Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Úvod   |   Informace   |   Prodejna   |   Kontakt   |  
KATALOG

Puro 0.3 Ultra Slim ultratenký ochranný kryt pro Sony Xperia Z3, Xperia Z3 Dual bílá (transparent)

Puro 0.3 Ultra Slim kryt Sony Xperia Z3 transparent   Puro 0.3 Ultra Slim kryt Sony Xperia Z3 zepředu   Puro 0.3 Ultra Slim kryt Sony Xperia Z3 krabička  
Kat. číslo: 6115434
Výrobce: Puro
Barva: bílá (transparent)
Dostupnost: -----
Speciální ochranný kryt Puro 0.3 Ultra Slim je špičkovou ochrannou pro Váš chytrý mobilní telefon Sony Xperia Z3 nebo Sony Xperia Z3 Dual. Kryt Puro 0.3 Ultra Slim by se asi ztratil v záplavě ostatních ochranných krytů, nebýt unikátního provedení v podobě extra tenké tloušťky celého těla krytu. Plastový kryt Puro 0.3 Ultra Slim má totiž sníženou tloušťku materiálu na 0,3mm, aniž by ale byly ovlivněny špičkové ochranné vlastnosti a celková pevnost krytu. Samozřejmě kryt Puro 0.3 Ultra Slim obsahuje veškére výřezy a otvory pro kameru s bleskem, konektory a ovládací prvky, to proto abyste nemuseli mobilní telefon Sony Xperia Z3 nebo Sony Xperia Z3 Dual při používání z krytu vytahovat ven. Výše zmíněna snížená tloušťka krytu Puro 0.3 Ultra Slim má za následek, že kryt nijak neovlivňuje krásný vzhled mobilního telefonu Sony Xperia Z3 nebo Sony Xperia Z3 Dual, ale dokonce je možné využívat většinu přizpůsobeného příslušenství pro tento model. Aby byla celková ochrana mobilního telefonu Sony Xperia Z3 nebo Sony Xperia Z3 Dual kompletní, je do balení krytu Puro 0.3 Ultra Slim přidána navíc i předni ochranná fólie, která zabrání poškrábání displeje Vašeho miláčka. Ochranný kryt Puro 0.3 Ultra Slim je opravdu kvalitní a unikátní pouzdro, které bude jistě vítaným doplňkem pro Váš Sony Xperia Z3 nebo Sony Xperia Z3 Dual.
Produkt již není v prodeji, není možné ho objednat.
Vyberte si prosím z naší aktuální nabídky:

TECHNICKÉ PARAMETRY


Načítám parametry ...

Podrobný popis

Speciální ochranný kryt Puro 0.3 Ultra Slim je špičkovou ochrannou pro Váš chytrý mobilní telefon Sony Xperia Z3 nebo Sony Xperia Z3 Dual.

Kryt Puro 0.3 Ultra Slim by se asi ztratil v záplavě ostatních ochranných krytů, nebýt unikátního provedení v podobě extra tenké tloušťky celého těla krytu. Plastový kryt Puro 0.3 Ultra Slim má totiž sníženou tloušťku materiálu na 0,3mm, aniž by ale byly ovlivněny špičkové ochranné vlastnosti a celková pevnost krytu.

Samozřejmě kryt Puro 0.3 Ultra Slim obsahuje veškére výřezy a otvory pro kameru s bleskem, konektory a ovládací prvky, to proto abyste nemuseli mobilní telefon Sony Xperia Z3 nebo Sony Xperia Z3 Dual při používání z krytu vytahovat ven.

Výše zmíněna snížená tloušťka krytu Puro 0.3 Ultra Slim má za následek, že kryt nijak neovlivňuje krásný vzhled mobilního telefonu Sony Xperia Z3 nebo Sony Xperia Z3 Dual, ale dokonce je možné využívat většinu přizpůsobeného příslušenství pro tento model.

Aby byla celková ochrana mobilního telefonu Sony Xperia Z3 nebo Sony Xperia Z3 Dual kompletní, je do balení krytu Puro 0.3 Ultra Slim přidána navíc i předni ochranná fólie, která zabrání poškrábání displeje Vašeho miláčka.

Ochranný kryt Puro 0.3 Ultra Slim je opravdu kvalitní a unikátní pouzdro, které bude jistě vítaným doplňkem pro Váš Sony Xperia Z3 nebo Sony Xperia Z3 Dual.

Vlastnosti ochranného krytu Puro 0.3 Ultra Slim:

  • Ultra tenké provedení, tloušťka materiálu krytu pouhých 0,3mm, dokonalá ochrana.
  • Kryt nenarušuje design telefonu, lze využít s přizpůsobeným příslušenstvím rozměrům telefonu.
  • Dokonale odolný plastový průhledný materiál, stačí na mobilní telefon nacvaknout.
  • Kryt má k dispozici veškeré ovládací prvky a otvory přesně pro Sony Xperia Z3.
  • Maximální ochranu zajišťuje ochranná fólie na displej, která je součástí balení krytu.

  • Obsah balení: zadní ochranný kryt Puro 0.3 Ultra Slim pro mobilní telefony Sony Xperia Z3 D6603 / Sony Xperia Z3 Dual D6633, ochranná fólie nebo-li screenprotector na přední část telefonu. (part no. SNYXZ303TR) ... Poznámka: Díky delší krytce slotu pro nabíjení u smartphonu Sony Xperia Z3 Dual, lze tento model nabíjet výhradně po odklopení části krytu v oblasti nabíjecího konektoru anebo využít magnetický dokovací konektor.

DISKUZE, DOTAZY, KOMENTÁŘE (0)

ZADAT NOVÝ DOTAZ
© 1M.cz,   2001-2024   |   e-shop: triangl web