Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Úvod   |   Informace   |   Prodejna   |   Kontakt   |  
KATALOG

Guess Studded Booktype Case flipové pouzdro pro Apple iPhone 6 Plus (GUFLBKP6LSAS) šedá (silver grey)

Guess Studded Apple iPhone 6 Plus silver   Guess Studded Apple iPhone 6 Plus zezadu   Guess Studded Apple iPhone 6 Plus otevřený   Guess Studded Apple iPhone 6 Plus krabička  
Kat. číslo: 6172578
Výrobce: Guess
Barva: šedá (silver grey)
Dostupnost: -----
Špičkové flipové pouzdro Guess Studded s otevíráním do boku jako kniha je přesně určeno pro Váš mobilní telefon Apple iPhone 6 Plus, aby získal punc jedinečnosti. Pouzdro Guess Studded tvoří plastová vanička, která je z vnějšku potažena umělou vroubkovanou kůží, jenž plynule přechází v přední otvírací flip. Vnitřní část vaničky má jemně pogumovaný povrch, aby se mobilní telefon Apple iPhone 6 Plus nepoškrábal. Samotný flip chrání celou přední část mobilního telefonu včetně displeje a drží na svém místě svou vlastní vahou jenž představuje podstatně uhlazenější formu fixace. Celou vnější část pouzdra Guess Studded tvoří umělá kůže s nezaměnitelným vroubkovaným povrchem a skutečně nepřehlednutelným osázením předního flipu zlatými kovovými cvoky. Celek pak harmonicky doplňuje přední zlatý nápis Guess. Flipové pouzdro Guess Studded je vyrobeno přesně pro mobilní telefon Apple iPhone 6 Plus a tomu odpovídá rozložení otvorů a výřezů pro kameru, blesk, reproduktor, konektory a tlačítka. Instalace telefonu do pouzdra Guess Studded je naprosto jednoduchá, stačí mobilní telefon Apple iPhone 6 Plus pouze nacvaknout do plastové vaničky a vše je hotové. Flipové pouzdro Guess Studded není obyčejné pouzdro, ale i modní doplněk, který dodá Vašemu telefonu Apple iPhone 6 Plus originální a nepřehlédnutelný vzhled.
Produkt již není v prodeji, není možné ho objednat.
Vyberte si prosím z naší aktuální nabídky:

TECHNICKÉ PARAMETRY


Načítám parametry ...

Podrobný popis

Špičkové flipové pouzdro Guess Studded s otevíráním do boku jako kniha je přesně určeno pro Váš mobilní telefon Apple iPhone 6 Plus, aby získal punc jedinečnosti.

Pouzdro Guess Studded tvoří plastová vanička, která je z vnějšku potažena umělou vroubkovanou kůží, jenž plynule přechází v přední otvírací flip. Vnitřní část vaničky má jemně pogumovaný povrch, aby se mobilní telefon Apple iPhone 6 Plus nepoškrábal.

Samotný flip chrání celou přední část mobilního telefonu včetně displeje a drží na svém místě svou vlastní vahou jenž představuje podstatně uhlazenější formu fixace.

Celou vnější část pouzdra Guess Studded tvoří umělá kůže s nezaměnitelným vroubkovaným povrchem a skutečně nepřehlédnutelným osázením předního flipu zlatými kovovými cvoky. Celek pak harmonicky doplňuje přední zlatý nápis Guess.

Flipové pouzdro Guess Studded je vyrobeno přesně pro mobilní telefon Apple iPhone 6 Plus a tomu odpovídá rozložení otvorů a výřezů pro kameru, blesk, reproduktor, konektory a tlačítka. Instalace telefonu do pouzdra Guess Studded je naprosto jednoduchá, stačí mobilní telefon Apple iPhone 6 Plus pouze nacvaknout do plastové vaničky a vše je hotové.

Flipové pouzdro Guess Studded není obyčejné pouzdro, ale i modní doplněk, který dodá Vašemu telefonu Apple iPhone 6 Plus originální a nepřehlédnutelný vzhled.

Vlastnosti flipového pouzdra Guess Studded:
  • Kombinace plastového krytu a flipového pouzdra. Otevírání do boku jako kniha.
  • Hrubý povrch, zlaté kovové cvočky, zlatý nápis Guess, fixace flipu vlastní vahou.
  • Dvě kapsičky o velikosti kreditní karty umístěné na vnitřní straně flipu pouzdra.
  • Telefon lze používat i v pouzdře, všechny ovládací prvky máte k dispozici.
  • Pouzdro je vyrobeno přesně pro mobilní telefon Apple iPhone 6 Plus.

  • Obsah balení: kožené flipové pouzdro Guess Studded Booktype Case pro mobilní telefon Apple iPhone 6 Plus 5,5 palce. (part no. GUFLBKP6LSAS)

    DISKUZE, DOTAZY, KOMENTÁŘE (0)

    ZADAT NOVÝ DOTAZ
    © 1M.cz,   2001-2024   |   e-shop: triangl web