo: 6095722
Výrobce: Kalaideng
Barva: zelená (green)
Dostupnost: -----
Kožené flipové pouzdro Kalaideng Enland je elegantní řešení pro chytrý mobilní telefon Samsung Galaxy S III. Pouzdro Kalaideng Enland je vyroben v již zmíněné oblíbené flipové konstrukci. Zadní část pouzdra Kalaideng Enland tvoří odolná plastová vanička, která má z vnitřku jemně pogumovaný povrch proti poškrábání. Do této vaničky přesně pasuje smartphone Samsung Galaxy S III, který má volně k dispozici nejen všechny ovládací prvky a konektory, ale i kameru s bleskem a reproduktor. Celý plastový kryt pouzdra Kalaideng Enland je z vnějšku potažen kvalitní umělou kůží a to včetně bočních hran. Umělá kůže přechází plynule v ochranný přední flip. Flipová část pouzdra Kalaideng Enland se otevírá do boku jako kniha a chrání celou přední část mobilního telefonu Samsung Galaxy S3 včetně dotykového displeje. Vnější umělá kůže pouzdra Kalaideng Enland je navíc obohacena o krásnou patinu kůže a kvalitní prošití flipu k zadnímu krytu. Přední flip je z vnějšku doplněn o označení výrobce Kalaideng a z vnitřku je obohacen o praktickou kapsičku velikosti kreditní karty. Krásně zpracované flipové pouzdro Kalaideng Enland je vítaným doplňkem pro Váš smartphone Samsung Galaxy S III.
Produkt již není v prodeji, není možné ho objednat.
Vyberte si prosím z naší aktuální nabídky:

TECHNICKÉ PARAMETRY


Načítám parametry ...

Podrobný popis

Kožené flipové pouzdro Kalaideng Enland je elegantní řešení pro chytrý mobilní telefon Samsung Galaxy S III.

Pouzdro Kalaideng Enland je vyroben v již zmíněné oblíbené flipové konstrukci. Zadní část pouzdra Kalaideng Enland tvoří odolná plastová vanička, která má z vnitřku jemně pogumovaný povrch proti poškrábání. Do této vaničky přesně pasuje smartphone Samsung Galaxy S III, který má volně k dispozici nejen všechny ovládací prvky a konektory, ale i kameru s bleskem a reproduktor.

Celý plastový kryt pouzdra Kalaideng Enland je z vnějšku potažen kvalitní umělou kůží a to včetně bočních hran. Umělá kůže přechází plynule v ochranný přední flip. Flipová část pouzdra Kalaideng Enland se otevírá do boku jako kniha a chrání celou přední část mobilního telefonu Samsung Galaxy S3 včetně dotykového displeje.

Vnější umělá kůže pouzdra Kalaideng Enland je navíc obohacena o krásnou patinu kůže a kvalitní prošití flipu k zadnímu krytu. Přední flip je z vnějšku doplněn o označení výrobce Kalaideng a z vnitřku je obohacen o praktickou kapsičku velikosti kreditní karty.

Krásně zpracované flipové pouzdro Kalaideng Enland je vítaným doplňkem pro Váš smartphone Samsung Galaxy S III.

Vlastnosti flipového koženého pouzdra Kalaideng Enland:

  • Kombinace odolného plastového krytu a předního flipu s otvíráním do boku jako kniha.
  • Celé pouzdro je z vnějšku potažená kvalitní umělou kůží včetně zadní části a hran krytu.
  • Mobilní telefon má v pouzdře k dispozici všechny konektory a ovládací prvky včetně kamery.
  • Praktická vnitřní kapsička o velikosti platební karty a efektní prošití flipu k zadnímu krytu.
  • Kvalitní dílenské zpracování s logem Kalaideng pro mobilní telefon Samsung Galaxy S III.

  • Obsah balení: kožené pouzdro s flipem Kalaideng KLD Enland series pro mobilní telefony Samsung i9300 Galaxy S III.

DISKUZE, DOTAZY, KOMENTÁŘE (0)

ZADAT NOVÝ DOTAZ
© 1M.cz,   2001-2024   |   e-shop: triangl web