Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Úvod   |   Informace   |   Prodejna   |   Kontakt   |  
KATALOG

USAMS Primary ultra tenký gelový kryt pro Apple iPhone 6 Plus zlatá (transparent gold)

USAMS Primary Apple iPhone 6 Plus gold   USAMS Primary Apple iPhone 6 Plus zepředu   USAMS Primary Apple iPhone 6 Plus zezadu  
Kat. číslo: 6172548
Výrobce: USAMS
Barva: zlatá (transparent gold)
Dostupnost: -----
Základní silikonové pouzdro USAMS Primary je vynikající ochrana pro Váš vynikající chytrý mobilní telefon Apple iPhone 6 Plus. Silikonové pouzdro USAMS Primary je vyvedeno v naprosto jednoduchém tvaru ochranného krytu, který zakrývá jak zadní část mobilního telefonu Apple iPhone 6 Plus, tak i jeho boční hrany. Jako materiál krytu USAMS Primary byla zvolena TPU slitina s krásným gelovým povrchem. Pouzdro USAMS Primary tak zabrání nejen poškrábání mobilního telefonu Apple iPhone 6 Plus, ale absorbuje i případné rázové šoky při nechtěném pádu. Pouzdro USAMS Primary je navíc vyrobeno v extra tenkém profilu materiálu, díky čemuž kryt dokonale splyne s mobilním telefonem Apple iPhone 6 Plus. Samozřejmostí u takto konstruovaných krytů, jako je USAMS Primary, je že máte plně k dispozici všechny ovládací prvky, konektory, ale i kameru s bleskem. Smartphone Apple iPhone 6 Plus tak nemusíte při používání vůbec vytahovat ven z krytu USAMS Primary. Gelový kryt USAMS Primary je precizně vyrobený s decentním logem výrobce.
Produkt již není v prodeji, není možné ho objednat.
Vyberte si prosím z naší aktuální nabídky:

TECHNICKÉ PARAMETRY


Načítám parametry ...

Podrobný popis

Základní silikonové pouzdro USAMS Primary je vynikající ochrana pro Váš vynikající chytrý mobilní telefon Apple iPhone 6 Plus.

Silikonové pouzdro USAMS Primary je vyvedeno v naprosto jednoduchém tvaru ochranného krytu, který zakrývá jak zadní část mobilního telefonu Apple iPhone 6 Plus, tak i jeho boční hrany. Jako materiál krytu USAMS Primary byla zvolena TPU slitina s krásným gelovým povrchem.

Pouzdro USAMS Primary tak zabrání nejen poškrábání mobilního telefonu Apple iPhone 6 Plus, ale absorbuje i případné rázové šoky při nechtěném pádu. Pouzdro USAMS Primary je navíc vyrobeno v extra tenkém profilu materiálu, díky čemuž kryt dokonale splyne s mobilním telefonem Apple iPhone 6 Plus.

Samozřejmostí u takto konstruovaných krytů, jako je USAMS Primary, je že máte plně k dispozici všechny ovládací prvky, konektory, ale i kameru s bleskem. Smartphone Apple iPhone 6 Plus tak nemusíte při používání vůbec vytahovat ven z krytu USAMS Primary.

Gelový kryt USAMS Primary je precizně vyrobený s decentním logem výrobce.

Vlastnosti ochranného krytu USAMS Primary:

  • Kvalitní silikonový kryt s gelovou úpravou pro dokonalou ochranu.
  • Všechny konektory, kamera a další ovládací prvky jsou plně dostupné.
  • Extra tenký profil TPU materiálu pro dokonalé splynutí se smartphonem.
  • Pouzdro je vyrobeno přesně pro mobilní telefon Apple iPhone 6 Plus.

  • Obsah balení: TPU pouzdro USAMS Primary pro mobilní telefon Apple iPhone 6 Plus 5,5 palce. (part no. IP6PSYS03)

DISKUZE, DOTAZY, KOMENTÁŘE (0)

ZADAT NOVÝ DOTAZ
© 1M.cz,   2001-2024   |   e-shop: triangl web