Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Úvod   |   Informace   |   Prodejna   |   Kontakt   |  
KATALOG

Kalaideng Swift flipové pouzdro pro Sony Xperia M2 bílá (white)

Kalaideng Swift flip Sony Xperia M2 white   Kalaideng Swift flip Sony Xperia M2 zezadu   Kalaideng Swift flip Sony Xperia M2 otevřený   Kalaideng Swift flip Sony Xperia M2 stojánek  
Kat. číslo: 6115405
Výrobce: Kalaideng
Barva: bílá (white)
Dostupnost: -----
Elegantní flipové pouzdro Kalaideng Swift pro elegantní chytrý mobilní telefon Sony Xperia M2. Pouzdro Kalaideng Swift je vyrobeno v nesmírně populární flipové konstrukci. Vnitřek pouzdra Kalaideng Swift je tvořen odolným plastovým krytem, do kterého přesně na míru pasuje smartphone Sony Xperia M2. V ochranném plastovém krytu má mobilní telefon Sony Xperia M2 plně k dispozici nejen všechny ovládací prvky a konektory, ale i kameru s bleskem a reproduktor. Vnitřní plastový kryt pouzdra Kalaideng Swift je z vnějšku potažen kvalitní umělou kůží, která plynule přechází v přední flip. Flipová část pouzdra Kalaideng Swift se otevírá do boku stejně jako kniha a chrání celou přední část mobilního telefonu Sony Xperia M2 včetně rozměrného dotykového displeje. Vynikající vlastnosti flipového pouzdra Kalaideng Swift jsou korunovány možností vytvoření jednoduchého, ale praktického stojánku pro Váš mobilní telefon Sony Xperia M2. Díky vykrojení kůže stačí pouzdro Kalaideng Swift otevřít, vnitřní kryt mírně natočit a stojánek je během chvilky hotov. Vnější umělá kůže pouzdra Kalaideng Swift je vyrobena s nádherně jemnou patinou a v efektním decentně se lesknoucím stylu. Kvalitní flipové pouzdro Kalaideng Swift je precizně vyrobeno pro Váš smartphone Sony Xperia M2.
Produkt již není v prodeji, není možné ho objednat.
Vyberte si prosím z naší aktuální nabídky:

TECHNICKÉ PARAMETRY


Načítám parametry ...

Podrobný popis

Elegantní flipové pouzdro Kalaideng Swift pro elegantní chytrý mobilní telefon Sony Xperia M2.

Pouzdro Kalaideng Swift je vyrobeno v nesmírně populární flipové konstrukci. Vnitřek pouzdra Kalaideng Swift je tvořen odolným plastovým krytem, do kterého přesně na míru pasuje smartphone Sony Xperia M2. V ochranném plastovém krytu má mobilní telefon Sony Xperia M2 plně k dispozici nejen všechny ovládací prvky a konektory, ale i kameru s bleskem a reproduktor.

Vnitřní plastový kryt pouzdra Kalaideng Swift je z vnějšku potažen kvalitní umělou kůží, která plynule přechází v přední flip. Flipová část pouzdra Kalaideng Swift se otevírá do boku stejně jako kniha a chrání celou přední část mobilního telefonu Sony Xperia M2 včetně rozměrného dotykového displeje.

Vynikající vlastnosti flipového pouzdra Kalaideng Swift jsou korunovány možností vytvoření jednoduchého, ale praktického stojánku pro Váš mobilní telefon Sony Xperia M2. Díky vykrojení kůže stačí pouzdro Kalaideng Swift otevřít, vnitřní kryt mírně natočit a stojánek je během chvilky hotov. Vnější umělá kůže pouzdra Kalaideng Swift je vyrobena s nádherně jemnou patinou a v efektním decentně se lesknoucím stylu.

Kvalitní flipové pouzdro Kalaideng Swift je precizně vyrobeno pro Váš smartphone Sony Xperia M2.

Vlastnosti flipového koženého pouzdra Kalaideng Swift:

  • Kombinace vnitřního odolného plastového krytu a předního flipu s otvíráním do boku jako kniha.
  • Celé pouzdro je z vnějšku potažená kvalitní umělou kůží s jemnou patinou a decentním třpytem.
  • Mobilní telefon má v pouzdře k dispozici všechny konektory a ovládací prvky včetně kamery.
  • Díky své konstrukci lze z pouzdra vytvořit jednoduchý, ale o to více praktický stojánek.
  • Kvalitní dílenské zpracování od značky Kalaideng pro chytrý mobilní telefon Sony Xperia M2.

  • Podmíněná kompatibilita: Do pouzdra Kalaideng Swift pasuje rozměrově přesně i model Sony Xperia M2 Aqua D2403, ale po vložení nelze odklopit voděodolnou krytku u microUSB konektoru. Pro přístup k microUSB konektoru je nutné smartphone Sony Xperia M2 Aqua z pouzdra Kalaideng Swift vyjmout ven. Všechny ostatní funkční výřezy jsou přesné a v pořádku použitelné.

    Obsah balení: kožené pouzdro s flipem Kalaideng KLD Swift series pro mobilní telefon Sony Xperia M2 D2303.

DISKUZE, DOTAZY, KOMENTÁŘE (1)

ZADAT NOVÝ DOTAZ
28.03.2015   |   Anonymní uživatel
dobry den mohu se zeptat zda je vhodné vážně i na m2 aqua protože mezi m2 a m2aqua je rozdíl v rozměrech. děkuji
Odpověď 1M.cz:
Dobrý den, rozměrově problém není resp. M2 Aqua pasuje do všech původních pouzder pro model M2. Problém je u některých pouzder s krytkami konektorů modelu M2 Aqua, kdy po vložení telefonu do pouzdra nelze krytku otevřít. To je i případ pouzdra Kalaideng, kdy v případě nabíjení je nutné telefon z pouzdra vyjmout. U flipových pouzder Nillkin, Roxfit a Muvit pro M2 Aqua toto nutné není.
© 1M.cz,   2001-2024   |   e-shop: triangl web