Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Úvod   |   Informace   |   Prodejna   |   Kontakt   |  
KATALOG

USAMS Lange flipové pouzdro pro Apple iPhone 6 bílá (white)

USAMS Lange flip Apple iPhone 6 white   USAMS Lange flip Apple iPhone 6 zezadu   USAMS Lange flip Apple iPhone 6 otevřené   USAMS Lange flip Apple iPhone 6 stojánek  
Kat. číslo: 6172532
Výrobce: USAMS
Barva: bílá (white)
Dostupnost: -----
Praktické flipové pouzdro USAMS Lange pro chytrý mobilní telefon Apple iPhone 6 je navrženo opravdu promyšleně. Pouzdro USAMS Lange je vyrobeno v populární flipové konstrukci z vysoce kvalitní umělé kůže s důrazem na sebemenší detail. Samotný mobilní telefon Apple iPhone 6 je umístěn ve vnitřním silikonovém krytu, který je zezadu potažen zmíněnou umělou kůží. Tato kůže přechází naprosto plynule v přední část pouzdra USAMS Lange a vytváří tak uzavíratelný přední flip. Flip je u pouzdra USAMS Lange obohacen navíc o průhledné okénko, které zobrazuje ty nejdůležitější informace na displeji mobilního telefonu Apple iPhone 6. V dolní části předního flipu se nachází efektní barevný pruh pro zdůraznění celkového designu pouzdra USAMS Lange. Flipové pouzdro USAMS Lange chrání kompletně celý mobilní telefon Apple iPhone 6 včetně zadní stěny, bočních hran, ale i předního rozměrného dotykového displeje. V pouzdře USAMS Lange máte navíc k dispozici všechny konektory, ovládací prvky a kameru s bleskem, aniž byste museli chytrý mobilní telefon Apple iPhone 6 vytahovat ven. Konstrukce pouzdra USAMS Lange z něj umožnuje vytvořit velice praktický stojánek. Stačí pouzdro USAMS Lange otevřít, vaničku mírně naklonit a stojánek pro Apple iPhone 6 je hotov. Pouzdro USAMS Lange se vyznačuje velice kvalitním dílenským zpracováním se stylovým chromovým USAMS logem na předním flipu.
Produkt již není v prodeji, není možné ho objednat.
Vyberte si prosím z naší aktuální nabídky:

TECHNICKÉ PARAMETRY


Načítám parametry ...

Podrobný popis

Praktické flipové pouzdro USAMS Lange pro chytrý mobilní telefon Apple iPhone 6 je navrženo opravdu promyšleně.

Pouzdro USAMS Lange je vyrobeno v populární flipové konstrukci z vysoce kvalitní umělé kůže s důrazem na sebemenší detail. Samotný mobilní telefon Apple iPhone 6 je umístěn ve vnitřním silikonovém krytu, který je zezadu potažen zmíněnou umělou kůží. Tato kůže přechází naprosto plynule v přední část pouzdra USAMS Lange a vytváří tak uzavíratelný přední flip.

Flip je u pouzdra USAMS Lange obohacen navíc o průhledné okénko, které zobrazuje ty nejdůležitější informace na displeji mobilního telefonu Apple iPhone 6. V dolní části předního flipu se nachází efektní barevný pruh pro zdůraznění celkového designu pouzdra USAMS Lange.

Flipové pouzdro USAMS Lange chrání kompletně celý mobilní telefon Apple iPhone 6 včetně zadní stěny, bočních hran, ale i předního rozměrného dotykového displeje. V pouzdře USAMS Lange máte navíc k dispozici všechny konektory, ovládací prvky a kameru s bleskem, aniž byste museli chytrý mobilní telefon Apple iPhone 6 vytahovat ven. Konstrukce pouzdra USAMS Lange z něj umožnuje vytvořit velice praktický stojánek. Stačí pouzdro USAMS Lange otevřít, vaničku mírně naklonit a stojánek pro Apple iPhone 6 je hotov.

Pouzdro USAMS Lange se vyznačuje velice kvalitním dílenským zpracováním se stylovým chromovým USAMS logem na předním flipu.

Vlastnosti flipového koženého pouzdra USAMS Lange:
  • Kombinace odolného silikonového krytu a předního flipu se zavíráním do boku typu kniha.
  • Silikonová TPU vanička potažená kvalitní umělou kůží s důrazem na dokonalé zpracování.
  • Přední flip obsahuje i průhledné okénko, ve kterém vidíte důležité informace na displeji.
  • Mobilní telefon má v pouzdře k dispozici všechny konektory a ovládací prvky včetně kamery.
  • Díky své konstrukci se nemusí pouzdro otevríta a lze z pouzdra vytvořit velmi praktický stojánek.
  • Kvalitní dílenské zpracování s chromovým logem USAMS přesně pro mobilní telefon Apple iPhone 6.

  • Obsah balení: kožené pouzdro s flipem USAMS Lange series Window pro mobilní telefon Apple iPhone 6 4,7 palce. (part no. IP6LG02)

    DISKUZE, DOTAZY, KOMENTÁŘE (0)

    ZADAT NOVÝ DOTAZ
    © 1M.cz,   2001-2024   |   e-shop: triangl web