Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Úvod   |   Informace   |   Prodejna   |   Kontakt   |  
KATALOG

NOKIA 130 DUAL SIM + POUZDRO TURBO CELLY L v ceně 149Kč ZDARMA červená (bright red)

Nokia 130 Dual Sim red   Nokia 130 Dual Sim z boku   Nokia 130 Dual Sim zezadu  
Kat. číslo: 1030908
Výrobce: Nokia
Barva: červená (bright red)
Dostupnost: -----
Praktický a klasický mobilní telefon Nokia 130 Dual Sim s klasickou pevnou klávesnicí a s klasickým rozložením kláves, je vždy připraven k použití. Sám název mobilního telefonu Nokia 130 Dual Sim předurčuje již jeho první skvělou vlastnost a tou je možnost provozu dvou SIM karet současně v jeden okamžik. Nokia 130 Dual Sim obsahuje dva sloty pro dvě klasické SIM karty, díky nimž můžete být na příjmu například na soukromém i pracovním čísle s jedním jediným mobilem. Podpora funkce Dual Sim je vynikající přidaná hodnota levné Nokie 130 Dual Sim. Mobilní telefon Nokia 130 Dual Sim dále zaujme i tím, že do něj lze vložit paměťovou kartu microSDHC, která v tomto případě bude sloužit k ukládání videí anebo k poslechu velkého množství hudby. Díky jednoduchosti modelu Nokia 130 Dual Sim a malé energetické náročnosti provozu, vydrží přehrávání videa až 16 hodin a přehrávání hudby dokonce až 46 hodin. Veškerý obsah Nokie 130 Dual Sim pak můžete sdílet přes Bluetooth a to pomocí unikátní technologie Slam. Mobilní telefon Nokia 130 Dual Sim je vybaven klasickým barevným TFT displejem o základní úhlopříčce 1,8 palců s QQVGA rozlišením 160 x 128 bodů a zobrazením 64 tisíců barev. Velikost displeje plně postačuje k ovládání základního uživatelského rozhraní Series 30+, které obsahuje vše důležité pro prací i zábavu. V Nokii 130 Dual Sim najdete například i FM rádio s RDS pro poslech oblíbené rozhlasové stanice. Co se týče konektivity, tak Nokia 130 Dual Sim je vybavena nejen již zmíněným bezdrátovým Bluetooth, ale i klasickým drátovým spojením a to v podobě audio konektoru 3,5mm pro sluchátka anebo microUSB konektoru pro připojení nabíječky nebo USB kabelu. Oba konektory jsou umístěny na horní hraně mobilního telefonu Nokia 130 Dual Sim. Samotná konstrukce mobilního telefonu Nokia 130 Dual Sim je robustní a mobil je doslova připraven jít do akce. Může za to nejen dlouhá doba provozu a to až neskutečných 26 dní, ale také například zadní kryt z probarveného polykarbonátu, který si zachová svou barvu i při nešetrném zacházení nebo poškrábání. Vše je pak dotaženo k dokonalosti přítomností výkonné zadní LED svítilny, která Vám posvítí do tmy například při vašich nočních výletech. Mobilní telefon Nokia 130 Dual Sim ctí zásadu hesla v jednoduchosti je síla a k tomu vše přidá precizní zpracování spolu s funkční dokonalostí.
Produkt již není v prodeji, není možné ho objednat.
Vyberte si prosím z naší aktuální nabídky:

TECHNICKÉ PARAMETRY


Načítám parametry ...

Podrobný popis

Praktický a klasický mobilní telefon Nokia 130 Dual Sim s klasickou pevnou klávesnicí a s klasickým rozložením kláves, je vždy připraven k použití.

Sám název mobilního telefonu Nokia 130 Dual Sim předurčuje již jeho první skvělou vlastnost a tou je možnost provozu dvou SIM karet současně v jeden okamžik. Nokia 130 Dual Sim obsahuje dva sloty pro dvě klasické SIM karty, díky nimž můžete být na příjmu například na soukromém i pracovním čísle s jedním jediným mobilem. Podpora funkce Dual Sim je vynikající přidaná hodnota levné Nokie 130 Dual Sim.

