Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Úvod   |   Informace   |   Prodejna   |   Kontakt   |  
KATALOG

USAMS Gelin tenký gelový kryt pro Apple iPhone 6 Plus čirá (transparent white)

USAMS Gelin Apple iPhone 6 Plus white   USAMS Gelin Apple iPhone 6 Plus zepředu   USAMS Gelin Apple iPhone 6 Plus zezadu  
Kat. číslo: 6172553
Výrobce: USAMS
Barva: čirá (transparent white)
Dostupnost: -----
Efektní silikonové pouzdro USAMS Gelin je vynikající ochrana pro Váš vynikající chytrý mobilní telefon Apple iPhone 6 Plus. Silikonové pouzdro USAMS Gelin je vyvedeno v naprosto jednoduchém tvaru ochranného krytu, který zakrývá jak zadní část mobilního telefonu Apple iPhone 6 Plus, tak i jeho boční hrany. Jako materiál krytu USAMS Gelin byla zvolena TPU slitina s krásným gelovým povrchem a efektní strukturou evokující diamanty. Pouzdro USAMS Gelin zabrání nejen poškrábání mobilního telefonu Apple iPhone 6 Plus, ale absorbuje i případné rázové šoky při nechtěném pádu. Pouzdro USAMS Gelin je navíc vyrobeno v poměrně tenkém profilu materiálu, díky čemuž vynikne nádherný vzhled mobilního telefonu Apple iPhone 6 Plus. Samozřejmostí u takto konstruovaných krytů jako je USAMS Gelin, je že máte plně k dispozici všechny ovládací prvky, konektory, ale i kameru s bleskem. Smartphone Apple iPhone 6 Plus tak nemusíte při používání vůbec vytahovat ven z krytu USAMS Gelin. Gelový kryt USAMS Gelin je vyrobený precizně s krásný diamantovým designem.
Produkt již není v prodeji, není možné ho objednat.
Vyberte si prosím z naší aktuální nabídky:

TECHNICKÉ PARAMETRY


Načítám parametry ...

Podrobný popis

Efektní silikonové pouzdro USAMS Gelin je vynikající ochrana pro Váš vynikající chytrý mobilní telefon Apple iPhone 6 Plus.

Silikonové pouzdro USAMS Gelin je vyvedeno v naprosto jednoduchém tvaru ochranného krytu, který zakrývá jak zadní část mobilního telefonu Apple iPhone 6 Plus, tak i jeho boční hrany. Jako materiál krytu USAMS Gelin byla zvolena TPU slitina s krásným gelovým povrchem a efektní strukturou evokující diamanty.

Pouzdro USAMS Gelin zabrání nejen poškrábání mobilního telefonu Apple iPhone 6 Plus, ale absorbuje i případné rázové šoky při nechtěném pádu. Pouzdro USAMS Gelin je navíc vyrobeno v poměrně tenkém profilu materiálu, díky čemuž vynikne nádherný vzhled mobilního telefonu Apple iPhone 6 Plus.

Samozřejmostí u takto konstruovaných krytů jako je USAMS Gelin, je že máte plně k dispozici všechny ovládací prvky, konektory, ale i kameru s bleskem. Smartphone Apple iPhone 6 Plus tak nemusíte při používání vůbec vytahovat ven z krytu USAMS Gelin.

Gelový kryt USAMS Gelin je vyrobený precizně s krásný diamantovým designem.

Vlastnosti ochranného krytu USAMS Gelin:
  • Kvalitní silikonový kryt s gelovou úpravou pro dokonalou ochranu.
  • Všechny konektory, kamera a další ovládací prvky jsou plně dostupné.
  • Tenký profil TPU materiálu s designovým diamantovým vnitřním vzorem.
  • Pouzdro je vyrobeno přesně pro mobilní telefon Apple iPhone 6 Plus.

  • Obsah balení: TPU pouzdro USAMS Gelin pro mobilní telefon Apple iPhone 6 Plus 5,5 palce. (part no. IP6PSGL02)

    DISKUZE, DOTAZY, KOMENTÁŘE (0)

    ZADAT NOVÝ DOTAZ
    © 1M.cz,   2001-2024   |   e-shop: triangl web