Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Úvod   |   Informace   |   Prodejna   |   Kontakt   |  
KATALOG

Nillkin Rain Flip kožené pouzdro pro HTC One (M8), One M8s zlatá (champagne gold)

Nillkin Rain Flip HTC One (M8) gold   Nillkin Rain Flip HTC One (M8) zezadu   Nillkin Rain Flip HTC One (M8) zboku  
Kat. číslo: 6132197
Výrobce: Nillkin
Barva: zlatá (champagne gold)
Dostupnost: -----
Flipové kožené pouzdro Nillkin Rain Flip se otevírá podobně jako knížka a to do boku. Vnitřní a částečně i vnější část pouzdra Nillkin Rain Flip tvoří elegantní vanička z tvrdého plastu s jemně pogumovaným povrchem, do které se nacvakne chytrý mobilní telefon HTC One (M8), nebo HTC One M8s. Vanička má všechny potřebné výřezy a otvory, například pro kameru, blesk, reproduktor, konektory a tlačítka. Vanička je celá zezadu potažena umělou eko kůži s jemně metalickým nádechem. Zadní část vaničky plynule přechází v přední kožený flip s opravdu exkluzivní povrchovou úpravou. Flip pouzdra Nillkin Rain Flip zakrývá celou přední část mobilního telefonu HTC One (M8), nebo HTC One M8s a chrání tak především displej před poškrábáním. Jak již bylo zmíněno, flip je vyroben jak z vnějšku, tak i z vnitřku, z umělé eko kůže, s jemně metalickým nádechem a drží na přední části mobilního telefonu HTC One (M8), nebo HTC One M8s svou vlastní vahou. Z vnitřní strany navíc pouzdro Nillkin Rain Flip obsahuje decentně schovanou kapsičku o velikosti kreditní karty. Při telefonování nebo ovládání lze flip přetočit na zadní stranu krytu, takže Vám nijak nebrání a vždy se dokonale vrátí na své místo. Díky celkově vynikající konstrukci pouzdra Nillkin Rain Flip nemusíte telefon HTC One (M8), nebo HTC One M8s vůbec vytahovat z pouzdra ven. Pouzdro Nillkin Rain Flip je doplněno o jednoduché, ale výrazné akcenty s logem a názvem značky Nillkin a sloganem There is no end in pursuing. A aby byla ochrana mobilního telefonu HTC One (M8), nebo HTC One M8s kompletní obsahuje pouzdro Nillkin Rain Flip přímo v balení i ochrannou fólii na přední část mobilního telefonu.
Produkt již není v prodeji, není možné ho objednat.
Vyberte si prosím z naší aktuální nabídky:

TECHNICKÉ PARAMETRY


Načítám parametry ...

Podrobný popis

Flipové kožené pouzdro Nillkin Rain Flip se otevírá podobně jako knížka a to do boku.

Vnitřní a částečně i vnější část pouzdra Nillkin Rain Flip tvoří elegantní vanička z tvrdého plastu s jemně pogumovaným povrchem, do které se nacvakne chytrý mobilní telefon HTC One (M8), nebo HTC One M8s. Vanička má všechny potřebné výřezy a otvory, například pro kameru, blesk, reproduktor, konektory a tlačítka.

Vanička je celá zezadu potažena umělou eko kůží s jemně metalickým nádechem. Zadní část vaničky plynule přechází v přední kožený flip s opravdu exkluzivní povrchovou úpravou. Flip pouzdra Nillkin Rain Flip zakrývá celou přední část mobilního telefonu HTC One (M8), nebo HTC One M8s a chrání tak především displej před poškrábáním.

Jak již bylo zmíněno, flip je vyroben jak z vnějšku, tak i z vnitřku, z umělé eko kůže, s jemně metalickým nádechem a drží na přední části mobilního telefonu HTC One (M8), nebo HTC One M8s svou vlastní vahou. Z vnitřní strany navíc pouzdro Nillkin Rain Flip obsahuje decentně schovanou kapsičku o velikosti kreditní karty.

Při telefonování nebo ovládání lze flip přetočit na zadní stranu krytu, takže Vám nijak nebrání a vždy se dokonale vrátí na své místo. Díky celkově vynikající konstrukci pouzdra Nillkin Rain Flip nemusíte telefon HTC One (M8), nebo HTC One M8s vůbec vytahovat z pouzdra ven.

Pouzdro Nillkin Rain Flip je doplněno o jednoduché, ale výrazné akcenty s logem a názvem značky Nillkin a sloganem There is no end in pursuing. A aby byla ochrana mobilního telefonu HTC One (M8), nebo HTC One M8s kompletní obsahuje pouzdro Nillkin Rain Flip přímo v balení i ochrannou fólii na přední část mobilního telefonu.

Vlastnosti koženého pouzdra Nillkin Rain Flip:
  • Přední flip je celý vyroben z kvalitní eko kůže s vnitřním jemným semišem.
  • Vnitřní kryt je z tvrdého plastu, s jemně pogumovaným povrchem a zadní kůží.
  • Kryt obsahuje všechny potřebné, přesné výřezy a otvory pro ovládání mobilního telefonu.
  • Pouzdro je vyrobeno přesně pro chytrý mobilní telefon HTC One (M8) a HTC One M8s.
  • V balení pouzdra se nachází ochranná fólie na displej mobilního telefonu.

  • Obsah balení: kožené pouzdro s flipem Nillkin Rain Folio Flip pro mobilní telefon HTC One M8 / HTC One M8s, ochranná fólie (screenprotector) pro mobilní telefon HTC One M8 / HTC One M8s.

    DISKUZE, DOTAZY, KOMENTÁŘE (0)

    ZADAT NOVÝ DOTAZ
    © 1M.cz,   2001-2024   |   e-shop: triangl web