Mobilní telefon Nokia 130 Dual Sim dále zaujme i tím, že do něj lze vložit paměťovou kartu microSDHC, která v tomto případě bude sloužit k ukládání videí anebo k poslechu velkého množství hudby. Díky jednoduchosti modelu Nokia 130 Dual Sim a malé energetické náročnosti provozu, vydrží přehrávání videa až 16 hodin a přehrávání hudby dokonce až 46 hodin. Veškerý obsah Nokie 130 Dual Sim pak můžete sdílet přes Bluetooth a to pomocí unikátní technologie Slam.

Mobilní telefon Nokia 130 Dual Sim je vybaven klasickým barevným TFT displejem o základní úhlopříčce 1,8 palců s QQVGA rozlišením 160 x 128 bodů a zobrazením 64 tisíců barev. Velikost displeje plně postačuje k ovládání základního uživatelského rozhraní Series 30+, které obsahuje vše důležité pro prací i zábavu. V Nokii 130 Dual Sim najdete například i FM rádio s RDS pro poslech oblíbené rozhlasové stanice.

Co se týče konektivity, tak Nokia 130 Dual Sim je vybavena nejen již zmíněným bezdrátovým Bluetooth, ale i klasickým drátovým spojením a to v podobě audio konektoru 3,5mm pro sluchátka anebo microUSB konektoru pro připojení nabíječky nebo USB kabelu. Oba konektory jsou umístěny na horní hraně mobilního telefonu Nokia 130 Dual Sim.

Samotná konstrukce mobilního telefonu Nokia 130 Dual Sim je robustní a mobil je doslova připraven jít do akce. Může za to nejen dlouhá doba provozu a to až neskutečných 26 dní, ale také například zadní kryt z probarveného polykarbonátu, který si zachová svou barvu i při nešetrném zacházení nebo poškrábání. Vše je pak dotaženo k dokonalosti přítomností výkonné zadní LED svítilny, která Vám posvítí do tmy například při vašich nočních výletech.

Mobilní telefon Nokia 130 Dual Sim ctí zásadu hesla v jednoduchosti je síla a k tomu vše přidá precizní zpracování spolu s funkční dokonalostí.

Technická specifikace mobilního telefonu Nokia 130 Dual Sim:
  • Dual SIM: technologie provozu dvou SIM karet současně, Dual Standby
  • Displej: nedotykový, TFT, 1,8 palce, rozlišení QQVGA , 128 x 160 bodů, 65 tisíc barev
  • Paměť: 4 MB vnitřní paměť, slot pro paměťovou kartu microSDHC
  • Telefon: dvoupásmový GSM modul (900/1800 MHz), 2x klasická SIM karta (miniSIM)
  • Konektivita: Bluetooth 3.0 (PBAP, OPP, neumí HF), funkce Slam, microUSB konektor, audio konektor 3,5mm
  • Baterie: Li-Ion 1020 mAh, doba hovoru 780 minut, pohotovostní doba 624 hodin
  • Fotoaparát, internet, GPS navigace apod.: neobsahuje
  • Další vlastnosti: FM rádio s RDS, LED svítilna, video přehrávač, audio přehrávač, kalkulačka, hodiny, telefonní seznam, sdílení, budík apod.

  • Rozměry: 106 x 45,5 x 13,9 mm
    Hmotnost: 67,9 gramů

    Obsah balení: mobilní telefon Nokia 130 Dual Sim, baterie LiIon 1020 mAh, nabíječka do sítě s microUSB konektorem, manuál Nokia 130 Dual Sim, záruční list. (part no. A00022156, model RM-1035 / Nokia 130 DS)

    DISKUZE, DOTAZY, KOMENTÁŘE (1)

    ZADAT NOVÝ DOTAZ
    27.06.2016   |   Anonymní uživatel
    Dobrý den jak vypadá to pouzdro CELLY ZEN. Děkuji za odpověď Vávra
    Odpověď 1M.cz:
    Dobrý den,
    je to jednoduché pouzdro ve stylu "kapsičky".

    Přeji příjemný a krásný den.
    S pozdravem Michal Kos
    © 1M.cz,   2001-2024   |   e-shop: triangl web